Gravidute&Mamici de IASI (105)
Raspunsuri - Pagina 14
Celia spune:
Daniela , ma asteptam sa citesc despre nasit...sau inca petreceti?
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
foto2009
Celia spune:
Inesa, n-am gasit inca un site sa dau link pentru bakugani...fara sa fac reclama... Oricum pana apare baiatul lui tati ...cine stie ce transformeri mai scot astia...
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
foto2009
Celia spune:
Ani, multumesc.
Inca mai am o usoara raguseala...oricum in casa se tuseste in cor...asa ca sper sa scapam mai repede, desi naturistele isi fac efectul mai greu...
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
foto2009
inutsa spune:
kriss bravo pt poezioara!
Cand am timp, poate pun o poezie pt Mos din cartile luate pt Bia, ca e tare frumoasa
.
Aly maine bucataresc ficatei cu smantana [miha, iar fur retetele tale
], de cumparat am luat doar niste maruntisuri , voiam un aparat pt casa vazut pe net, dar in magazin nu il mai au si nici nu il mai comanda
.
Important ca David sa zica ce vrea de la Mos
, poezia mai poate astepta 
Lacra Stefy se pregateste pt venirea Mosului ? ![]()
Celia las documentarea pt baby-boy sotului ca barbatii le au cu robotii ![]()
Azi am descoperit in Carrefour revista Felicia cu cartea "Nutritie si biotratamente", dar m-am trezit tarziu, ca deja e la al 3-lea volum. Volumele anterioare nu le-am gasit la nici un alt chiosc. Aveti careva volumele 1 si 2? , ca tare as vrea sa le xeroxez ca-s bune la casa omului.
V-am
si o noapte cat mai buna!
---------------
Inesa, cea mai fericita
de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)
Bianca la 3 luni
bebelusha din burtica
nunta
cum a aparut pe lume Bianca-Maria
iulia-stefy spune:
O
si un laptic....
Kriss, sigur o va invata pana la CRaciun, ca si Stefy anul trecut la 2 ani, i-a spus prima poezie mosului, era ceva cu omul de zapada si un cantecel cu Mos Craciun. Nu-mi venea sa cred....
Inutsa, da se pregateste... imi spune o groaza de poezii cu mosul invatate la cresa. Unele le pricep, altele mai greu....
Acum caut imagini cu Mos Craciun sa le coloram...
Aseara, mie inca nu-mi vine sa cred, ca Stefy a facut puzzle cu 6 piese.... ea care n-a pus niciodata mana pe un puzzle... I-a luat mama o carte cu 6 "foi" cu puzzle, cu animalele de la ferma si le-a facut pe toate 6.... Cred ca ii iau si celelalte 3 volume, ca asta a facut-o de 2 ori deja...
Lacramioara si
Stefania Iulia
Anilansa spune:
buna
iulia mersi de cafea,
pt Stefi... are mama fata mare si isteata ... si ea nu stie
... iulia ia sa imi zici si mie unde e cresa poate il primeste si pe Darius din ianuarie si ma duc si eu la munca![]()
krissFelicitari dulcetei pentru poezioara lui Mosu
o intrebare ....
.. daca eu vreau sa ma duc la munca si intrarup concediul de 2 ani pt cresterea copilului.... mai dau astia ceva in plus inafara de alocatie?????
inutsa... imi pare rau nu am carticelele
eu sunt franta de oboseala si am casa toata cu fundul in sus... azi dimineata darius la 2.15 a dat desteptarera
a stat treaz pina la 2.45 cand l-am luat la noi in pat... dar sa foit de mama focului
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
inutsa spune:
Neata!
Lacra merci de laptiuc
! Pai cumpara-i puzzle-ri daca se pricepe 
Alina am gasit solutia: ii sun si imi trimit cei de la revista cartile prin posta.
Sa va scriu si poezia cu Mos de care va ziceam
:
Scrisoare
Mos-Craciun, toti imi spun
Ca esti darnic si esti bun.
Eu iti scriu de mai-nainte
Ca-s un baietel cuminte,
Si-ti mai scriu, asa, sa stii,
Ca eu nu-ti cer jucarii,
Cum ti-ar cere alti copii -
Insa nu m-as supara
Daca tot mi-ai da ceva!
Daca vrei, da-mi o placuta,
Ca mi-am spart-o pe cea veche,
Ada, pentru pisicuta,
Motocel rosh la ureche.
Lui bunicu' - o lulea
C-a pierdut-o, saracutu'...
Poate-aduci vreun os lui Cutzu?
Poate ai vreo acadea?
Lui Danut cel mititel,
Care plange-n copaita,
Sa-i aduci un covrigel...
Noapte buna!
Niculita
(Otilia Cazimir)
---------------
Inesa, cea mai fericita
de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)
Bianca la 3 luni
bebelusha din burtica
nunta
cum a aparut pe lume Bianca-Maria
mihharo spune:
'Neata... noi tot cu tusea si nasucul ne luptam. Am fost la medic si voia sa-i dea antibiotic, asa ca am fugit cat ne-au tinut picioarele la ceaiul nostru de ceapa
... ne-a dat si dr. cateva recomandari naturiste totusi, asa ca o sa incercam in continuare asa.
Si mai am o problema. Caut un pediatru in zona Cantemir-Podu Ros, sa-l inscriu pe Albert, ca imi e cam greu acum sa ma deplasez pana la policlinica din Alexandru. Stiti vreunul? (vreuna de fapt ar fi mai bine, dar nu mai fac pretentii acuma, bun sa fie, macar cat de cat!) Ce imi place la dr. actuala - e rezonabila, se poate discuta cu ea in privinta tratamentului, insa ... e cam departe acum.
byu spune:
Salutare
mai da ce va pregatiti intens pt mosu'desi mai e o luna jumate pana atunci....casian al meu nu vrea sa invete poezii...deocamdata se lupta cu otita(din cauza mucilor), e pe antibiotic
si respira numai pe gura saracutul....
Miharo, sa ai mare grija cu mucii....uite Casi a facut otita de la iei...ca nu mai facea fata nici batista bebelusului
Inutsa frumoasa poezia ...dar nu-i cam lunga?![]()
Kriss felicitari pentru isteata lu' mama
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
aeperju spune:
Bai, am aflat ceva super aiurea: cica trebuie sa ai lucrate obligatoriu 12 luni inainte sa faci un al doilea copil ca sa poti lua indemnizatie. Asta daca ai inceput munca. asa e? E super aiurea. N-am stiut asta. Beah, ce nasparlie situatiune.
Emma si Andrei (21.09.2007)