Gravidute&Mamici de IASI (105)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anilansa

pt amigdalita... am mai gasit...MIERE de albine, compresa cu otet de mere sau tot pt tuse ....
siropul dintr-o ridiche neagra... curata si pus zahar sau miere de albine si pus si hren... si facut 2-3 gauri
ca sa se scurga seama intr-un bol ... pt copii se dilueaza veama cu un pic de apa sau ceai de ceapa

Siropul de ridiche neagra nu se da la copii pana la 5-7 ani. E prea tare si are efecte negative asupra stomacelului.

Lacramioara si Stefania Iulia

Mergi la inceput

Salutare!

Si noi pe langa casa.... Sunt si eu doar cu Gaza mea si am timp sa scriu... inainte de a ne face curaj sa iesim afara...
Week-end-ul trecut a fost mama mea in vizita si i-a facut toate mofturile... I-a luat o groaza de inele, bratari, clame de par.... si e toata plina de tot ce vrei... E o cocheta....
Nu o mai intereseaza decat cartile si "ornamentele". I-a luat carti pentru copii... de colorat, sa invete diverse, cu exercitii....ca a vazut ca nu o intereseaza altceva.... E casa plina de carti....I-a luat si carti cu puzzle... Si ea e foarte incantata....

Eu i-am luat deja pentru Mos Craciun doua volume din Prima mea enciclopedie cu Winnie Pooh....Pamantul si Animalele....Natura nu am gasit-o... inca... Ca sunt 3 volume. O mai caut inca. Apropo...o tema....Deci voi ce cadouri va ganditi sa luati piticilor pentru Mos Craciun?
Ma tot gandesc ce cadouri sa ii iau.... Ca plusuri nu o mai intereseaza...jucariile in general nu o mai intereseaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Buna,
Dastefa, La multi ani sanatosi si fericiti impreuna!

Inutsa, sa va relaxati la rude si am vazut o scumpete cu mami.

Alina , drum bun si voua si sa va relaxati si voi dupa pomenirea bunicului.

Kriss, hai mai des pe aici, poate iesi din stare...

Alina08,bine ai venit , sarcina usoara si bebe sanatos.

Ani, multumim de leacuri, ceva pentru raguseala ?
Sunt atat de ragusita ca parca as vorbi tot timpul in soapta...

Lacra , frumos din partea bunicii ca a cadorisit-o pe Stefy cu "ornamente" si carti.
La cadouri e greu de spus,depinde de copil... la noi ...la Andreea vad ca au inceput sa o intereseze papusile sa le dezbrace si sa incerce sa se imbrace ea cu hainutele...e tare comica, ii plac cartile, iar la Andrei daca ar fi dupa el ...la momentul actual bakuganii ar fi...
Sa va spun din discutiile Andreei cu care ma uimeste...
Aseara eram in curte intindeam niste rufe si alaturi la un vecin , erau doi baietei , ea se duce la gard si-i intreaba dupa ce le spune "alut, e paceti"(salut, ce faceti):ai bacugan? si apoi a venit la geam la Andrei si il striga sa iasa afara.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

buna dimineata,mai de amiaza
multumesc de urari. Aseara am fost la un film dragut in mall si apoi ne-am oprit la un restaurant.Tinand cont ca pe Daria am lasat-o acasa cu maicamea nu ne-am stresat pt nimic si ne-am simtit f bine.Ne-am propus sa mai repetam macar pana vine gaza mica

Anisi eu am avut mereu probleme cu Daria cu iritatiile la fundulet pana am scapat de tot de pampers.Dar istoria adurat f mult la noi-cam 1 an a durat de cand am inceput ,vara trecuta ,sa o las fara pampers si pana vara asta cand mai facea doar accidental
nu e o regula insa-stiu copii care au renuntat intr-un timp mul;t mai scurt,depinde de fiecare in parte

pt tuse eu ii mai dau Dariei ceai de scai vanat-se gaseste la tonetele cu ceaiuri

si sper sa mai revin

Mihaela 26+ Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

creste burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

celia... raguseala zici
infuzie dinsanziene... o lingura de planta la 250 ml de apa clocotita, se infuzeaza 5 minute, se bea 2 cani pe zi.. se consuma cald ... infuzie de soc, miere si suc de lamaie- 2 linguri de miere, 1 lingura suc de lamaie in amestec .. se ia 1 lingurita la 3-4 orein prima zi.. apoi 1 lingurita dim si seara

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

[url=http://ticker.7910.org/eng][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

salut poftiti la un ceiut o cu laptic

tare mohorata e vremea.O zi frumoasa sa aveti

Mihaela 27+ Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

creste burtica

Mergi la inceput

Salutare!

Va ofer o fierbinte...

Ani, scoate de jos din pagina ta, de la semnatura...nu stiu ce ai ultimul rand, ca s-a latit pagina rau de tot.....

Noi ne pregatim sa iesim afara...
Aseara am fost in Copou sa mearga prin frunze....asa a dorit dansa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Neata!

www.bucataras.ro/miha/" target="_blank">Miha papa tot

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti ms1 si ms2

De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Va ofer fierbinte si va doresc o saptamana usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

neata
iulia mersi de cafea... am sters... sa vedem daca am facut bine... scuze

noi suntem bine... ne chinuim sa ne adaptam noului fuss orar ... e tare greu... va doresc o sapt frumoasa

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput