Locul fetelor Nou-Venite 34

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns licorice spune:

Citat:
citat din mesajul lui trutzi

Citat:
citat din mesajul lui licorice

Citat:

licorice te rog sa ne evaluezi si noua capitolele

Cu mult drag ,dar nu stiu cum

Pe pagina asta prima postare este a ta. Deasupra nikului scrie evalueaza subiectul. Alege cate stelute vrei sa ne dai si dupa apasa evalueaza

rezolvat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Citat:

Si eu la fel..abia astept sa merg la dansa peste 2 saptamani..sa vedem ce ne propune..eu cred ca inseminare..
Mai am de facut HSG..si mor de frica..doare???

Eu am facut la Euroclinic. Eram atat de speriata si a fost atat de usor.
Mi-au facut anestezie dar, foarte slaba. Imi ziceau sa inchid ochii si eu ii faceam mai mari. Durerile sunt ca la menstruatie. O sa sangerezi in ziua aia (sa iti iei un tampon la tine) si o sa fii very sloooow
O sa mai ai o scurgere maronie vreo 2 zile.
NU ITI FACE PROBLEME! o sa razi cand o sa termini (dureaza 5 min )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polo spune:

defect profesional, raspund prompt si corect la sesizari si reclamatii. Sper sa ma descurc cu brio la toate, iar daca nu pot eu intreb un prieten ca doar suntem aici sa ne ajutam, nuu?
Licorice, data nasterii ne-o spui? Nu de alta, dar trebuie sa stim cand sa iti cerem de .

Citat:

polo e cea mai tare

Am vazut ca ai rezolvat primele doua capitole

http://community.webshots.com/user/diove

Mergi la inceput

polo pot sa mai zic ceva? (referitor la modificari) sau ma bati

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Si eu la fel..abia astept sa merg la dansa peste 2 saptamani..sa vedem ce ne propune..eu cred ca inseminare..
Mai am de facut HSG..si mor de frica..doare???

Eu am facut la Euroclinic. Eram atat de speriata si a fost atat de usor.
Mi-au facut anestezie dar, foarte slaba. Imi ziceau sa inchid ochii si eu ii faceam mai mari. Durerile sunt ca la menstruatie. O sa sangerezi in ziua aia (sa iti iei un tampon la tine) si o sa fii very sloooow
O sa mai ai o scurgere maronie vreo 2 zile.
NU ITI FACE PROBLEME! o sa razi cand o sa termini (dureaza 5 min )

Spune-mi si mie ,te rog ,cu ce ai facut anestezia..cu propofol..adik o subst ca lapticul ..am tot studiat pe net si am vazut ca doar la Euroclinic se face cu anestezie..eu speram sa ma adoarma complet..ca nu vreau sa simt nimik

Mergi la inceput

Ma supun orice ar fi

Citat:

polo pot sa mai zic ceva? (referitor la modificari) sau ma bati

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui polo

Ma supun orice ar fi

Incearca sa scrii cu acelasi caractere lista fostelor aspirante , a garavidutelor si cea cu datele noastre de nastere.

Este o diferenta inestetica.

De ex la nume si data nasterii sunt mult mai mari caracterele decat in lista aspirantelor.

Ca sa faci toata lista cu caractere de aceleasi dimensiune scrii [size= 2] de ex la primul cuvant si [/size=2] dupa ultimul. Asa modifici toata coloana.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui polo

defect profesional, raspund prompt si corect la sesizari si reclamatii. Sper sa ma descurc cu brio la toate, iar daca nu pot eu intreb un prieten ca doar suntem aici sa ne ajutam, nuu?
Licorice, data nasterii ne-o spui? Nu de alta, dar trebuie sa stim cand sa iti cerem de .
Citat:

polo e cea mai tare

Am vazut ca ai rezolvat primele doua capitole

dap..13.04.1980

Mergi la inceput

Licoriceee, berbeacuta ca mine

Mergi la inceput

Citat:

Spune-mi si mie ,te rog ,cu ce ai facut anestezia..cu propofol..adik o subst ca lapticul ..am tot studiat pe net si am vazut ca doar la Euroclinic se face cu anestezie..eu speram sa ma adoarma complet..ca nu vreau sa simt nimik

Nu te adoarme nimeni complet pentru ca le este frica. Vei fi doar amortita un pic.
Nu stiu cu ce mi-au facut anestezie pentru ca nu m-am uitat. S-au chinuit sa imi bage cateterul in mana de imi venea sa il bat pe anestezist sau asistent (cel care m-a chinuit). Cica au vrut sa bage acul usor dar am simtit cum paraia pielea. Eu prefer repede
In fine ma intrebau daca ma apuca somnul, eu nu, iar, eu nu, si a venit doctorita mea.
Eu am probleme cu respiratia, asa mi-am dat seama ca a inceput anestezia sa isi faca efectul (nu mai puteam sa respir bine). Aveam langa fata, pe perna, masca cu oxigen (mi-o aratasera inainte sa imi bage anestezia). Am intors capul si am vrut sa imi bag nasul ca sa respir mai usor. Anestezista ma intreba din 10 in 10 secunde daca respir bine si cand a vazut ca ma intorc spre masca mi-a pus-o repede.
HSG se face fara a fi intubata, daca nu eram constiena ma inverzeam

M-am intins prea mult.
O sa fie bine

Mergi la inceput