Strumfi de iul-aug 2007 (158)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

La Multi Ani!!!! micutza Anya
La Multi Ani!!!! Carla sa-ti dea Dumnezeu sanatate si putere sa-ti cresti fetele.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Pe cuvantul meu daca nu am ras cu lacrimi...sunteti haioase rau de tot! Daca-mi da si mie cineva pe PM mailul comun si parola (ahaaaaa...uite acum pot s-o atac pe Karli care s-a laudat de multa vreme ca mi-l trimite pe PM)...o sa incerc sa trimit acolo....dar asta diseara(pe ora Karligutzei!) ca mi-a venit sotul acasa si bate din pinteni de foame, iar eu bat din pinteni sa-i iau masina sa fug la Cora ca nu mai avem apa plata si minerala si bippppp asta de apa de aici de la chiuveta nu se poate bea + ca atunci cand sunt depresiva simt o nevoie absolut si de neimaginat sa cheltui bani!
Inca ceva: EU am cea mai cea fata! Detin deja "licenta scrisa" pentru chestia asta....o sa va lamuriti voi de ce si cum dupa ce cititi.
PS: Luna...cum zicea si Georgi doar nu eram nebuna sa aprob spre publicare mizeria aia....eu sper ca peste ani, copilul meu va citi blogul si povestile despre cum a crescut ea...si chiar nu vreau sa citeasca asa ceva! Bleah!

Oana siCati mica (2 ani)

BLOGUL NOSTRU

Povestea iepurasului Bocanila

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti īntreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

mama mama ce-ati mai scris... am stat azi pe-afara ca sa ii fac o demonstratie Adelutei cat e de naspa cand bate vantul, ploua din ceata si e si frig pana iti ajunge in oase... bineinteles n-am imbolnavit copilul, dar eram singurele din parculetul de joaca care verificau care jucarie nu e uda si care e! toate erau ude!

mi-am achitat azi si un credit integral, niste bulioane bune! deci acum sunt in faliment! sper ca pana la Craciun sa ne revenim cu banii altfel mergem cu colindul si asteptam covrigi si nuci!

apoi tu madame jadi, ma bucur ca sunteti bine cu DODO, m-am gandit si eu la voi joi, ba chiar te-am sunat, ti-am dat si pe messenger buzzulici.... dar nimic! ma ignori? ; voiam sa iti zic o treaba vis-a-vis de balbait, ca si cumnatelul meu de la Constanta avea cica o rapiditate la vorba cand era mic si incepea cu o balbaiala de zile mari (ma-ma-ma-ma .... te-te-te-te... rog.... etc ), dar uite ca a ajuns omul DOCTOR eh, vezi? nu e musai sa fie probleme neuro la baza.... vorbiti si voi mai rar! iar cu bagatul in discutie, ce-am facut gresit? am zis si eu Oanei ce ma "doare" dar in acelasi timp sunt convinsa ca fiecare mamica isi creste puiul cum stie ea mai bine... si cand ai zis de ip-uri chiar m-ai distrat... tu ai zis reteaua, de acasa, de la serviciu, daca vrei eu zic si ip-ul! al meu, nu al tau! ... pupici! sa nu ma mai ignori, te rog! chiar daca n-am slabit suficient!

Simo ma bucur ca ti-ai mai gasit timp sa intri pe la noi, pupaceste-l pe Matei din partea Adelutei, cu toate ca ea nu e deloc pupacioasa! cand ii cer pup, zice clar NU!

ia stati.... ia sa va zic ce face Adeluta acum... am venit de-afara, s-a dezbracat singura, s-a urcat pe scaunel sa se spele pe maine iar acum se imbraca iar! a deschis sertarele de la comoda si a gasit de cuviinta sa se imbrace cu o fustita, iar in cap si-a pus o caciula.... pe-o ureche... e asa comica cu noua garderoba! plus ca vorbeste singura in legea ei de cand m-am apucat sa citesc si sa scriu aici... cred ca e asa cuminte pentru ca i-am promis dupa aceea ca ne facem o baita buna sa ne incalzim frumusel dupa atata plimbare!

Si eu am felicitat telefonic mamica Anyei chiar dis de dimineata cand saraca Alina era in drum intre 2 spitale si ii parea rau ca nu putea fi alaturi de Anya (pe care o dusese la gradi si azi) ca sa simta si ea ca azi e ziua ei... oricum timpul nu e pierdut, recupereaza cu totii dupa program... asa a zis, asa cred ca si fac! Oricum ii mai spun si eu inca o data micutei Anya si daca tot o vrei de nora, mai Deni, baga-te deja la trimis fripturi de prepelita ceva.. ca in povestea motanului incaltat! sau n-ai citit povestea?

