Albinutze de Mai-Iunie 2009(27)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Citat:
citat din mesajul lui DanaMi

am tot vrut sa va povestesc cum papa Bubu tatiza dar am uitat, ne punem in pat ii dau tatica si n-o vrea, incep sa cant "iepuras coconas" sau "lele vulpe" imediat ia tatica si mnanca de zici ca n-a mancat de-o saptamana, daca nu mai cant iar ii da drumul si se uita cu niste ochi la mine .... ma topesc si binenteles daca incep iarasi cu cantatul mananca si ea, uite asa cat mananca fata mea eu cant incontinuu faza nasoala e ca ori cant eu ori rage un magar e cam acelasi lucru

mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009

Dana, pe Bubu care o pune pe mama sa cante.... nu te simti stanjenita..... la tine se intampla in casa, eu cu Radu patesc asa afara....el in carut si eu la carma carutului si daca nu ii cant (spre norocul meu, UNEORI) maraie el ca un magarus....

Mirela, mamica fericita de RADU-DEIAN (07.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

Relusha nu ma simt stanjenita pt ca oricum nu prea am de ales , fac orice ca sa manance, insa povestea e aceeasi de fiecare data cand mananca oriunde ne-am afla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luckyblue spune:

Multumim pentru urarile de ieri!

Raspund repede ca am vazut discutia despre umidificator. Noi ne-am cumparat unul acum vreo 2 saptamani si l-am pus in functiune. kiralina, mie mi-a zis pediatrul ca 60-70% e umiditatea recomandata pentru bebe ... in cartea care a venit cu umidificatorul scrie ca 55% e perfect ... noi l-am setat pe 60% (aici aerul e oricum fff uscat)

Irina, mami de www.flickr.com/photos/40416303@N08/" target="_blank">Sara Magdalena (19.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

neata si de la noi!

Yoanna, de ce-i faci radiografie? ai vreun semn? ouoam si tinem pumnii sa fie bine!

Lauraa, chiar ma intrebam de ce n-ai mai aparut!
nu stiu daca sa-i dai ceva fetei, am inteles ca mucii se pot datora si eruptiei dentare; eu pt muci ii dau sinupret, e o chestie naturista..dar mai bine vb cu medicul...

Relusha, buna ideea cu marul copt! nici a mea nu e fana sucuri
acu...nu stiu daca necesita ceva mai special sau doar pui marul in cuptor si gata

DanaMi ce simpatica ...in privinta vocii, nu-ti fa probleme, sigur e cea mai placuta pentru Bianca...
cand am nascut-o pe Natalia, mi-am dat seama ca habar n-am ce sa-i cant, asa ca am inceput si eu cu ce stiam...gen "azi am sa crestez in grinda" sau "sapte vai si-o vale-adanca"

fetelor, in programul de somn al copilului meu e un haos total..de pilda acum doarme, dupa ce a papat tata pe la 9...asa a facut si ieri si de pe la 11 pana aseara la 24 n-a dormit decat de 3 ori cate juma de ora maxim...
in rest, e vesela, vrea joaca mereu, e fresh de zici ca abia s-a trezit...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=1" target="_blank">votati-o pe Natalia la alc1 si alc2! Multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Citat:

am tot vrut sa va povestesc cum papa Bubu tatiza dar am uitat, ne punem in pat ii dau tatica si n-o vrea, incep sa cant "iepuras coconas" sau "lele vulpe" imediat ia tatica si mnanca de zici ca n-a mancat de-o saptamana, daca nu mai cant iar ii da drumul si se uita cu niste ochi la mine .... ma topesc si binenteles daca incep iarasi cu cantatul mananca si ea, uite asa cat mananca fata mea eu cant incontinuu faza nasoala e ca ori cant eu ori rage un magar e cam acelasi lucru

Cam asa il adormeam eu pe Matei cand avea colici si sa stii ca asa a ramas si acum. Cand e bolnavior (ca acum) cand e obosit "mama, canta". A fost cu tati la o plimbare mai lunga si ma suna Adi sa ma intreb cum e nusce cantec, ca il pune sa-i cante in timp ce conduce

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alic

Relusha, buna ideea cu marul copt! nici a mea nu e fana sucuri
acu...nu stiu daca necesita ceva mai special sau doar pui marul in cuptor si gata

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=1" target="_blank">votati-o pe Natalia la alc1 si alc2! Multumim!

alic, si eu am facut ieri prima data experienta cu mar copt... noi avem cuptor electric si am pus 2 mere la cuptor, unul simplu in tava si unul in folie de aluminiu si le-am lasat 30 de minute...cand s-au racit unul l-am decojit si l-am trecut printr-un strecurator fin... la noi cel mai bine s-a copt marul cel liber, ala in folie parca a ramas mai tare....maine ma gandeam sa pun marul decojit si taiat in bucati pe o folie de aluminiu, revin maine cu detalii despre cum a iesit asa...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dicirstea

Citat:

Cam asa il adormeam eu pe Matei cand avea colici si sa stii ca asa a ramas si acum. Cand e bolnavior (ca acum) cand e obosit "mama, canta". A fost cu tati la o plimbare mai lunga si ma suna Adi sa ma intreb cum e nusce cantec, ca il pune sa-i cante in timp ce conduce

CAPRA CU 2 IEZI

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

asa deci, suntem mai multe care trebe sa le cantam la puisori....trebuia doar sa una sa se "laude"...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

Citat:
citat din mesajul lui dicirstea

CAPRA CU 2 IEZI

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

foarte tare, doar ca eu sper sa nu ramana asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flobaby spune:

Buna fetele!
Am depus dosarul pentru indemnizatie si nu mi-a trebuit decizia semnata de itm. Poate la craciun am si eu bani.
Picki, otiliap, imi pare tare rau pentru voi si va inteleg perfect caci sunt in aceeasi situatie . Picki, lasa-l naibii de calcat ca nu cred ca e asa urgent ( parerea mea). In timpul ala te poti odihni si tu putin.
Kiralina, multumesc de idee. O sa incerc cu rufe ude puse pe calorifer - chiar e foarte uscat aerul.
Vad ca Maria nu e singura care are nspemii de treziri pe noapte................
Pupici la toate!!!!!!!!!1

mamica fericita de Maria Ioana 17.06.2009
http://community.webshots.com/user/FlorentinaMacovei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flobaby spune:

Citat:

.

Ana Ilinca si Dragos Stefan, bebe de ela 2004

Darius Nicholas, bebe de maria_bunica

Matei George, bebe de otiliap

Ana Maria, bebe de memo3nov

sa cresteti mari, sanatosi si cuminti

si avem si o mamica sarbatorita azi....

anda_magda

sa fii sanatoasa, fericita si sa te bucuri de fetita ta cea scumpa

tot stupul si va doresc o zi excelenta

si din partea noastra

Relusha, multumim de cafeluta ce bine ca i-au mai trecut mucisorii lui Raducu

LA MULTI ANI! si din partea noastra.
La multi ani Carla!
Dici, felicitari pentru masuratori!
Dana, mi-au acceptat dosarul chiar dc tb depus dupa 26 - cred ca am avut noroc. O sa incerc si eu sa rag ca un magar ziua, poate mananca si tzushca mea
Relusha
Pupici!!!!!!!!!

mamica fericita de Maria Ioana 17.06.2009
http://community.webshots.com/user/FlorentinaMacovei

Mergi la inceput