Strumfi de iul-aug 2007 (158)
Raspunsuri - Pagina 5
cafera spune:
Wawwwwwwwww, avem sarbatoriti?
Atunci la dans, gagici
Carla, la multi ani, sanatate multa si sa te bucuri de fetitele tale! Ce mai faceti? Cum a fost la botez, cum s-a comportat micuta crestina?
La multi ani, Anya! Tot binele din lume!
cafera spune:
Michiiiiiiiiiii, se vede ca esti mama de baiat...are balta peste, zici? Unde nu oi avea si tu o minune de fata peste un an-doi Iar tu Luna, ce sa zic, mama de baiat sadea Cum o fi iesit Adelicioasa fata?
cafera spune:
Eu deja nu mai am glas, de aceea compensez cu scrisul Sotul cred ca va fi bucuros nevoie mare cand nu o sa mai aibe repriza de tocanit la cap Cel putin azi Da' nu ma las, ma duc la doctor
Loredana,
Mi_aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!
mychydutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cafera Michiiiiiiiiiii, se vede ca esti mama de baiat...are balta peste, zici? |
teoretic zic asa , practic, sper sa-mi urce liftu pana la mansarda, si sa ma tzin deoparte, sa nu chinui un suflet nevinovat.....ca daca o sa fac ca soacramea ...ca ea sa patzesc!na', ca m-am afurisit in direct!!!!
*decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!*
snowbunny spune:
haideti fetelor ca eu cand scrieti mult ma pierd
Luna ce mocutza de shmechera are Adelise...Mai cunosc eu pe cineva..Ai 2 copii minunati.Imi e cam dor asa de voi
LA multzi ani CarlaV
LA multzi ani fetita frumoasa de mami Anya
Gata gata ca deja am scris prea mult las si eu nishte poze
http://www.flickr.com/photos/11788157@N02/ Intru mai pe seara k sotu meu e pe drum iar eu stau ca pe pioneze
jadi spune:
Eu zic sa nu va mai retrageti atata de pe forum, e ca si cum v-ati supara ca magarul pe sat, cu ce suntem noi vinovate ca exista printre noi o "draguta" (sa nu ii zic proasta) care plesneste de ciuda si invidie. Netul asta e foarte periculos si se pare ca lumea capata tupeu de care in realitate nu da dovada. Si fiecare blog personal/colectiv are prietenii sau inamicii lui. Asa ca nu va suparati prea mult si pe cele care au un blog, le sfatuiesc sa nu puna la suflet: ca si in viata reala, nu putem respira din cauza prostilor Eu una m-am lecuit, nu vreau sa ma mai cert cu nimeni dar daca persoana de care zice Cafera imi vizeaza sotul, ii fac hardul harcea-parcea Si Oana, nu mai pune la suflet, e treaba ta si responsabilitatea ta cum iti cresti copilul, nu trebuie sa dai socoteala nimanui. Si tu Rodico, ce cauti in discutie? Asta pe scurt, pe lung as fi mai indulcit un pic mesajul dar nu am timp .
Nu am mai intrat de joi dar suntem bine. Sotul meu a fost cu Dodo la neurolog, i-a povestit ce ni se pare noua in stilul lui caracteristic oltenesc, repede si foarte repede, si la final dr i-a zis : si dvs vorbiti foarte repede Ne-a spus ca are spirit de observatie bun si ca nu avem de ce sa ne speriem, totul e fiziologic si normal la varsta lui (dansul, dansul, e normal la varsta mea ). deci suntem niste parinti panicati si dusi cu pluta.
La Multi Ani Carla, sa cresti mare si grasa, ca sa nu mai fim invidioase pe tine!
La Multi Ani si pentru Anya, am felicitat deja mama pe telefon, trebuie sa imi cumpar o ferma de animale daca o vreau de nora, sta bine cu consumul de carne! Noroc ca o sa compenseze Vlad care pare facut pe vremea lui ceasca si nu se complica prea mult cu carnea!