Mai urez "La multi ani!" si CarleiV si la toti sarbatoritii de azi.... ca tot azi e si ziua prietenei mele de la Bot'seni cu care am petrecut 8 ani impreuna aproape ca 2 surori... si pe care inca n-am prins-o la telefon.... deci poate beau si eu ceva in seara asta in cinstea atator sarbatoriti!

Timi sa stii ca nici mie nu-mi convine sa stau asa mult noaptea, dar a fost asa o exceptie.... in ultimele zile a lucrat sotul de dupa-amiaza si venind acasa dupa ora 9 ne intindeam cu treburile pana pe la 12-1.. inclusiv somnul Adelutei s-a decalat... asa incat ce mi-e 1, ce mi-e 3... oricum rar cand pot sta la calculator in alt moment al zilei; ori e Adeluta calare pe mine, ori pe laptop, ori vrea sotul sa se uite la filme... asa ca eu mai mult spal vasele, dau cu matura, d'astea... cand sa ma mai uit si eu pe net? oricum nu-mi permit luxul asta cu ora 3 prea des ca am imbatranit si nu mai pot ma si intreb cum as mai rezista la treziri dese la un eventual bb2....

Luna unde e dom'le poza aia cu ghetele Adelisei? ca vreau si eu sa le vad.. ca de la cafera ma las pagubasa, daca i-a aruncat aparatul la gunoi e clar.... oricum i-am luat si eu Adelutei ghete de iarna vineri acum, tot de la Hokide insa tare ma manca buzunarul sa ii mai iau inca o pereche. M-am abtinut ca aveam de lichidat creditul asta azi... pfff ; ref.la analiza stilului in care a scris acea "autoare" eu cred ca putem restrange deja cadrul la zona de sud a Romaniei ca a scris "fi-ta" si l-a mai scris si gresit; de obicei eu am vazut ca treaba asta cu un singur i in loc de 2 s-a "invatat" prin sud.. nu dati cu pietre, nu toate fetele din sud stau prost cu gramatica, si nici nu e musai ca toate celelalte sa scrie corect, dar m-am gandit eu asa ca e o varianta... ....oricum si sotul meu ma intreaba adesea daca e cu un i sau cu 2! o fi scris el?

am scris o tona, ma apuc sa strang body-urile de prin casa... caci ghici cine le-a scos APROAPE pe toate din comoda?

va pup!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Timi07

Simo ma bucur ca ai mai dat pe la noi. Poze cu Matei?

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

pai dupa ce arata nebuna pe aici tu vrei sa pun poze sa-mi zica ce copil urat am?

Acu serios, n-am timp sa ma mai uit pe la pozele voastre, sa le comentez pe alea la care ma uit sau sa incarc poze cu Matei.

da sa stiti ca ma mai uit, rar, dar ma uit.

mami de Matei 28 iulie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns snowbunny spune:

Mie imi e cam greu sa cred k vreo tanti de pe la noi din grup este atat de plina de frustrari.Cam nasol.Si eu cand am avut problema cu moderatorii mi-a rasarit o colega de la mamici de italia cu nishte acuze de toata jena...In fine nu mai pun la suflet k nu are rost si te sfatuiesc si pe tine oanamadasa treci peste :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

oanamada am zis si n-am facut? sorry, da' io imi amintesc ca ti-am trimis.... cautam in arhiva dar hai ca iti mai trimit o data.... astept confirmare de data asta!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui musso17

fetele..cu interviul nu spun minic pana nu se intampla,am eu chestia asta..dar l-am dat si e ceea ce vreau sa fac...un dram de noroc imi trebuie.va pup

georgiana,mamica de mihnea

Sa te ajute Domnul sa obtii ce post iti doresti!

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Fetelor, sa stiti o treaba: copilul meu e cel mai pupacios copil din lume. Cum prinde pe cate unul dintre noi, cum ne smotoceste si ne dragaleste cu foc.

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Lectura placuta pe mailul comun!!!!

Oana siCati mica (2 ani)

BLOGUL NOSTRU

Povestea iepurasului Bocanila

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti īntreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Hola!
N-am mai scris de o mie de ani, din motive de stare f nasoala dpdv prof...o sa va dau detalii mai incolo. In schimb va citesc, n fiecare zi (ca intoadeauna:)) Tocmai am citit mesajul adresat Oaneimada pe blog, si mi se pare ignobil ca cineva poate sa gandeasca ; mm'au durut in special cuvintele despre Cati....e oribil ca cineva poate cobora la un asemenea nivel. µImi pare rau Oana ca a trebuit sa citesti asa ceva...Tb sa ma duc a pregatesc cina dar orevin maine sa va dau vesti despre Emily .Pupicei

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=4&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07

Mergi la inceput