Locul fetelor Nou-Venite 34
Raspunsuri - Pagina 2
licorice spune:
Salutare dragele mele viitoare burticoase!!
Am scris si la cap anterior..dar pt ca sunt incepatoare ,se pare ca nu pot posta in timp real..
Sunt o aspiranta de aprox 3ani ,va urmaresc de mult timp si..acu m-am hotarat sa va si scriu.
Sper sa ma primiti si pe mine in club...dar sa nu zabovesc prea mult pe aici.
trutzi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui licorice Salutare dragele mele viitoare burticoase!! Am scris si la cap anterior..dar pt ca sunt incepatoare ,se pare ca nu pot posta in timp real.. Sunt o aspiranta de aprox 3ani ,va urmaresc de mult timp si..acu m-am hotarat sa va si scriu. Sper sa ma primiti si pe mine in club...dar sa nu zabovesc prea mult pe aici. |
Bine ai venit! Sedere cat mai scurta!
trutzi spune:
polo multumim pentru capitol
p.s. Vezi ca ti-ai bagat albumul personal in prima pagina
licorice spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui trutzi
Bine ai venit! Sedere cat mai scurta! |
yupiiiiiiiiiii!!
iata ca pot sa postez in timp realCe bineee!!
va pup fetelor!1
trutzi spune:
citat din mesajul lui licorice yupiiiiiiiiiii!! iata ca pot sa postez in timp realCe bineee!! va pup fetelor!1 |
Bine ai venit! Sedere cat mai scurta!
Da-ne mai multe detalii despre tine ca sa le treaca polo pe prima pagina
licorice spune:
Am si eu o nelamurire..acu 3 luni credeam ca pb este la sotior..oligoastenospermie..si acu..iaca ..surpriza ..normospermie..insa la alte laborator si fara niciun tratament..ziceti si voi fetelor!!!ce naiba sa mai credem?
polo spune:
Am sa imi scot semnatura pentru a nu se mai vedea albumul.
Licorice daca vrei pe prima pagina va trebui sa ne dai mai multe informatii despre tine. Bine ai venit si sedere cat mai scurta si placuta.
http://community.webshots.com/user/diove
licorice spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui trutzi
Bine ai venit! Sedere cat mai scurta! Da-ne mai multe detalii despre tine ca sa le treaca polo pe prima pagina |
AAAAA! Da!
Pai..incercam de 3 ani ..fara rezultat..acu nu stiu ce sa zic,urmeaza sa mergem la control cu rez analizelor..pana acum 3 luni se punea problema de FIV cu ICSI,acu..(vezi mai sus adik normospermie) nu mai stiu ce sa zic..
trutzi spune:
citat din mesajul lui licorice Am si eu o nelamurire..acu 3 luni credeam ca pb este la sotior..oligoastenospermie..si acu..iaca ..surpriza ..normospermie..insa la alte laborator si fara niciun tratament..ziceti si voi fetelor!!!ce naiba sa mai credem? |
Eu zic sa repeti analizele ca sa fii sigura si eventual la un laborator mai bun.