Si capul la fund, pauza s-a terminat! (m-am laudat ca scriu si eu de vreo 2 ani pe un blog colectiv? )
Vivela spune:
naziua
mai, nu prea pricep ce s-a intamplat - de unde discutiile "acelea" - zau ca am avut in intentie sa le pricep, da' m-am pierdut pe undeva pe drum.
plus ca-s intr-o perioada pacifista a vietii mele, ceea ce nu mi se intampla foarte des, asa ca am zis ca nu-i frumos sa stric momentul, ca cine stie cand mai vine.
in orice caz, sper sa le dati de cap problemelor, cele rele sa fie puse la zidul infamiei, biciuite si apoi date cu sare, iar cele bune sa ramana acilea printre noi, ca mai avem nevoie de ele
si ca sa trec la ceva mai vesel, urez din toata inima La multi ani sarbatoritelor zilei , Anya cea mica si Carla, sa fiti sanatoase dragelor si sa traiti inca 1000 de ani .
Valen si floricele si pentru fetele tale, tare simpatica
Sarah. asta e raspunsul pe care il primesc eu cand il intreb pe sotz: "ce ne facem cu inca un copil asa tornada ca David" iar el: "ce sa facem, il iubim, avem incotro?"
musso, bafta la interviu.
cristina, pupici lui Denis sa nu se complice cu mucisorii, sper sa treaca repede. ma bucur ca ati scapat de nesuferita aia de diaree.
_
Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 6+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
Simo78 spune:
ola!
iar vreme de criza?
in primul si in primul rand La MUUUUULTI ani Anya! esti tot mai frumoasa si mai isteata si sa moara dusmanii
LA MULTI ANI Carla si ce-a zis Jadi
Acu despre dezaxata ce sa zic? Rautatea nu ma mira...ma infioara insa faptul ca citeste (citea) despre mine si copilul meu si poate sa faca din asta un noroi...ptiu ptiu
Sanatate strumfilor (scuze lipsa de timp nu...nu am apucat sa citesc prea mult din urma, si asa sunt la domiciliu pe motiv de masina avariata si nah...n-am masina nu ma misc...munca de birou)
Cu maaaare intarziere La multi ani piticodromului cu fratiori strumfi
mami de Matei 28 iulie 2007
sunflower1979 spune:
doamne, Luno, ce copii frumosi ai! sincer iti spun, cand era Adelise bb mic, imi era draga, dar nu in mod deosebit. dar acum ma topesc ce mult imi place! e asa o strengarita si-o smecheroaica! o pup de la distanta (mare). voi cum mai stati cu raceala?
vreau si eu sa-i urez "la multi ani!", multa, multa sanatate si tot ce-i mai bun pe lume micutei Anya. 4 ani? ce fetita mare. e ajutorul lui mami, nu?
aceleasi urari si Carlei, care a cam disparut de pe forum. la mare nu cred ca e...
georgi, bafta cu interviul si vezi ce faci cu mihnea. tu ti-ai mai luat aparat de aerosoli? sper sa nu se umple iar de muci.
vivela, eu n-am cuvinte sa-ti spun ce bucuroasa sunt ca vad un kk mai legat. am zis ca daca-i trece asta, mai traiesc o viata! nici nu bagam in seama mucii, dar acum am inceput sa-i bag. bineinteles ca ieri denis a stat fara sosete prin casa si era frig, frate. n-a fost chip sa i le pun si avea picioarele reci si mucii curgeau rauri, rauri... poate te acostez putin pe mess.
cum mai am putin timp ma mai uit la niste poze.
nico - nma, cafera va pup!
Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)
"Cand nu ai ceea ce-ti place, trebuie sa-ti placa ceea ce ai!"
Vivela spune:
hai, mai, ce va simtiti asa atacate de vreo "dezaxata" care citeste pe DC sau poate ajunge sa se uite la pozele cu voi si copiii vostri?
adica cu ce e mai grav ca va "vede" aici si nu pe strada? ca dezaxati pot fi oriunde, nu doar pe un forum (sau poate mai putin pe forum), eu n-am chef sa ma izolez in creierii muntilor din cauza acestei posibilitati.
Luna, foarte frumoasa Adelise, imi place mult poza cu "ploua cu frunze" sa cam asa ceva.
_
Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 6+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba