Gravidute&Mamici de IASI (105)
Raspunsuri - Pagina 18
Laura13 spune:
buna mamici.
sunt o mamica din iasi si am nevoie de ajutorul vostru.
baietelul meu de 3 ani face febra mare, 39 cu ... de ieri. de obicei mergem la d-na dc. similiceanu, care e plecata din oras pana luni. as vrea o programare la d-na dc stamatin (de care am auzit de bine), dar nu stiu unde sa o gasesc, adica la un cabinet particular. ma puteti ajuta?
multumesc anticipat.
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
byu spune:
Buna Laura, stiu ca e la CENTRUL MEDICAL MEDEX, undeva pe toma cozma , dar mai exact, nu stiu, vezi pe prima pagina mai multe detalii...
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
Laura13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui byu Buna Laura, stiu ca e la CENTRUL MEDICAL MEDEX, undeva pe toma cozma , dar mai exact, nu stiu, vezi pe prima pagina mai multe detalii... Byu cu CASIAN ANDREIPoze |
pe numerele de telefon de pe prima pagina nu raspunde nimeni, la un alt numar de telefon mi-au spus ca nu mai colaboreaza cu medex

sunt f suparata si f agitata pentru ca dani ajunge f usor la febra 40, e pe incercatelea, peste antitermice. si nu mai rezist sa il vad in pat, cum imi cere jucarii pentru nisip, deoarece delireaza la 40.7.

si vreau la un pediatru in care sa am cat de cat incredere.
pupici
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
byu spune:
Bine dar tu ii dai Novocalmin supozitor si impachetari pana una alta nu???????
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
Laura13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui byu Bine dar tu ii dai Novocalmin supozitor si impachetari pana una alta nu??????? Byu cu CASIAN ANDREIPoze |
la 39 nu. la 40 da. deocamdata doar cu antitermicele obisnuite, nurofen/paracetamol alternativ.
:(
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
danyelle005 spune:
Fetelor, multumesc pt complimente, chiar daca eu cred ca nu le merit
, asa sunt eu, mai exigenta cu mine insami
. Dar sa stiti ca mirii au fost intr-adevar frumosi!
Legat de parerile "binevoitorilor", sa stiti ca si eu sunt criticata de toata lumea pt ca am hotarat sa-mi dau demisia de la vechiul loc de munca; degeaba le spun eu ca nu aveam cum sa ma intorc, pt ca, nu numai ca lucram numai dupa-amiaza si nu aveam ce face cu fata, dar si salariul era f. mic si nu se merita. Chiar daca ne e f. greu cu banii si eu aproape ca nu mai rezist psihic sa stau acasa, stiu ca asta a fost decizia corecta pt toti trei.
De cand a aparut Amalia in viata noastra eu am invatat sa nu-i mai judec pe altii pt hotararile pe care le iau; cred ca fiecare stie ce e mai bine pt sine si pt familia sa, si cunoaste cel mai bine contextul in care ia anumite decizii.
Daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007
byu spune:
Laura, daca vrei iti trimit numarul de telefon al unei asistente de la cuza voda ca am inteles ca acolo lucsreaza doctorita, la neonatologie, si vorbesti cu ea cum te poate ajuta sa iei legatura cu doamna doctor...
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
danyelle005 spune:
Laura, la noi impachetarile dau cele mai bune rezultate in cazul in care antitemicele nu-si fac efectul imediat; noua doctorita ne-a recomandat jum de supozitor de Novocalmin de 300mg in cazul in care dupa jum de ora de la administrarea antitermicelor nu scade temperatura. Sanatate multa.
Daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007
byu spune:
Laura ti-am trimis PM
eu acum plec la servici
Dany, tu esti cea mai in masura sa ia hotararile in ceea ce te priveste, nu cei din jur....asa, cate persoane sunt pe pamantul asta tot atatea pareri gasesti.....si nu mai zic de... "sfaturi"
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
dastefa spune:
Laura un remediu pe care mi l-a recomandat un medic homeopat pt scaderea febrei_cumperi iod de la farmacie si ii dai pe talpite dar nu intinzi cu vata ci lipesti gura sticlei de talpa si faci miscarea ca si cum ai rasturna continutul.Nu am apucat sa-l aplic (ca nu a mai facut Daria febra de cand l-am aflat)dar eu merg pe principiul ca daca nu ajuta nici rau nu are cum sa faca
multa sanatate puiului mic
Mihaela
27+
Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
creste burtica