Strumfi de iul-aug 2007 (158)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui jadi

Au si arabii Craciun?

Deni & Vlad & Tudor

Arabii astia da

Acum mai caut un bostan sa il facem impreuna...lucrul cu manutzele...si ne-a dat arabu sef dezlegare sa sarbatorim tot ce ne trece prin cap numai Hanuka nu

mami de Matei 28 iulie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Sarbatoriti si Pastele cailor? Ca nu e la evrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

simo, ii faci prevenarul? pe vremea cand am aflat si eu de el, am intrebat-o pe Anya daca a auzit de prevenar... - ea tocmai fusese la un curs ceva despre el. si mi-a zis ca ea nu l-ar face fetelor ei (caci sa-mi zica ea fa-l sau nu-l face, nu mi-a zis).

acum eu nu vreau sa te influentez, dar cum nu a stiut Karli parerea ei despre Bronchovaxom, asa poate nu stii nici tu. scuze daca m-am aflat in treaba degeaba.

Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)

"Cand nu ai ceea ce-ti place, trebuie sa-ti placa ceea ce ai!"

Mergi la inceput

sarbatorim mai ales Pastele Cailor...si inca un Paste da nu pot sa-l zic ca ma amendeaza astia....

Mergi la inceput

Cristina, nu-i nicio suparare, stiu f bine parerea Alinei despre Prevenar si despre vaccinuri in general. Eu am adunat informatii, am cantarit pro si contra si am ales. Si atata timp cat dumnezeu si legea imi dau dreptul sa aleg in numele lui asa am procedat si voi proceda cu toate lucurile care il privesc. Ma bucur sa aud pareri si bune si rele, pentru ca astfel pot lua o hotarare avizata. De acord?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Intru si eu sa le urez LA MULTI ANI! celor doua sarbatorite de azi!Sa fiti sanatoase, fericite si sa va bucurati de puiutii vostri!

Da' stiu ca v-ati dezlantuit!! Va multumesc pentru suportul moral si pentru cele scrise si ca sa fac o gluma extrem de proasta....acum ia ziceti, care dintre voi a scris??? Si ca s-o dreg la loc (asta e pe bune!) - sunt convinsa ca niciuna din cele care mi-ati raspuns! Imi este imposbil sa va raspund la fiecare in parte ca mi-ar trebui vreo 2 pagini, dar incerc sa va raspund la gramada!
- Ma repet, nu au legatura postarile mele de pe blog cu acea chestie. Niciuna. De altfel, in epistola anonima nu se face referire deloc la blog. Blogul meu a fost doar "modalitatea" pe care personajul a ales-o pentru a-mi scrie deoarece acolo poate posta,daca vrea, ca anonim
- Nu pot da copy/paste la ceea ce mi s-a scris deoarece limbajul este abject si mizerabil si cred ca mi-ar inchide cei de la forum definitiv contul ...si eu inca nu m-am decis sa-l inchid de tot!(ca uite, mai intru sa zic macar o urare ceva!)
- Ceea ce am scris despre diversificare a fost un raspuns dat strict la ceea ce mi-a scris Karligutza...fara legatura cu vreun subiect...o discutie pur si simplu!
- Cum spunea si Luna nu pot spune ca "iubesc" sau "urasc" pe cineva virtual vorbind, dar pot spune cu mana pe inima ca unele dintre voi mi-ati fost alaturi si mi-ati ridicat moralul si m-ati facut sa zambesc ceea ce pentru mine echivaleaza cu o anumita forma de prietenie, fie ea si virtuala.
- Nu doresc sa ma retrag ca sa "plateasca" cineva ci pur si simplu simt ca in acest moment orice as scrie pe forum este cumva pus sub o lupa nevazuta care de abia asteapta un nou motiv sa imi mai scrie inca un pumn de mizerii.Pur si simplu nu vreau, cel putin pentru o perioada, sa fiu motivul defularii vreunei minti bolnave. Asa ca, o anunt pe aceasta cale pe "anonima" ca imi voi activa si pe blog optiunea de blocare automata a mesajelor anonime...va trebui sa inventeze altceva daca doreste sa isi mai verse naduful.
- Nu este o disputa...pentru ca nu exista 2 parti viabile pentru o disputa, nu este o problema si nu am vrut sa transform ultimele pagini intr-o discutie despre probleme pentru ca, daca se va citi, mesajul meu initial a fost unul fara amanunte, dar unele dintre voi, prin ceea ce au scris, m-au determinat sa dau amanunte pentru ca le datoram macar lor o explicatie privind retragerea mea.

Inainte de a incheia...vreau sa urez sanatate tuturor muciosilor, racitilor sau bolnaviorilor.... si va las sa va delectati cu cateva fragmente din epistola buclucasa.

" de cand ai venit tu la strumfi mi-e scarba sa citesc- sunt fericita ca scriu si ca citesc numai in momentele in care dispari cu zilele si nu-ti mai vad postarile tale idioate, grandomane si ...."
" cand te-ai carat in marea ta tara de bipppppam fost fericita ca am crezut ca o sa-ti gasesti ceva mai bun de facut decat sa vii sa te lauzi cu ploada ta care le stie si le face pe toate la numai 2 ani..........si ca o sa ne scutesti de prezenta ta virtuala."
"...esti atata de ....bippp incat nici macar nu esti in stare sa vezi cand cineva te ironizeaza direct, ce sa mai vorbim cand o face indirect...exact ca vitele alea care merg pentru ca stiu pe unde le e drumul si atat"
"....traiesti intr-o lume a ta in care ai impresia ca fi-ta e cea mai frumoasa si cea mai desteapta...cand de fapt nu e decat un copil la fel de destept ........bipppppppp"
Ajunge???? Toata chestia are cam o pagina si jumatate....cred ca este inutil sa mai continui.Desi nu cred ca ar trebui sa ma ostenesc am totusi sa-i spun ceva "anonimei": Ai nevoie de tratament si medicatie serioasa....si asta cat mai repede!

Oana siCati mica (2 ani)

BLOGUL NOSTRU

Povestea iepurasului Bocanila

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui jadi

Au si arabii Craciun?

...si ce daca n-au....si-l cumpara!

*decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanamada
[si va las sa va delectati cu cateva fragmente din epistola buclucasa.

" de cand ai venit tu la strumfi mi-e scarba sa citesc- sunt fericita ca scriu si ca citesc numai in momentele in care dispari cu zilele si nu-ti mai vad postarile tale idioate, grandomane si ...."
" cand te-ai carat in marea ta tara de bipppppam fost fericita ca am crezut ca o sa-ti gasesti ceva mai bun de facut decat sa vii sa te lauzi cu ploada ta care le stie si le face pe toate la numai 2 ani..........si ca o sa ne scutesti de prezenta ta virtuala."
"...esti atata de ....bippp incat nici macar nu esti in stare sa vezi cand cineva te ironizeaza direct, ce sa mai vorbim cand o face indirect...exact ca vitele alea care merg pentru ca stiu pe unde le e drumul si atat"
"....traiesti intr-o lume a ta in care ai impresia ca fi-ta e cea mai frumoasa si cea mai desteapta...cand de fapt nu e decat un copil la fel de destept ........bipppppppp"
Ajunge???? Toata chestia are cam o pagina si jumatate....cred ca este inutil sa mai continui.Desi nu cred ca ar trebui sa ma ostenesc am totusi sa-i spun ceva "anonimei": Ai nevoie de tratament si medicatie serioasa....si asta cat mai repede!

medicamente, medicamente!!!!!!!,
vorba lu' carcotashii!!!!!!!!!!!!

*decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Si eu si eu!

Bostan ne-am luat si noi ne pregatim sa il decoram, ne luaram si costume de helouin sa mergem cu trick or treat asa ca o sa punem poze.

Simo eu zic e tare Matei cu contrazisul. Tu cum mai esti mai muncesti
asa mult?

Vivela sa ma sune ca extensia directa e la mine pe birou, eu raspund (daca am chef raspund deci rog persoana in cauza sa ma anunte cand suna sa o pot transfera direct la seful meu)

Bai fetelor nu stiu cum sunteti voi dar eu abia astept Craciunul. Mai ales ca acum intelege si a mica ce e aia (apropos ieri am fost intr-un magazin de jucarii si s-a jucat fie-mea 30 min cu o casa de papusi, s-a convins si al meu ca nu arunc bani pe fereastra degeaba) parca traiesc o a doua copilarie. Abia astept sa fac bradul, sa cumpar toate cadourile, avem o familie mare asa ca o sa am o groaza de cadouri sub pom si asa imi place.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Cristina, eu am intrebat-o franc pe Alina daca imi face vaccinurile la copii, inclusiv cele suplimentare si a zis ca e OK atata timp cat eu vreau sa le fac. Eu am ramas fara pediatru plecat in Belgia (Oana, l-ai vazut cumva pe acolo? ) si acum daca Alina s-a intors prin cartier la mine, o sa mi le faca ea. Ea are o parere si o aplica asa cum ii este credinta la fetele ei si stiu ca in acelasi timp nu ma judeca daca eu vreau altceva!

Oana, raspund eu la gluma ta, eu nu am scris Desi ma gandesc ce minte bolnava poate sa se ia atat de tare de fiinta ta! Dar nu ma mai mira nimic pe net! Pftttttt!

Mergi la inceput