Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (136)
Raspunsuri - Pagina 20
ionelamaria spune:
Gagix, noapte buna si "ne vedem" maine. Incerc si eu sa dorm... poate maine ma trezesc fara durerile din dimineata asta
.
Cred ca mi s-a mai schimbat starea
33+ AMR 7 sapt(sau 5)
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
shtephy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ionelamaria Gagix, noapte buna si "ne vedem" maine. Incerc si eu sa dorm... poate maine ma trezesc fara durerile din dimineata asta . Cred ca mi s-a mai schimbat starea ![]() 33+ AMR 7 sapt(sau 5) Mihneaaniversarea nuntii POZE |
Iupiiiiii,bravo draga mea,asa te vreau

Maine am stabilit,fara dureri
Somnic dulce.

_
Ramona,mami de
Stefita (20.11.2006) si
33+
laurairina13 spune:
Alexa, printesa ta Nabila ce mai face???? A trecut infectia care o facuse? A mai luat in greutate? Cam pe cand speri sa o puteti lua acasa?
PROASPATA PROPRIETAREASAAA ![]()
Laura,
37+
Mara Teodora
AMR 3 saptamani !!
poze
lylyana.ion spune:
Buna seara burtici!
Coquelicot, ma bucur tare ca ti-ai facut contul pana la urma. Ai scapat de moderare?
Lumi, cu putina rabdare va veni si lapticul. Aspteptam pozici
Multa sanatate tie si micutei Annabelle 
ionelamaria, sper ca ai pus bie capacul la butoi sa nu mai cazi in el 
Raluci, vazut pozicile, am gasculitza cantatoare la fel ca a ta ![]()
Am mai trimis 2 maile ![]()
Lili
36 cu
Alexandru
shtephy spune:
Umbland pe picassa am descoperit ca nu mai sunt albumele Kreliei si a lui Monis.![]()
Pe Monis hai sa zicem ca o iert pt ca are albumele la semnatura ,dar cu tine,Krelia ,ce s-a intamplat?Mai intai ai redus numarul,apoi ai sters tot albumul
,yo nu ma mai joc asa
.
_
Ramona,mami de
Stefita (20.11.2006) si
33+ 
shtephy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lylyana.ion Shtephy, Monis, un capitol nou inainte de culcare? Lili 36 cu Alexandru |
Fug un minut si revin sa ma apuc de capitol ca pan la culcare mai e
_
Ramona,mami de
Stefita (20.11.2006) si
33+
Lumi_Richard spune:
Shtephy
, Ancutza
Am trimis cateva pozici pe gmail... Acum fug la muls,ca nu o sa aiba tati ce sa dea la printesa la schimbul 1 !!!
Va pupic dulce pe toate!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise
Ancutza_Bro spune:

am vazut pozele cu Annabelle si Lumi de pe Gmail...doamne doamne, cum te tine ea mititica de manuta cand ii dai sa pape lapticul

Anca
37+
Sabina Ioana
POZE
AMR 3 SAPTAMANI !!!