Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (136)
Raspunsuri - Pagina 19
dana n. spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lumi_Richard Am sters poze si tot nu reusesc sa incarc.... Dana n, sa nu te stresezi,esti la termen! Noi iti tinem pumnii,oricand ar fi sa se intample. Iti doresc travaliu scurt,nastere usoara si muta sanatate tie si bebelului! Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise |
Multumesc mult Lumi!
Ma duc la nani acum.
Noapte bune fetele!
------------------------
37+
DavidAlbume foto
Lumi_Richard spune:
Mai stau sa bag un mar,si fug la muls, in fata TV-ului!
Pupici la toate burticile frumoase si natere usoara,in cazul in care ratez vreo una!
Extra pupici pt Shtephy,Miany,Andre, Lavinia,Ramonika, RamonaC, Mihamora, Ralucib, Ancutza,Krelia,LauraG !
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise
laurairina13 spune:
Lumi, incearca sa trimiti mail cu pozici pe adresa noastra comuna de gmail..si de acolo le descarcam noi si incercam sa le bagam in album la contul tau...ca nu stiu de ce ar putea sa iti dea eroare...
PROASPATA PROPRIETAREASAAA ![]()
Laura,
37+
Mara Teodora
AMR 3 saptamani !!
poze
Lumi_Richard spune:
Monis,sunt sigura ca veti fi perfecti sa-l cresteti si sa-i oferiti tot ce va avea nevoie!
Laurairina,pompa e perfecta,singurul inconvenient fiind acela ca ai ambele maini ocupate... Am fost la cea electrica,din spital,si aveam dureri ingrozitoare,cu asta nu am deloc si mulge mai bine.
Lumi_Richard spune:
Mi-am pus `centura` de vreo patru ori,dar ma doare mai tare putica,din cauza presiunii....
Am stat foarte mult in picioare, m-am agitat si,dupa 11 zile,tot ma mai doare episiotomia,nu s-a vindecat inca....
Lumi_Richard spune:
Fetelor,si mai aveam o problema in spital...nu puteam sa dorm pt ca nu ma mai saturam sa ma uit la ea!!!
shtephy spune:
Raluci vazut si burtica si lucrusoare si patut,lamurit si cu perne
.Sa poarte si sa stapaneasca sanatos tot ce i-ati cumparat 
.
Coquelicot bine ai venit la noi
.
Saru'mana pentru mailuri![]()

Ramona de acum incolo nici nu mai stii care vesti sunt bune,care nu,depinde ce vrei si tu ,sa mai stati 2 in 1 sau nu
.oricum bine ca nu-i colul de 7

Ramonika deci a fost frumos la botez
,foarte bine.
La scutece,da,pe 1 ianuarie ne mutam
...adica maine poimaine![]()
LauraB 
Betty tinem pumnii sa vii maine cu vesti bune.
Dana_n bine ca te-ai linistit pentru moment,sa vedem ce zice maine si ginecologul tau 
Lumi draguta si dulcica mea imi pare atat de bine sa te vad![]()

Ma bucur ca insisti cu mulsul ,astfel corpul tau va crea lapte pt ca exista cerere mare,in curand va capata multa putere Annabelle si va suge tot ce prinde.
Stai linistita ca majoritatea din noi credem ca nu avem laptic suficient,dar nu prea exista chestia asta,corpul nostru produce lapte atat timp cat cineva il cere.
Daca plange si ti se pare ca ii e foame e ok un bibe de lapte praf,la inceput asa e,dar ai incredere ca o sa ai mult laptic pentru fetita ta.
Mai revin
_
Ramona,mami de
Stefita (20.11.2006) si
33+ 
shtephy spune:
Lumi felicitari pt ca ai scapat asa de repede de kg,esti intr-adevar o fericita,probabil ca de fapt retinusei multa apa in corp si acum revii la gleznele de caprioara
.
Dar cum a zis si Betty sa te alimentezi bine si sanatos,sa bei lichide multe si sa te odihnesti cat poti.
Abia astept sa mai vad poze cu mititica,e atat de frumoasa

_
Ramona,mami de
Stefita (20.11.2006) si
33+ 
laurairina13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lumi_Richard Fetelor,si mai aveam o problema in spital...nu puteam sa dorm pt ca nu ma mai saturam sa ma uit la ea!!! Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise |

Laura,
37+
Mara TeodoraAMR 3 saptamani !!
poze
Ancutza_Bro spune:
Lumi 

ce mult ma bucur pt tine, pt voi...se vede ca esti fericita...stresul lasa-l ca nu o sa fie nici o mamica nestresata
, ai o printesa frumoasa frumoasa...m-am topit cand am vazut poza pe contul comun...te cred si eu ca nu te mai saturi sa o privesti 
asteptam mai multe poze , multa sanatate si sa te refaci repede la "doamna"

Anca
36+
Sabina Ioana
POZE
AMR 4 SAPTAMANI !!!