Gravidute&Mamici de IASI (105)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

dany pai ... cat am fost insarcinata am mers de 3 ori la slanic Moldova (bacau)... si e tare frumos ...dar as fi vrut sa merg si la Cacica - suceava dar mi sa spus ca intratrea e se face pe jos printr-un tunel si cu darius in brate as prefera slanic Moldova

aly... incarcat program ai avut... felicitari pt diversificare

si noi stam in casa, cu vremea asta ... am pus o masina de rufe la spalat si le-am intins afara ... nu se usuca dar mai tarziu la pun in casa.Darius si-a facut amiaza ... deci pina la 20.00-20.30 e program de joaca si mai pune cred ca de 2 mese ... un iaurt si niste fructe ... sa vedem ce chef avem

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

alina, am pus pozele la semnatura.
multumesc de aprecieri.
daniela, mult succes in gasirea jobului!
bomarzo, bine ai venit!acusi te vei regasi pe listuta noastra.

Cristina si Alessia Stefana
Septembrie 2009
Bazar SEBI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bomarzo spune:

Buna seara tuturor
Abia acum am putut intra, am avut o zi plina de luni cu amandoi copiii. Ioanei ii ies caninii si e super nervoasa iar Pavel plange de colici sau pur si simplu ca vrea in brate, n-am reusit sa-mi dau seama exact
Anilansa - multumesc, ai observat bine, diferenta de ani dintre pitici e mica - 1 an si 4 luni. Ma intrebi cum e: greu, iti trebuie multa rabdare si tot timpul pe care il ai ca sa faci fata - e mai rau decat daca ai gemeni cred eu.. pt ca in cazul gemenilor ambii copii au aceleasi nevoi chiar daca te solicita concomitent, pe cand asa nevoile difera si trebuie sa faci fata in acelasi timp unor probleme diferite.
Kriss - frumoase poze, splendid tort (unde l-ai comandat?)iar Alessia e o scumpa. Sa va traiasca, sa fie sanatoasa, sa va bucurati de ea!
ella10 - multumesc pt urarile de bun venit
danyelle005 - nu stiu ce anume te intereseaza, pot sa spun multe despre noi dar nu vreau sa plictisesc..
Sunt ieseanca, nascuta, crescuta, casatorita aici (chiar daca nu cu un iesean ); am 35 de ani, sunt absolventa de litere, varsator si am doi copii Ioana-Alexandra nascuta la 19.03.2008 si Pavel-Daniel care a venit pe lume anul acesta, pe 31 iulie. Sper sa pot pune curand cateva poze cu ei Dar pana atunci o sa-i admir pe domnisoarele si domnisorii vostri

Pupici si o seara frumoasa sa aveti!

Bomi & co(piii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

As avea si eu nevoie sa imi recomandati un pediatru (in afara de dr. Siminiceanu si dr. Cucer la care mergem de obicei si care nu sint disponibile pentru moment). Preferabil cineva cu cabinet particular sau care poate fi gasit la un centru medical.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

fetelor va pup

Noi suntem in renovari si vreo cateva zile am avut calculatorul parcat .Evident ca nu am terminat si nici nu vom finaliza prea curand asa ca mi-am inghesuit calc intr-un colt in camera unde dormim

eu sunt bine,am fost la eco si e totul ok.Bebelina e foarte miscareata ,mult mai activa decat era Daria in burtica

Daria e tot cu tuse,nu vrea sa-i mai treaca deja a inghitit o groaza de siropuri si ceaiuri.Cred ca o tratez in continuare cu indiferenta(tusea)

puteti sa treceti si la mine pe listuta-dr Mihaila Catalin

Bomarzo bine ai venit.Cred ca trebuie sa fii f organizata ca sa faci fata celor doi copii

si poate maine sa am mai mult ragaz

Mihaela 26+ Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

creste burtica

Mergi la inceput

dastefa- da, e necesara o buna organizare.. dar mie nu-mi iese intotdeauna . Mi-ar trebui vreo doua, trei bone, bunici, ce se mai gaseste. Sau ar trebui ca ziua sa aiba mai mult de 24 de ore. Sa nu ma intelegi gresit, nu ma plang. E foarte frumos sa fii mama de 2. O sa vezi si tu asta. Felicitari pt bebe din burtica , shtii ce e? Oricum diferenta dintre Daria si surioara sau fratiorul ei o sa fie numai buna, peste 3 ani, nu? E destul de mare sa inteleaga multe lucruri si chiar sa te ajute, o sa vezi

