Strumfi de iul-aug 2007 (158)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

doamna jadi, mi-a placut postarea dvs, ca intotdeauna!
simo,ai bushit masina???????

*decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

doamna jadi, mi-a placut postarea dvs, ca intotdeauna!
simo,ai bushit masina???????

Vai duamna! dar se poate sa credeti una ca asta depre persoana mea?

Mi-a facut unul un bine sambata noaptea...au cazut victime 3 masini. Shit happens!

mami de Matei 28 iulie 2007

Mergi la inceput

asa.......vreau sa-mi cumpar o crema hidratanta, buna si "eftina" !!!!ce recomandati? da' sa nu fie scumpa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Vivela, eu nu ma simt amenintata de nimeni dar nu stii cum reactioneaza anumite persoane si ne pot face mult rau. Una peste alta insa, ne place sa jignim si sa poreclim persoanele care ne perdelesc cu rautate si invidie . Ca deh, femei suntem si nu ne putem abtine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns snowbunny spune:

hai bre jadi lasa vrajeala si baga aici poze cu feciorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Ma bucur sa aud ca Dodo vorbeste mult doar prin alianta, auzi sa duca copilul la neurolog, pai tu cucoana nu stiai sa ai sot vorbaret? Ce s=o mai fi amuzat neurologul ala.

Simo si zi asa, tu esti inocenta, aia is de vina cu accidentul. De Matei nu ne zici nimicuta?

Ma bucur mult si sa aud ca Denis nu mai este cacacila si a inceput sa faca solid. Chiar ma bucur tare. Cristina tu esti finuta tare, cica nu erai inebunita dupa Adelise cand era bebe, stai linistita ca uitand-ma in urma la pozele cu ea ma mir ca a devenit asa frumoasa. Incep sa realizez ca arata asa, ca un baietel imbracat in haine de fetita, mai exact un travestit.

Vivela eu nu ma simt amenintata, sincer chiar nu vad ce rau imi poate face o persoana rau voitoare, decat sa imi dea tel la servici sa le zica la astia ca stau toata ziua pe forum. Dar nu va deranjati, stiu astia oricum, sefu e in spatele meu si vede, atat timp cat munca e la zi nu-i intereseaza.

Ce n-am inteles eu: Oana a primit pm sau mesaj anonim? ca daca e PM stie de la cine e si atunci ar fi bine sa aflam toti, nu? Parerea mea, sa stim si noi cine amesteca rahat aici.

Hai ca am iz de scandal. Revin

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

bah, nu amestecati rahatu ca ne imputim toate p'aci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

aoleu, Luna, da' chiar ai dat detalii asa multe incat "binevoitorul" sa poata afla unde lucrezi, eventual sa poata afla si nr de telefon de la serviciu?
pt acest tip de dexaxat/a, daca vrea nr. meu de tel de la serviciu, sa-mi dea un PM .

s-apoi, subscriu la ce-a zis michy .

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 6+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Draga mea Luna, Matei face ce fac toti strumfii...zilnic cate ceva nou si ma uit la el si ma intreb cand a trecut timpul asta, parca mai ieri eram insarcinata si acum am copil cu care ma conversez si care ma contrazice . Are o vorba ”dar, dar...” si eu ii ziceam ” nici un dar!” si el ” ba da, DAR!”

In rest multumesc ca e sanatos, mai face un muc pe ici pe colo, dar nimic serios.

Saptamana asta o sa-i fac si Prevenarul.

Cam asta pe scurt despre noi. Asteptam Craciunul

mami de Matei 28 iulie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Au si arabii Craciun?

Mergi la inceput