Strumfi de iul-aug 2007 (158)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Dupa analiza pe text facuta si de Dana (ptiu ce mi-au scapat alea de le zisesi tu) parca se contureaza un personaj dar cum zice Jadi doar cu o banuiala de 1%.

Jadi motivul crinei e invidia plus o rautate exacerbata dee genul "sa moara si crapa vecinului".

Ce sa zic, sa nu se inteleaga gresit, Oana stie, eu nu am o mare prietenie cu ea, nu ne-am mesagiuit privat, nu pot zice ca ne-am indragostit la prima vedere, pur si simplu i-am citit mesajele si i-am raspuns cand am avut ce, nu am avut nimic impotriva ei niciodata. Pot zice ca am simpatii dezvoltate pentru fetele foarte vechi pentru ca cu ele am comunicat cel mai mult si am trecut prin multe impreuna, a fost mai greu sa urmaresc noile aparitii din motive de munca, copil mai mare etc. Insa asta nu inseamna ca nu mi se pare extrem de hidos sa aud ca i se trimite un astfel de mesaj.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Jadi, n-am pus inca poze de la turci , caci am o cumnata neserioasa care imi plimba CDul cu poze de 2 saptamani!
Cat despre "scrisorele" - eu scriu mereu cu 2 de "i" si mai am si baiat! aaa, si stau prea mult cu sotul...ba chiar, cateodata, mi-as dori sa ma mai slabeasca!

Luna, Mychy, multumesc, Doamne-ajuta! atata vreme cat e pe picioare si la volan , aa si mai e si incapatanat si bombane..e inca ok!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Luna f bine ii vine lui Lis cizmulitele, imi plac ca-i stau pe picior.Dar nu transpira in ele? Cat despre Cosmin vad ca-l pregatesti sa devina fotbalist, sa aibe bani. Bun, bun, sa aibe si Daria vacante in Honolulu.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

m-am gandit mult,mult daca sa scriu..azi am avut cea mai neagra zi din viata mea,nu se compara cu nimic..fii-miu a ramas blocat in lift,ba mai mult liftul a fost chemat caci nu simte greutatea lui..ii multumesc lui dumnezeu ca a avut grija de el...el plangea,mie imi fugea cimentul de sub picioare alergand pe scari,ma gandeam sa nu-l prinda intre etaje..ma rugam sa stea in spate....nu ma pot opri din plans,pana acum am fost ca in transa..e doar vina mea,sunt o inconstienta,puteam sa-mi pierd copilul..daca cel de sus a vrut sa-mi dea o lectie mi-a dat-o cu varf si indesat..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui musso17

m-am gandit mult,mult daca sa scriu..azi am avut cea mai neagra zi din viata mea,nu se compara cu nimic..fii-miu a ramas blocat in lift,ba mai mult liftul a fost chemat caci nu simte greutatea lui..ii multumesc lui dumnezeu ca a avut grija de el...el plangea,mie imi fugea cimentul de sub picioare alergand pe scari,ma gandeam sa nu-l prinda intre etaje..ma rugam sa stea in spate....nu ma pot opri din plans,pana acum am fost ca in transa..e doar vina mea,sunt o inconstienta,puteam sa-mi pierd copilul..daca cel de sus a vrut sa-mi dea o lectie mi-a dat-o cu varf si indesat..

georgiana,mamica de mihnea

Aoleu Georgiana! Te cred ca ai inebunit pe moment si ma bucur ca e bine acum. Of, ce sa mai zic, bine ca e bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

N-a fost Karli, n-o rabda pe ea gurita sa nu vina sa recunoasca de facea asa ceva Data trecuta cand Paticut si-a pus traista-n bat si-a plecat Karli a venit si-a elucidat problema.
Iar pt azi eu sunt vinovata ca n-a semnat condica, le-am tinut ocupate si pe ea si pe Adeluta
Edit: si de era in stare sa compuna asa o magarie (ceea ce mi-e greu sa cred) sunt convinsa ca-i intepeneau degetele pe tastatura inainte de-a apasa sens/enter.

Daca persoana care a scris are tulburari serioase cine stie de ce-o mai fi in stare....sarmana ei fetita (sau ce-o fi). Deci fiti delicate.
Dar de-o fi doar una (ori unu) plina de ura si nesimtire merita pusa la zid.

Andiciu ce cool e Filip, ii doresc sa fie fericit toata viata. Multa sanatate tatalui tau, din suflet va doresc sa va mai bucurati de el multi ani de-acum incolo.

Mada capul sus! Ma bucur ca v-am revazut, macar in poze.

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Dana cizmele nu sunt imblanite si pe interior, au doar asa o dublura. Si aici sunt deja 10 grade ziua. Si cum fie-mea isi da geaca jos mereu macar la picioare sa-i fie cald.

Cosmin e fotbalist mare, in caz ca n-am mentionat, in fiecare sambata are antrenament si duminica meci. E deja in Liga si suntem stresati ca sunt pe primu loc, au pierdut doar un meci.

Mergi la inceput

Of mai Georgiana, imi inchipui prin ce ai trecut.Si eu am teama asta cu liftul, DAria fuge inaintea mea si deschide usa. Mi-e frica sa nu aibe pardoseala la alt etaj (nu stiu exac cum sa explic). S-a intamplat la un lift in BUzau unei cunostinte si de atunci am teama asta.
Bine ca a trecut

Daria doarme pentru prima oara fara pampers. Va spun cand s-o trezi daca am schimbat lenjeria sau nu. Tineti-mi pumnii.

Mergi la inceput

Luna mama, o fi el pe primul loc, dar tocmeala e tocmeala, sa nu te dai la fund . Cand vor avea 20 ani ii punem sa se cunoasca .
Si eu am facut sport de performantza, 5 ani. Volei. Si stiu cum e sa traiesti emotia unui campionat, mi se pare cel mai frumos lucru in copilarie. Bravo ca se axeaza pe sport, ca stie ce inseamna o echipa de mic si nu sta toata ziua sa se plictiseasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Citat:
citat din mesajul lui musso17

georgiana,mamica de mihnea

Doamne, Georgiana, ce cosmar!!! Mi s-a pus un nod in gat cand am citit! Slava Domnului ca nu s-a intamplat nimic!!!
Nu-ti mai face procese de constiinta! stii bine ca atunci cand e sa se intample ceva rau, poti sa stai lipita de el, ca tot se intampla!! Mihnea cum e? s-a speriat rau? Puiul mic..

Mergi la inceput