Multa sanatate si sarcina usoara!

de Ioana (19.03.2008) si Pavel (31.07.2009)

Mergi la inceput

dastefa- scuze, am citit cu un ochi la monitor si unul dupa mogaldetele mele. Felicitari! Deci e fetita!
Super! Ma bucur pt tine, o sa ai doua printese. Si eu initial am crezut ca Pavel va fi fetita si ii alesesem si numele- Ilinca -pana si-a dat echografistul seama cum sta treaba

de Ioana (19.03.2008) si Pavel (31.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionik76 spune:

Fetelor, va rog sa ma ajutati, cu un sfat, macar, cu o informatie cat de mica, sunt disperata!!! Fetita mea, Ioana Antonia, acum in varsta de 3 luni si jumatate, a fost diagnosticata in urma cu aproape 2 luni cu alergie la proteina laptelui de vaca. S-au incercat pe rand diferite formule de lapte HA, inclusiv cele pe baza de soia, insa fara rezultat, astfel incat singura solutie a rams formula Neocate, pe baza de aminoacizi puri, pe care, din fericire, il tolereaza. Problema este ca, pe langa faptul ca se poate procura numai prin comanda speciala din import, acest lapte este si extrem de scump, o cutie de 400 g ajungand la pretul de aproximativ 200 lei (cel mai ieftin). In conditiile in care acum, cand Ioana mananca doar 120 ml la o masa, o cutie nu ne ajunge mai mult de 5 zile, va dati seama ca ar avea nevoie de cel putin 6 cutii pe luna, mai ales ca la varsta ei laptele e singurul aliment posibil iar diversificarea, din cauza problemei de sanatate, va trebui amanata cat mai mult.
Veniturile noastre nu ne permit achzitionarea acestui tip de lapte, in conditiile in care mai avem un copil, rate la casa etc. si apelez pe aceasta cale la toti cei care ar putea sti cum as putea procura acest lapte la un pret cat mai mic, eventual printr-o fundatie umanitara, pt ca stiu ca in strainatate sunt asociatii constituite pentru copiii cu aceasta problema, care ofera ajutor inclusiv parintilor care nu-si pot permite financiar achizitionarea acestui produs. Aveti idee cum as putea beneficia eventual de serviciile unei asemenea asociatii, poate mai este cineva care a trecut prin aceeasi experienta ! Spitalul de Copii mi-a furnizat primele cutii dar stocurile lor au fost epuizate si nu mai au fonduri alocate, cel putin pentru anul acesta, pentru programul destinat copiilor alergici in care a fost inclusa si fetita mea, si implicit pentru achizitionarea acestui lapte. Am apelat si la Crucea Rosie, si la CAS, nimeni nu ma poate ajuta, din lipsa fondurilor.
Pe de alta parte, in SUA, exista un echivalent al acestei formule de lapte, se numeste ELLECARE si e mult mai ieftin, cam la jum. de pret, insa nu am pe nimeni acolo care sa ma ajute sa-l procur. Ma poate ajuta cineva ?
Va rugam din suflet, ajutati-ne, orice informatie, orice sprijin, din partea voastra, ar conta enorm pentru Ioana pentru care acest laptic este vital !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

O si un laptic.

Daniela, e greu....

Miha, mai au de crescut... Tot cam la 2 zile merg la dentist.... e greu de drenat ca e pe mandibula... Daca era sus, pe maxilar se drena singur, dar asa il zgandare din doua in doua zile... Multumesc de intrebare.

Ionika, eu nu stiu sa te ajut, dar am sa postez mesajul tau si la subiectul cu mamici cu copii de seama Stefaniei si am sa le intreb si pe ele daca stiu ceva..... Ata pot face.... Deschide un subiect pe forum pe tema asta....

Lacramioara si Stefania Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

iulia mersi de cafea

azi e o zi fericita pt noi, doar ca vremea e urata , dar va servesc cu: deoarece azi facem 2 ani de la si 9 ani (fara o luna) de cand ne cunoastem

acum la cafea ma gandesc daca sotul merita un cadou... ma mai gandesc

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput