Locul fetelor Nou-Venite 34
Raspunsuri - Pagina 3
licorice spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui trutzi
Eu zic sa repeti analizele ca sa fii sigura si eventual la un laborator mai bun. |
Unde ma sfatuiti?
Le-am facut la Genesys de la Baneasa..o caruta de bani
trutzi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui licorice Unde ma sfatuiti? Le-am facut la Genesys de la Baneasa..o caruta de bani |
Mie doctorii mi-au zis in unanimitate la Medsana sau Bios Diagnostic.
Prima data tot la Genesys?
licorice spune:
citat din mesajul lui polo Ambele analize au fost la Genesys? http://community.webshots.com/user/diove |
Prima data la Medicover,apoi la Geensys(la rec dr care ma urmareste ,adik Protopopesca
licorice spune:
citat din mesajul lui trutzi licorice te rog sa ne evaluezi si noua capitolele |
Cu mult drag ,dar nu stiu cum
trutzi spune:
citat din mesajul lui licorice Prima data la Medicover,apoi la Geensys(la rec dr care ma urmareste ,adik Protopopesca |
Am auzit numai lucruri bune despre doamna doctor. Sigur o sa va gaseasca problema si o sa o rezolve
licorice spune:
citat din mesajul lui trutzi
Am auzit numai lucruri bune despre doamna doctor. Sigur o sa va gaseasca problema si o sa o rezolve |
Si eu la fel..abia astept sa merg la dansa peste 2 saptamani..sa vedem ce ne propune..eu cred ca inseminare..
Mai am de facut HSG..si mor de frica..doare???
trutzi spune:
citat din mesajul lui licorice
Cu mult drag ,dar nu stiu cum |
Pe pagina asta prima postare este a ta. Deasupra nikului scrie evalueaza subiectul. Alege cate stelute vrei sa ne dai si dupa apasa evalueaza