Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (135)
Raspunsuri - Pagina 8
Ancutza_Bro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurairina13 Monis, nic interesant pe la tv..am bagat 3 partide de carti cu al meu sot, cu gandu ca seri de astea plicticoase nu o sa mai avem cat de curand |
ce fain, asa mi-e dor si mie de un joc de carti, remy ceva...sotul meu nu suporta de-astea...se plictiseste repede
Stephy multumim de vesti, imediat o sa isi revina Maria Sophia, multa putere si sustinere pt Suzyca
Anca 36+ Sabina Ioana
POZE
AMR 4 SAPTAMANI !!!
betty78 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ancutza_Bro
ce fain, asa mi-e dor si mie de un joc de carti, remy ceva...sotul meu nu suporta de-astea...se plictiseste repede Stephy multumim de vesti, imediat o sa isi revina Maria Sophia, multa putere si sustinere pt Suzyca Anca 36+ Sabina Ioana POZE AMR 4 SAPTAMANI !!! |
nici al meu nu vrea sa auda de astfel de activitati...si eu le duc dorul
Betty78 36+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario
strumfy_12 spune:
Buna!
Sa zicem ca am revenit si noi pe aici dar cu numele schimbat. Din motive nedorite a trebuit sa "stau departe" de voi. Dar n-am renuntat de tot la voi... am citit cam tot(seara, inainte de culcare). Si cum n-am mai rezistat doar sa citesc.. am gasit si solutia...schimbare de nume ca sa nu mai atragem atentia...
Am renuntat definitiv la userul byabeatrice in favoarea celui de acum...si cum stiam povestea cu moderarea..a trebuit scriu mesaje...ca sa cititi toate in timp real...Rog pe una din voi... care mai e treaza..sa modifice si in listuta sa nu mai vad userul vechi.
Sa lasam problemele administrative..si sa transmitem vestile... Am fost sapt asta la control si totul e normal... fetita creste normal...s-a intors un pic mai tarziu... si mi-a dat emotii...dar acum e totul bine...mai mergem la control peste 2 sapt...Abia astept!
RamonaCopot
Elenic
Multa sanatate proaspetelor mamici... sa aiba parte de bebei sanatosi, papaciosi si cuminti.
Va pe toape
32
krelia spune:
Vicky, ii facem tovarasi de joaca...si tot gasim noi o forma sa ne "inrudim"
monisu...apai daca lu' laura ii dai...la restu' activelor de ce sa nu?..iote nah.......trebuie si noi sa fim recompansate
krelia 36+ si printesu' mic, Rares-Mihai
RamonaCopot spune:
Hello, de un ceas jumate citesc din urma .
Bai cate fete au iesit din ascunzis si au scris astazi, dragele de ele si toate mi-au facut urari care mai de care mai frumoase ! Va multumesc dein suflet la toate si va doresc si eu ca la randul vostru sa aveti parte de aceleasi lucruri minunate!
Azi a fost foarte obositor pt mine, desi cu colegele la birou am papalit si am stat pe scaun si totul a durat 2 ore. Am primit cadoy de la ele un pampers, sa exersez...si o bavetica draguta albastra, flori si banuti (ca l anoi asa am procedat ca un fel de roata tiganului, doar ca e vb de o suma mica).
In dupa amiaza asta am avut musafiri, a venit fratele meu si a adus-o pe mama si pe fica-sa , cel mai frumos cadou ... Asa dor imi era si de mama si de aia mica, iar acum ele au ramas la mine pana candva saptamana viitoare, cand nu o sa mai poata rezista tata-sau de dorul ei. El miercuri are prima infatisare la divort si sper sa fie bine pt el sa-si poata pastra fata.
Cu cadoul de la sot...nu am prea avut noroc . Ieri am papat fasole boabe cu os afumat si varza calita. Nici nu va puteti da seama in ce bomba chimica s-au transformat in stomacul meu, iar azi noapte au inceput "scaparile de gaze" , iar el saracu statea cu air wick-ul in mana si eu ii ziceam cand sa apese ...asa ca va dati seama ce aniversare aromata am avut . Astazi am fost super obosita, am ridicat-o pe pitica de 2 ori in brate, ca o luase la fuga catre scara rulanta (ca am fost la o pizza, pana la urma) si cred ca de acolo m-a apucat o durere de spate cumplita.
Zilele astea presimt ca nu o sa mai intru asa des din cauza de buburuza mica care o sa vrea ea sa se joace cu laptopul...dar macar seara dupa ce reusim sa o culcam, intru sa va cetesc si sa va pup de noapte buna.
Va multumesc din suflet, tuturora ca v-ati gandit la mine!
Ramona,
37+ DOMINIC ANDREI
RamonaCopot spune:
Bine ai venit pe lume bebe Maria de Suzyca! Sa cresti mare si sanatoasa si sa dea DD sa iesi cat mai repede de la incubator sa iti faci mamica fericita!
Ramona,
37+ DOMINIC ANDREI
RamonaCopot spune:
Fetele care nu au apucat inca cioco... va mai trimit si eu. Mi-a adus frate-miu o cutie frumoasa de cioco, de iti vine sa le papi cu ochiu, dar are si martipan si mie nu imi place deloc. El nici nu se uita macar ce cumpara, daca arata bine nu are cum sa nu fie bun, parerea lui . Asa ca va ofer cu mare placere (nu numai pt ca nu-mi place mie , parol)
Ramona,
37+ DOMINIC ANDREI
laurairina13 spune:
Ancutza, Betty, nu va imaginati ca noi jucam asa des carti, ...doar ieri si azi am jucat..si l-am batut spre satisfactia mea
Vicroria, ce misto e sa ai matusica care sa te asiste la nastere, chiar ca nu ai nici un stress, decat cel al durerilor
Monis, eu aam apucat sa pap deja
Strumfi, bine ai revenit cu alt nume! sa creasca mare fititza
RamonaC, am ras de am pocnit cu prezentarea 'noptii furtunoase'
PROASPATA PROPRIETAREASAAA
Laura, 36+ Mara Teodora
AMR 4 saptamani !!
poze
RamonaCopot spune:
Cu pozele..e cam naspa situatia. Il pusei pe sot sa-mi faca azi..si nush din ce cauza in poza imi aparea o dunga alba pe bluza, desi cu ochiul liber nu se vedea nimic..si daca treci cu vederea bluza...dai de o gusa imensa . Eu tot timpul am fost mai ingamfata asa de felul meu, cu gusa...dar acuma a atins cote alarmante si is hidoasa rau, asa ca nu indraznesc sa va pun asemenea poze. Poate reuseste maine mama sa imi faca numai la burtoiul meu crapat...si o sa vi-l arat pe ala, numai asa sa aveti termeni de comparatie, ca nu e nimic de admirat la el...
Ramona,
37+ DOMINIC ANDREI
lylyana.ion spune:
Citat: |
citat din mesajul lui RamonaCopot Cu pozele..e cam naspa situatia. Il pusei pe sot sa-mi faca azi..si nush din ce cauza in poza imi aparea o dunga alba pe bluza, desi cu ochiul liber nu se vedea nimic..si daca treci cu vederea bluza...dai de o gusa imensa . Eu tot timpul am fost mai ingamfata asa de felul meu, cu gusa...dar acuma a atins cote alarmante si is hidoasa rau, asa ca nu indraznesc sa va pun asemenea poze. Poate reuseste maine mama sa imi faca numai la burtoiul meu crapat...si o sa vi-l arat pe ala, numai asa sa aveti termeni de comparatie, ca nu e nimic de admirat la el... |
pai si poza cu noua freza?
Lili 36 cu Alexandru