Strumfi de iul-aug 2007 (158)
Raspunsuri - Pagina 11
violetan spune:
Oanamada, misto mesaj. Deci am intuit eu bine ca fac parte dintre "proastele care-ti raspund". Nu ma deranjeaza deloc; ce ma deranjeaza e ca exista atata ura si rautate pe lume...dar asta e, nu poti sa le ai pe toate.
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
ddanagh spune:
Fraza asta ''Daca tu ai impresia ca ai descoperit America turnand un plod, gresesti.''mi se pare de cea mai joasa spetza.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
Simo78 spune:
mie cel mai tare mi s-a parut cum a subliniat ea faptul ca e ”mama”...si poate vorbi atat de urat despre un copil!
mami de Matei 28 iulie 2007
snowbunny spune:
Nu pot sa cred k exista o mamica printre noi care gandeste asa...Ai facut f bine oanamada ca ai dat forward pe mail cu ce a scris.
karligutza spune:
am ramas tablou si in plus si eu cred ca pe langa ca a fost tare sloboda la gura.... cine stie in ce stare psihica a fost de a scris asa ceva... eu ma abtin sa mai zic ceva ca deja fata care a scris probabil ne citeste si cine stie cum ii casuna pe vreuna dintre noi.... doamne fereste!
karligutza
sunt mamica Adelutei
musso17 spune:
mesaj "pentru cea dusa cu pluta"..prichindico,frustrarile tale sunt asa de vizibile incat am senzatia ca ma sufoc..ti-am citit "emanatia"..ooo doamne(ce-o cauta in contextul asta?!)esti atat de mica,mica,mica..ca un purice..daca vreodata ti-am raspuns la vreun post al tau inseamna ca buna mea credinta a fost inselata rau de tot..io sunt prosta,da ii multumesc mamei mele ca nu mi-a creat asa sechele incat sa ajung atat de inveninata cum esti dumneata...sincer,imi produci mila..sunt contrariata ca pari a fi o persoana culta,instruita..dar na,ne inselam..pana la urma si mari infractori erau niste genii.daaa ne citesti cu indarjire,nu mi-ai gresit id-ul..oana e o tipa de milioane care te face sa te simti ca un gandac,bravo ei..cuvinte de genul"femeie pe care o detest,lauda,tara de kk,realizari,etc"...ooo,cred ca nu te lasa sa dormi..sac,sac
aaa si da dovada de mandrie,macar atat,nu te lua de un copil,nu adresa injurii ca doamne,doamne nu doarme..ia-te cu dintr-astea coapte,cred ca multe dintre noi te-ar astepta la un dus rece.
doamnele mele,scuzati-ma,stiti ca nu ma pot abtine,daca ar fi avut un pm ii scriam acolo,dar asa...
musso17 spune:
xerxe..saru'mana.sa dea Dumnezeu,pentru toata lumea.
pana la urma cafera a avut un feeling bun cu traficul asta..imi fac mea culpa.
xerxe2005 spune:
Am citit si eu pe mail...nu pot sa cred cum cineva poate sa adune atata ura...
Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07
Timi07 spune:
In naivitatea mea sper ca acea persoana nu este una din colegele noaste si mai sper ca nu e nici macar mama....inca si face referire la alte colege si aluzie la "postari la strumfi" doar pt a duce in eroare.
N-o place pe Oana e ok, nu trebe sa moara toti de dragul ei dar sa o insulte pe Cati e prea de tot....
PS. tocmai am facut niste soda bread si ma duc sa mananc o felie cu miere ca m-am saturat de atata acritura.
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
oanamada spune:
Buna seara!
Vreau sa va multumesc. MULTUMESC! Nu vreau sa zic nimic in plus pentru ca acesl "multumesc" este spus din toata inima si chiar nu cere alte completari!
Cuvintele voastre si suportul vostru moral m-au ajutat mult, m-au ajutat sa iau o decizie. Va rog sa ma credeti ca nu mi-a fost deloc usor sa pun pe mailul comun acea mizerie si asta nu pentru ca ma terfeleste pe mine (i don't care!) ci pentru ca terfeleste tot ce am eu mai scump pe lumea asta, arunca cu noroi in cel mai pretios "dar" al meu! Vreau sa va multumesc pentru mesajele de pe PM, pentru cele scrise aici, sau pe mess. Stiti exact cine, ce, unde si cum ati scris...asa ca din nou MULTUMESC. Imi gasesc cu greu cuvintele si nu vreau sa ma lungesc foarte mult pentru ca deja subiectul nostru frumos de la strumfi s-a transformat intr-o chestie urata si GATA, eu vreau sa-i pun punct aici. Daca pana ieri m-am straduit sa recitesc din urma pentru a-mi face macar o idee vaga cine ar putea fi si am restrans lista la cateva nume, acum chiar am decis ca nu MERITA! Chiar nu merita. Reactia voastra in lant, felul in care a luat-o la vale "oaza noastra de liniste" numita Strumfi ma face sa iau o decizie....intr-un fel eu am creat "involuntar" aceasta problema si este de datoria mea sa-i pun capat. Ma bucur ca nu am fost singura si ca mi-ati fost alaturi, dar in mod cert chestia asta nu este "lupta" voastra decat intr-un mod cat se poate de indirect. De fapt nu este lupta nimanui....este doar o minte care sufera ingrozitor.
Asa ca iata ce am de spus, pentru ultima data, public, pe acest subiect!(va rog sa ma scuzati ca nu am raspuns mesajelor voastre...pur si simplu nu am avut puterea s-o mai fac, dar considerati ca acesta este raspunsul meu!)
Stimata anonima,
In cei 33 de ani de viata ai mei am descoperit un adevar care nu poate fi modificat de absolut nimic: "acolo sus, cineva ma iubeste!"
M-a iubit la 14 ani cand era sa mor dintr-o banala infectie la ureche.
M-a iubit cand prietenii mei s-au suit intr-o masina in care eu nu am vrut sa ma sui si s-au infipt intr-un pom.
M-a iubit pentru ca mi-a dat posibilitatea sa-mi cunosc doua strabunice si un strabunic care m-a dus de mana la scoala in clasa 1.
M-a iubit cand parintii mei au divortat si eu nu am suferit nici o secunda de foame sau frig datorita unei MAME.
M-a iubit pentru ca mi-a oferit o copilarie de vis...cum putini copii la vremea aceea aveau posibilitatea sa aiba.
M-a iubit cand mi-a aratat calea pe care s-o aleg, drumul meu in viata care m-a adus sa fiu la vremea mea cel mai tanar sef (din bransa mea!) la momentul ala...numai si numai prin munca si efortul meu.
M-a iubit pentru ca m-a invatat inca de la 14 ani sa muncesc pentru bani, nu sa intind mana si sa-i astept.
M-a iubit pentru ca mi-a dat o familie mare, cu bunici in viata, cu unchi, matusi.
M-a iubit pentru ca mi-a scos in cale si greutati imense tocmai ca sa nu ma invat numai cu binele.
M-a iubit pentru ca mi-a scos in cale un sot bun care este alaturi de mine in orice secunda si nu intoarce niciodata privirea cand am nevoie de el.
M-a iubit pentru ca mi-a dat o fetita, visul meu inca din copilarie, FRUMOASA, DESTEAPTA, CU SILUETA, VORBAREATA, CUMINTE, CARE MANANCA BINE.
M-a iubit pentru ca ii ofera Catincai aceleasi oportunitati cum mi-a oferit si mie si o lasa sa se bucure de de toate, de familie mare, de strabunici.
M-a iubit pentru ca mi-a umplut casa mereu de prieteni...si ca mi-a oferit posibilitatea de a avea prietenii care dureaza de vreo 25-27 de ani!
Daca "Cineva" acolo sus ma iubeste, putin imi pasa cum ma vezi tu pe mine si cine crezi ca sunt! Cine ma cunoaste STIE cine sunt, cu bune si cu rele, cine ma cunoaste stie ca sunt foarte, foarte departe de a fi o "fata de bani gata" chiar daca acum am de toate - le am pentru ca mi-am dorit sa le am si nu am stat sa ma dau cu capul de pereti ca altii le au.
Ca atare, te informez pe aceasta cale ca am decis sa-ti fac viata amara in continuare si sa "scriu ca proasta" ...pentru si impreuna cu toate "proastele" care azi si ieri mi-au aratat, prin existenta lor, chiar si virtuala, pentru a mia oara, ca "Cineva acolo sus ma iubeste".
Fetelor, o seara buna tuturor si ne revedem maiine !
PS: Maiine (ca acum sunt prea obosita!) dimineata imi voi permite sa sterg mizeria aia chiar si din mailul comun....nu-si are locul niciunde. De la mine din computer deja a disparut.
Oana siCati mica (2 ani)
BLOGUL NOSTRU
Povestea iepurasului Bocanila
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."