Albinutze de Mai-Iunie 2009(27)
Raspunsuri - Pagina 15
strunfita spune:
La multi ani! bebelasilor Ana Ilinca, Dragos Stefan, Darius Nicholas, Matei George, Ana Maria!
Anda, La multi ani!!!
Carmina +
Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)
Poze *** Poze *** Si iar poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
DanaMi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Flobaby Dana, mi-au acceptat dosarul chiar dc tb depus dupa 26 - cred ca am avut noroc. O sa incerc si eu sa rag ca un magar ziua, poate mananca si tzushca mea Relusha ![]() Pupici!!!!!!!!! mamica fericita de Maria Ioana 17.06.2009http://community.webshots.com/user/FlorentinaMacovei |
Bravo , felicitari
, poate ai noroc si-ti vin pana la sf anului
, cred c-am nimerit eu una cu mai mult exces de zel mamica de
BIANCA MARIA 28.04.2009
laurraa spune:
Ana Ilinca si Dragos Stefan, bebe de ela 2004 
Darius Nicholas, bebe de maria_bunica 
Matei George, bebe de otiliap 
Ana Maria, bebe de memo3nov 
anda_magda
(scuze ca am retinut pe 19); sa fii fericita si implinita alaturi de cei dragi

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
laurraa spune:
| citat din mesajul lui Relusha [laura, domnisoara Maya sa revina la programul initial, asa face si Radu pana sa doarma si cand se trezeste, da din picioruse de se zguduie patul....felicitari pentru spatiul locativ mai mare si dotat corespunzator... o sa vezi ca la vara va mutati iar, dar de data asta in CASA VOASTRA!... ce bine suna!!! |
sa te auda Dumnezeu si multumim din inima pentru urari
oanaalex
sa fie cat mai scurta perioada aceasta a dintilormami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
laurraa spune:
| citat din mesajul lui DanaMi am tot vrut sa va povestesc cum papa Bubu tatiza dar am uitat, ne punem in pat ii dau tatica si n-o vrea, incep sa cant "iepuras coconas" sau "lele vulpe" imediat ia tatica si mnanca de zici ca n-a mancat de-o saptamana, daca nu mai cant iar ii da drumul si se uita cu niste ochi la mine .... ma topesc si binenteles daca incep iarasi cu cantatul mananca si ea, uite asa cat mananca fata mea eu cant incontinuu mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009 |
; asa e si a mea si desi i-as aduce cea mai mare cantareata, tot vocea mea ca scartaitul pe vase e cea mai frumoasa; a mea la "in padurea cu alune", se distreaza copios.Am mai si modificat-o putin si ii place la nebunie
didi, sory pt mami tau si sa dea Dzeu sa nu mai aiba pb cu sanatatea

laurraa spune:
| citat din mesajul lui alic neata si de la noi! ![]() Lauraa, chiar ma intrebam de ce n-ai mai aparut! nu stiu daca sa-i dai ceva fetei, am inteles ca mucii se pot datora si eruptiei dentare; eu pt muci ii dau sinupret, e o chestie naturista..dar mai bine vb cu medicul... |
nu stiam ca si de la dinti pot fi mucisorii; sunt innebunita cand o vad cu nasucul plin si mai nou tipaaaaaa numai daca vede batista bebelusului, asa ca mi-a ramas doar apa de mare; multumim

otiliap spune:
buna albinutele!
va invit la o a doua cafeluta pe ziua de azi si la o feliuta de tort!! puiutul meu a implinit azi la 10,50 5 lunite!! la multe lunite iubitul meu scump!! 
multi
si pt darius!!!, bebe de maria_bunica!!
picki_toto, la fel simt si eu. mi s-au adunat o multime de rufe de calcat, iar cu vremea asta urata, am si un teanc imens de rufe de spalat. simt ca nu-mi ajunge timpul. pt mine nu mai apuc sa fac nimic. am inceput o carte de vreo luna si abia am reusit sa citesc vreo 150 de pag. si are 2 volume. poate - poate pana la craciun sa termin si eu primul volum....
asta e...pe de alta parte, ma gandesc ca in vreo 2 ani vom avea puiuti mari si vom uita cu siguranta de toate aceste maruntisuri...rabdare, rabdare si iar rabdare.
danami, si eu i-am azi pt prima data piure de legume, facut din morcov, patrunjel radacina, pastarnac si sfecla rosie, cate o bucatica din fiecare. a fost super incantat. de saptamana viitoare ii voi pune si frunze sau pot incerca chiar si saptamana asta??. sper sa nu faca diaree.
[mamica fericita de [bebe] matei george (20.05.2009) si arina (22.04.1998)
ana_micu83 spune:
la multe lunite puiutilor sarbatoriti azi si la multi ani, anda!
Eu va scriu in goana ca doar ce a adormit Razvi si mai am de facut multe...azi implinim 1 an de la testul de sarcina care mi-a luminat viata...si tot azi (ca in 14 nu stiu ce am facut)..facem cheful de 4 lunite...nu am gasit pe nimeni sa-mi faca tort in forma de 4 si cand vroiam unul cu cioco si cu un 4 mare cu cioco alba pe el...nu a mai avut nimeni vreme sa-mi faca...prin urmare, avem tort simplu cu lumanare in forma de winnie the pooh cu un 4 atasat!
Ma laudam cand avea Razv1 2 luni ca se ridica in maini...am reusit intr-un final sa postez dovada
www.onetruemedia.com/my_shared?z=3cc1d79856729613ff5d8c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aici...asa se distra el pe vreme aia cand avea par:))
Va pup ca ma pun acus sa fac o tochitura ardeleneasca!
Ana-Maria,Valentin si comoara RAZVAN NAZDRAVAN!
DanaMi spune:
Otilia, acum i-am dat si eu tot asa doar ca in loc de sfecla eu i-am pus telina si dr si am mai auzit pe ici -colo ca trb sa incep cu cate putin si sa cresc in fiecare zi dar buburuza mea a mancat iesi pt prima data 1/2 de castronel si acum 180ml , dupa ce papase si tatica, sper sa nu aiba nimic. nu cred ca o sa faca diaree pt ca are morcov care o strange si asa ar fi cam echilibrat . succes 
mamica de
BIANCA MARIA 28.04.2009
alynta27 spune:
Salutare!
Lauraa.....acusica si la casuta voastra! Bine aveti mai mult spatiu!
Alic....i-am dat si carnita!
Relusha.....multumim!
I-am facut branza calcica si i-a placut!
Carla.....ce faci mamico?!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!

ma topesc si binenteles daca incep iarasi cu cantatul mananca si ea, uite asa cat mananca fata mea eu cant incontinuu