Strumfi de iul-aug 2007 (158)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

M-am gandit si eu dupa aia ca l-a sters dar n-ar fi rau sa-l citim si noi, baga pe mailul comun poate recunoastem stilul.

Si vad ca sunteti la subiectul vaccinuri, eu sa fac vaccin anti swine flu copiilor sau nu? Ca tare ma mai intreb.

Vivela clue no. 4: It's not Luna either.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vivela

Citat:
citat din mesajul lui jadi

Eu stiu ca pe bloguri, poti vedea IP-urile celor care scriu. Pe checkip.org pe langa ca iti verifica Ip-ul tau poti sa cauti prin trace IP sa vezi ce si cum, poate ai norocul sa nu fie taman din Bucuresti si sper sa nu fie atat de maiastra sa isi fi pus proxy la IP.

tan-ta-nam! incepe urmarirea .

Citat:
sunt fericita ca scriu si ca citesc numai in momentele in care dispari cu zilele si nu-ti mai vad postarile ...

clue 1: pai inseamna ca e vreuna care scrie doar cand lipseste oanamada... ia discutiile la control, o mica statistica....

clue2: persoana in cauza e un pic frustrata de Ro si probabil de imposibilitatea de a se duce "dincolo", motiv pentru care cam balacareste tara aia...hmmm, aici am putea intra multe

clue3: nu-s eu aia!

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 6+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Si daca la IP iese din Bucuresti, ne baga in ceata Dar macar isi da seama de pe ce retea intra, romtelecom, RDS sau de cartier! Zic si eu, fetele cu IT-ul ar trebui sa stie mai multe, eu asta stiu din 99 si mai verific ici, colo, clar scrie daca e adresa cu proxy, adica e ascunsa prin alte servere! Eu am IP de RDS, si acasa si aici! Aici e fix, acasa e aleator ca am conexiune prin broadband (creca asa ii zice)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Ma bucur ca Dodo si Denis sunt bine.
La multi anisori Anya&Carla!
Cristina&Luna faine fete aveti, sa va traiasca!
Musso cum a fost la interviu?
Snownunny clar e un smecher mare Alex. Esti sigura ca nu-i fratiorul tau mai mic? Aratati superb

Oana cred ca "admiratoarea" ta anonima sta sa plesneasca de ciuda la cate mesaje ai primit
Deci juriul a chibzuit, analizat, deliberat si-a dat verdictul: esti condamnata sa te reintorci pe DC Daca acea persoana scrie doar cand dispari cu zilele ai datoria morala sa ne trimiti cate un mesaj zilnic, caci cine stie dupa ce te ostracizeaza pe tine mai ia Doamne fereste alta mamica in vizor. Deal?
Oare nu era mai bine sa-si dragaleasca puiul decat sa compuna mizerii?!?!?!
Oana si Cati dulce.

Noi suntem ok.

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Musso, cum a fost la interviu?
Vivela, sarcina usoara... intrebat daca se poate iesi afara cu 2 copii..eu iti pot spune ca da, se poate. Eu tot ies (zile lucratoare cand sunt singura de obicei cu ele), doar acum, zilele astea nu prea, din cauza vremii...
Parca tu si Mychy va intrebati la un moment dat, sau admira mamicile care ieseaua pe vara/toamna de 2 ori cu copiii, ca de unde energie ... Eu pot spune ca (,) chiar am energie, imi place f mult sa ies cu ele, sa vad cum e joaca, cum interactioneaza cu alti copii (de obicei ok, normal ca certurile pe jucarii nu imi plac) etc, insa i ncontrapartida eu nu fac mare lucru de gospodarie in casa, adica treburile casnice "mari" gen curatenie in toata casa (fac asa, local cand se murdareste ceva, in rest vine o tanti), gatit (mai fac cateceva asa, scurt pt copii, in rest pas), calcat (eu doar urgente, in rest tanti) etc... Nu m-as fi descurcat cu toate astea pe capul meu. Asa ca prefer o plimbare cu tot ce presupune asta, cu copiii, decat sa-mi ocup mare parte din timp cu treburi casnice (si nici nu as putea sa le fac ca lumea din cauza copiilor)
La multi ai pt Anya si carlaV
Retroactiv La multi ani Oanamada! Imi pare ra de ceea ce ai patit, nu imi pot inchipui cum o mamica de pe aceasta lista, care si posteaza des, inteleg, poate gandi si scrie asa ceva [:-(]
Maraza, ma bucur sa te "revad" si ca Mara e bine
Luna, wow, ce mare s-a facut Lis! NU am mai vazut-o demult...
Valen, f frumos pove de fetele tale
snowbunny, ma bucur sa aud de voi...pe unde iesitit voi ? cand permite vremea, normal...

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Timi07

Noi suntem ok.

Si atat??? Cred ca ti-e frica de "admiratori" sa nu te ia in vizor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

fetele..cu interviul nu spun minic pana nu se intampla,am eu chestia asta..dar l-am dat si e ceea ce vreau sa fac...un dram de noroc imi trebuie.va pup

fii-miu a facut si muci..nu stiu ce sa fac,sa ma duc sa-l vada un dr sa mai stau sa vad cum evolueaza...offf,temerea mea din totdeauna sa nu faca febra...sunt si singura si am amintiri sumbre pe tema asta.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Luna1

Citat:
citat din mesajul lui Timi07

Noi suntem ok.

Si atat??? Cred ca ti-e frica de "admiratori" sa nu te ia in vizor.

Tremur toata
Ce sa zic....imi vine sa fug in lume ca mi-e pe gata concediul asa ca sorb fiecare clipa cu fetele.
Soph canta, vorbeste, se catara, e disperata dupa inot. Daca nu-i cuminte o amenint ca nu ii dau periuta sa se spele pe dinti si pe limbuta Sa vezi ce drama se declaneaza la faza asta Nici cand o amenint ca nu-i citesc poveste la culcare nu are asa un efect.

Mergi la inceput

Simo ma bucur ca ai mai dat pe la noi. Poze cu Matei?

Karli ma omori cu postarile tale in miez de noapte. Ce esti tu superwoman? Tu nu dormi? De unde atata energie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Mai eu sunt ingrozita, dezamajita ... DE felul meu, recunosc, sunt un pic naiva in privintza oamenilor, nu pot sa concep prea multa rautate la un om, gasesc scuze oricui/oricum; astfel ca in urma situatiei asteia cu Oanamada mi s-a confirmat asta. Nu pot concepe ca una dintre noi care posteaza oarecum frecvent sa fie asa haina.
Va spun sincer ca am mai trecut si eu prin faze in care imi spuneam ca nu mai scriu pe forum din diferite motive, pe care sunt fer convinsa ca le-ati trait si voi, dar acum parca mi s-au deschis ochii asupra unor posibilitati f urate. Consider ca atata timp cat pot sa ma feresc de a avea de-a face cu astfel de minti diabolice, de ce nu?
Si eu zic sa postezi intreg mesajul poate ne prindem oarecum cine e. Facem analiza pe text
Ma hotarasc si eu daca mai postez ceva or ba.

Eu sunt fericita ca mi-am luat in aceasta dupa-amiaza rezultatele la analizele de urina si sunt sterile, s-a dus infectia. Acum gand pe treaba

Noi am fost plecati in weekend la un botez iar Daria a ramas acasa cu mama. Aseara cand ne-am intors ne astepta mama cu branzoaice vanilate calde MI s-au parut fenomenale, nu am mai mancat de f mult timp. Recunosc ca nu am facut niciodata, mi-e urat sa le prajesc.

PS Sa stiti ca fata mea e cea mai cea E clar Luna??? EEEEiiii,se poate....

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Mai, fetili da' ce va mai starniratzi!
Jadi,bravo, ma bucur pentru voi, multa sanatate!
Oanamada, ca sa fiu in ton cu glumitzele tale, de fapt io am scris pa blogu' ala, da' vin si ma dau nevinovata aici parol, cata dementa si schitzo pe lumea asta, fereasca Dumnezeu!
Mychy, ca sa nu te plangi si tu ca postezi o intrebare si nu te baga nici o fraiera din alea in seama, ete raspuns: crema hidratanta eftina si buna zici? Ulei de gatit! Preferabil nu incins
Georgi, cum fuse la interviu?

La multi ani, anya si carla!!!!
Si apropo de carla, pt cine se intreba e....la.....ati ghicit!....la maree! Vorba aia: poa' sa ninga/poa' sa ploua/ io am canadiana noua (folclor canadian). Mai era o rima, da chiar ca n-o scriu sa nu primesc avertisment

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput