Colectia de toamna-iarna 2005 (250)
Raspunsuri - Pagina 19
lavi02 spune:
Eu
ca de obicei, am fost aseara la party
al lui Victor, fratele Alexiei, la McDonalds, a prins o animatoare foarte faina, a fost misto, s-a dansat, s-a cantat, s-a topait! 
Acu' incerc sa-mi revin si sa ma apuc de munca.
Aoleu Dordia sanatate multa baietilor!
Maria ce m-as duce si eu la festivalul respectiv! Bafta la prospectat bunici disponibili! ![]()
Feli 
ca bine zici! Cateva dintre noi inclusiv Silviuta ![]()
Ilenutza daca tu ai contul respectiv pe google - gmail, nu mai trebuie sa faci altul pt picassa. Intri pur si simplu in contul tau de mail, te duci sus unde scrie Gmail Calendar Documents Reader samd, selectezi more si de acolo Photos care te duce direct in contul de poze.
Daca nu ai contul cu numele respectiv o fi arondat la altcineva, de ce crezi neaparat ca nu?
Dar poti sa-ti faci altul.
Spor la pus poze!!!
camelia_daniela spune:
Hello!
La Multi Ani Dumitrilor! 

Sa fiti sanatosi si la punga grosi!
Dordia, sanatate multa baietilor! 
Cristinamh, chiar ca cea mai frumoasa vrabie
... Aseara noi abia ne-am antrenat sa procesam vrabiuta, dar mai avem nevoie de una-alta!
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
My Creative World
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
Noki_Lara spune:
Guten morgen!
Io mi-am luat ieri doza saptamanala de orgasm intelectual, de data asta asigurata de insusi decanul facultatii. Deci sunt happy. ![]()
Lavi, cam ai dreptate cu impacarea dupa moartea bunicii. Ma bucur ca v-ati distrat ieri! Sa traiasca Victor si sa fie sanatos!
Maria- daca as mai stii care e site-ul ti-as zice. O sa-l caut, sa stii, ca e chiar cel cu pozele din turcia, deci sunt direct interesata sa-l gasesc. Numa' ca am uitat username-ul.
Poze cu noi
1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
anda77 spune:
noki, ti-am gasit statiune de munte, de revelion, preturi mici. e in bulgaria insa. dar poate fi frumos. http://www.iturism.ro/oferta-Revelion%202010%20Bulgaria%20Hotel%20Pirin%204%20stele%20Bansko%20demipensiune_33448.html
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Noki_Lara spune:
Ando, 142 de euro pe noapte o camera e ieftin la tine???? Adica un sejur de 5 nopti + 2 cine de revelion egal 800 de euor. Ieftin, nu? 

Poze cu noi
1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
lavi02 spune:
142x5 + 2x77 = 710 + 154 = 864 EUR
Cu demipensiune. La care se adauga pranzul si transportul. Daca mai si schiezi se adauga si cheltuieli legate de schi. Daca nu schiezi ce faci 5 zile in Bansko, iarna? Dardai?
A fost mai ieftina Tunisia 1300 EUR 7 nopti cu demipensiune si zbor cu avionul.
Din punctul meu de vedere care nu schiez si nici nu-s prietena cu frigul, de Revelion merita mers in destinatii mai la sud, sa pot sa vizitez una alta, sa ma plimb, sa stau relaxata afara, sa nu-mi inghete nasul si picioarele dupa 1h. Anul asta insa nu am alocat buget pt asa ceva.
Noki_Lara spune:
Hi hi hi, alianta ne-schioarealor impotriva schioarei-Anda.![]()
Subscriu 100% la ce a zis Lavi, Da' eu cred ca Anda credea ca CAMERA e 71 de euro, nu locul in camera.
Lavi, oricum, tu ai avut bafta de bafta anul trecut cu pretul ala pe Tunisia. Acum la Tunisia sejurul de Rev. bate la 1800-1900 euro.

Poze cu noi
1 si 2
Varsta Sarah
lavi02 spune:
Noki, anul asta sa si-l tina. Atunci chiar ma bucur ca am prins ultimul tren/avion.
71 EUR pe camera e pret bun chiar si fara demipensiune.
maria_alexia spune:
Trebuie sa ma laud: ieri am adunat 4 ore de festival de film !!!
. La ce medie am eu in ultimii ani (= o ora pe saptamana
), mi-am luat o buna portie . Am vazut aseara "Carmen meets Borat", un documentar de fff mare bun simt si un umor enorm, mai amuzant decat cele 2 Borat-uri (pe care le-am vazut eu) la un loc.
O olandeza incepuse s-o urmareasca pe Carmen din Glod cu aproape 2 ani inainte sa poposeasca Borat in sat. Dupa lansarea filmului cu pricina (in care bietii oameni au fost umiliti urat de tot), lumea se schimba, se apuca sa-l dea in judecata, tot ei pica prost... Documentarul e insa onest, ii reabiliteaza cu brio zicem noi, si e de un haz... 
Trebuie sa ma dumiresc cum e cu viata filmelor documentare, nu stiu deloc cum le poti vedea in afara festivalurilor.
anda77 spune:
da' ce mai, tu stai o sapt. de revelion? stai max 3 nopti, eu asa stiu ca se obisnuieste. si ma gandeam ca nu e asa mult cu 2 mese pe zi incluse. acum daca stau sa ma gandesc aceleasi preturi, ba chiar mai mici, sunt in austria, si acolo parca e mai frumos. ok, n-a fost un link bun, recunosc.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"