Strumfi de iul-aug 2007 (158)
Raspunsuri - Pagina 8
Ioana75 spune:
Oana, imi pare foarte rau ca a trebuit sa citesti asa ceva. Doar nu vrei sa-i dai satisfactie respectivei mamici si sa pleci de pe forum - mai degraba scrie mai des. Si inca ceva - nu cred ca doar tie iti tine viata sub lupa, cred ca pe toate ne "vaneaza"; cred ca te-a ales pe tine ca victima si si-a exteriorizat gandurile pentru ca a si-a imaginat ca n-o sa le publici. Si un disclaimer: n-am scris eu magariile alea.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
Simo78 spune:
Luna da, muncesc pe rupte, dar imi si place f tare! si ma bucur ca un copil cand imi vin rezultatele si sunt bune
P.S. Nici eu n-am scris ca n-am timp de prostii!
mami de Matei 28 iulie 2007
andreea c spune:
Hello!
Imi cer scuze pentru mesajul telegrafic, dar sunt in criza de timp.
Vreau si eu sa urez La multi ani! micutei Anya si Carlei. Sa fiti sanatoase si fericite alaturi de cei dragi!
Multumim celor care ne-au admirat in poze!
Jadi imi place foarte mult sa te citesc.
Ce s-a intamplat? Cine e dezaxata?
Am observat ca unele v-ati schimbat nick-ul.
Am vazut poze cu Adelise si Alex .
Andreea cu Alexandra Maria (05.07.2009) si Radu Stefan (12.07.2007)
nunta noastra 2 iulie 2005
Luna1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanamada " de cand ai venit tu la strumfi mi-e scarba sa citesc- sunt fericita ca scriu si ca citesc numai in momentele in care dispari cu zilele si nu-ti mai vad postarile tale idioate, grandomane si ...." " cand te-ai carat in marea ta tara de bipppppam fost fericita ca am crezut ca o sa-ti gasesti ceva mai bun de facut decat sa vii sa te lauzi cu ploada ta care le stie si le face pe toate la numai 2 ani..........si ca o sa ne scutesti de prezenta ta virtuala." "...esti atata de ....bippp incat nici macar nu esti in stare sa vezi cand cineva te ironizeaza direct, ce sa mai vorbim cand o face indirect...exact ca vitele alea care merg pentru ca stiu pe unde le e drumul si atat" "....traiesti intr-o lume a ta in care ai impresia ca fi-ta e cea mai frumoasa si cea mai desteapta...cand de fapt nu e decat un copil la fel de destept ........bipppppppp" Ajunge???? Toata chestia are cam o pagina si jumatate....cred ca este inutil sa mai continui.Desi nu cred ca ar trebui sa ma ostenesc am totusi sa-i spun ceva "anonimei": Ai nevoie de tratament si medicatie serioasa....si asta cat mai repede! Oana siCati mica (2 ani) BLOGUL NOSTRU Povestea iepurasului Bocanila "Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume." |
Stiu ca nu e de ras dar ma pufneste rasul ca dupa 3 ani de cand suntem impreuna (mai mult sau mai putin) poate exista printre noi o mamica , care nu poate dormi noaptea de suparare ca e Cati mai nu stiu cum sau mai nu stiu ce.
Si am subliniat o parte din epistola care mi se pare cea mai ilara: BAI FRATE E VREUNA PE AICI CARE NU CREDE CA AL EI COPIL (PLOD ca sa ma exprim precum autoarea) E CEL MAI TARE DIN PARCARE SI E GENIU DINAINTE SA SE NASCA?
Acum sincer, nu ca e a mea mai tare dar chiar le stie pe toate pe bune.
Cum ii spuneam si Cristinei, ma uit in urma la poze si imi dau seama ce fascinata am fost de un bebelus care arata ca un travestit si ce o mai impopotonam in rochite si fustite ca a mea era cea mai frumoasa. Si acum e cea mai frumoasa, si ca sa se oftice autoarea epistolei sa o mai laud nitel:
vorbeste in propozitii elaborate, intreaba mereu despre totul, stie unde-i luna, soarele, stelele.
face pipi si caca la olita chiar daca ii pun pampers, refuza sa faca in pampers si se tine pentru olita (pe baza asta mi-a dat doua nopti trezirea la 4 dimineata sa faca caca).
e frumoasa rau, superba , o puteti vedea din poze nu?
numara pana la 10 in doua limbi
e bilingva
canta cantece intregi (twinkle twinkle, the wheels on the bus)
Lista poate continua dar totusi ma gandesc ca imi pierd timpul degeaba ca probabil nu a inteles ideea. E normal ca ai nostri sa fie cei mai cei ca sunt ai nostri.
Cui nu-i place sa nu citeasca, am zis.
Phew ce m-am mai enervat!
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
jadi spune:
Eu stiu ca pe bloguri, poti vedea IP-urile celor care scriu. Pe checkip.org pe langa ca iti verifica Ip-ul tau poti sa cauti prin trace IP sa vezi ce si cum, poate ai norocul sa nu fie taman din Bucuresti si sper sa nu fie atat de maiastra sa isi fi pus proxy la IP.
mychydutza spune:
luna, nu te mai enerva ca faci riduri de pomana...............oricum parerea mea e ca : nu te pui cu prostu pt ca te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!
in alta ordine de idei, am facut musacaua caferei! a iesit ffff buna! si ma pregatesc sa plec.......asa ca : sa fiti cuminti!
*decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!*
Luna1 spune:
AM fost pe blog la oana sa caut epistola in original dar n-am gasit-o.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
Vivela spune:
citat din mesajul lui jadi Eu stiu ca pe bloguri, poti vedea IP-urile celor care scriu. Pe checkip.org pe langa ca iti verifica Ip-ul tau poti sa cauti prin trace IP sa vezi ce si cum, poate ai norocul sa nu fie taman din Bucuresti si sper sa nu fie atat de maiastra sa isi fi pus proxy la IP. Deni & Vlad & Tudor |
tan-ta-nam! incepe urmarirea .
sunt fericita ca scriu si ca citesc numai in momentele in care dispari cu zilele si nu-ti mai vad postarile ... |
clue 1: pai inseamna ca e vreuna care scrie doar cand lipseste oanamada... ia discutiile la control, o mica statistica....
clue2: persoana in cauza e un pic frustrata de Ro si probabil de imposibilitatea de a se duce "dincolo", motiv pentru care cam balacareste tara aia...hmmm, aici am putea intra multe
clue3: nu-s eu aia!
_
Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 6+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
jadi spune:
Banuiesc ca a moderat postul sau l-a sters... sa ni-l trimita in original pe mailul comun ca eu vreau sa mai citesc . Sunt sadica, stiu!
Ca la carcotashi
Q:Care e filmul preferat a lui Vadim?
A:Nu are voie sa se uite la filme, ca il agita!
musso17 spune:
super atmosfera,m-am delectat cu cele 5 pagini.
aoleuuuu,cata ura in mesajul ala,mai da io nu inteleg,ce are cu copilul.. io nu cred ca e de la noi si daca e are o putere interioara fantastica sa faca frumos..brrr,mi s-a zbarlit parul.
luna,nu cred ca oana ar putea lasa pe blogul ei asa mizerie sa citeasca toata lumea..e un blog dedicat copilei iei si familiei.
cristina,n-am luat ap de aerosoli,n-am bani,vreau unul cu ultrasunete,e vreo 250 ron.
si eu ii fac vaccinul pneumococ 23,dar nu acu,ca sigur avem o viroza.