Puiuti de randunici 2008!! (322)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

-ici randunici

cum mai e stolul?

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Naty, eu la cafele nu ma bag ca nu ma pricep. Sunt consacratele crengutei in ale cafelitului, nu vreau sa le iau locul nici macar o data. Eu beau asa, o chestie...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

fetelor, daca mai aveti de la copilasi lucrusoare, obiecte, orice, care nu va mai trebuie, va "ridic la fileu" un subiect. Haideti sa o incurajam, ca va trece peste perioada grea si va veni soarele. Sa nu faca o greseala pe care nu o va putea repara vreodata!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=143775&whichpage=1

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Slaba activitate.Sa inteleg ca la voi e soare si sunteti pe afara??
Noi am iesit afara cam 40 de minute cu fular,manusi si am venit cu obrajorii rosii si cu nasucul inghetat.
Ma duc sa gatesc daca tot nu e nimeni

Simocu ,mami de DAVIDsi de SAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Ariel,as fi dat cu draga inima hainute si ce mai am daca nu venea bb3....dar daca se decide sa pastreze copilul,sigur pana naste ea ii raman hainutele mici alui meu si o sa ii trimit si eu cate ceva.

Simocu ,mami de DAVIDsi de SAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

gata, sunt fresh pesnata si epilata, dar obosita rupta...am alergat copilul sa pape, macar a mers si a ras tot!
mi-am rezolvat cu outfitul ptr maine si-s destul de incantata!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

poate va dezmortiti..

...sau poate o beuturica fina pt duoamne, o avea ceva efect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Noi bine sanataosi.Voi??? Fac si eu ca Simo, unde v-ati ascuns ca vreme de plimbare nu e
Am fost la Auchan, la vestitul magazin cu incaltaminte (luny,Bitza). Nici urma de cizme de cauciuc. Dar sper ca vorbim despre acelasi vestit magazin, cel din Iris de langa Miniblue.Ca eu altul nu mai stiu.
Chilotii de la pampers n-au reaparut, mi se pare incredibil!
S-a deschis in schimb un nou mazagin de jucarii "Noriel" exacvt vis-a-vis de Bamboo. De acolo am achizitionat un mare buldozer , exact ca ala din fata blocului nostru Sper sa-l tina fericirea de toti banii!
Nicoleta desi mi se pare usor hilar, nu ma pot abtine sa-ti sugerez sa mergi la Shoping Centerul ala mare,undeva la marginea orasului. Imi amintesc ca am fost cu tramvaiul fix pana la el in conditii extrem de civilizate. Daca nu gasesti acolo ghete, eu ma spanzur Era un raion de incaltaminte pentru copii cat Unirea de mare Si s-ar putea sa gresesc dar parca era in drum spre Schonbrunn, dar de informatia asta nu mai sunt sigura .
Bubu pai au sapat pana au dat de caldura ma Abia azi s-a incalzit ca lumea in casa , aseara doar se dezmortise nitel.
Luny si cum anume ai rezolvat cu tinuta? Hai , zi-ne si noua un pont ceva.
Naty ce aiurea cu Tanta Ce destin ciudat! Cati ani are?
Esti pregatita de munca? Hainele-s calcate, ai scos pantofii cu toc de la naftalina? Curaj gaina ca te tai!
Si mi-am amintit de fetele "revenite", le uitasem pe Somnorica (cum ai rezolvat cu dintisorii pana la urma? Chiar i-a scos?) si pe Kitzy cu a ei grasanica de 12 kg , cumintica
Tonic ne-ai pacalit , rusinica! Ai zis ca revii si ioc
Olga ti-ai gasit cuvintele? Ca nu le vad nicaieri, le-am cautat si eu
Ma tot gandesc ce sa mai gatesc ca daca Gecko tocmai a pus oalele in cui, eu d-abia le-am sters de praf de vreo doua saptamani si sunt pe foc non stop

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

mimo nuuuuu, eu am zis chiar in Auchan, la raionul de incaltaminte!! pai de botez e vorba...cu vremea asta, nu-mi arde sa ma imbrac nicicum fandosit..asa ca mi-am luat niste pantaloni strech, si am o super minibluza, triunghi, asa, care se leaga dupa gat si la spate deasupra fundului, pantofi cu toc sau platforma,si cu asta basta..ma gandesc ca e ziua in amiaza mare, merge mai casual, si de rochie/fusta nu-mi arde ca nu ma inspira de data asta...apropo, tu ai fost la un botez de curand, cand ai fost nasica, daca incepe pe la 3, cam cat poate tine? se sparge repede, asa-i? eu as fi avut mare chef de party d-ala toata noaptea, lol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Am uitat sa raspund Nicoletei, ca ma intreba de lapte....de o luna nu mai bea deloc deloc lapte...bine el nu mai vrea sa bea demult, dar eu i-l tot turnam pe gat , mai ales seara dupa ce adormea...Si cred ca argumentul meu a fost hidratarea, pe caldurile alea mari asta vara ...pentru ca mie nu mi se parea de ajuns cata apa bea si ma gandeam cum necum sa suplinesc. S-au dus caldurile, m-am oprit si eu din torturat copilul Papa branza de vaci, iaurt cu fructe, budinci cu lapte de la Humana si seara orez cu lapte pasat in blender....eu zic ca aduna destul intr-o zi!

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput