Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (135)
Raspunsuri - Pagina 7
zodie_de_foc spune:
Salutare, fetelor!
Am venit la apel, c-am fost strigata.
Ca multe alte fete va citesc din umbra si sunt alaturi de voi in fiecare zi.
La multi ani! sarbatoritelor de astazi!
Felicitari Suzyca! Sa iti traiasaca bebelina si sa fiti sanatoase!
35+ cu = Matei Gabriel
krelia spune:
schiuz mi....imi pica netu'....am vb si eu cu Suzyca....era relativ ok cu moralul..numai cand se duce la bebitza o apuca plansu'...dar se mobilizeaza repede. Plamanii fetei sunt ok...acum nu e decat chestie de timp, sa inceapa sa respire ea singurica.
In mare, aceleasi lucruri pe care le-a spus stephy...le-am aflat si eu
ref. la cornute....eu mi-s prima la petrecere, sa stiti ...mufata..nemufata....iau coarnele la purtator si viu de graba .....si invitam si pestoaicele sa soarba din licorile petrecerii
krelia 36+ si printesu' mic, Rares-Mihai
monis5 spune:
laurairina - trimit, cum nu, dai "receive"? am primit in seara asta cu martipan (ca m-ati tampit cu tortul cu martipan asa ca am plans la barbat pe mess sa-mi inventeze si mie)
vezi ca pt varianta 7 tb intrebat si barbatu' , pompa nu protesteaza cu siguranta....
monis cu poze
sapt 37 +
zodie_de_foc spune:
Monis ce munca titanica ai depus tu ca sa ne strigi pe toate la apel.
Intrebare: de ce la Suzyca apare ca a nascut pe 13.10????? Oare azi nu este 16.10? Sau mi-a scapat mie ceva?
MA intorc sa citesc pentru ca sunt in urma cu un capitol
35+ cu = Matei Gabriel
laurairina13 spune:
de aia cu martipan de la Ritter am si eu in frigi, norocu sotului ca pe aici..
Zodie de foc ,Suzica a nascut mai repede pe 13..si nu azi cand avea programata cezariana..
PROASPATA PROPRIETAREASAAA
Laura, 36+ Mara Teodora
AMR 4 saptamani !!
poze
krelia spune:
monis, je vreau PRIMOLA AVEC CARAMEL ...si daca nu gasesti...accept si Milka cu caramel...si Schogetten, tot cu caramel, biansur...si daca nimic nimic...hai...ma multumesc si cu niste Twix
krelia 36+ si printesu' mic, Rares-Mihai
vicroria28 spune:
Buna seara fetele dupa cum am promis revin si eu cu cateva pareri,eu pompa am cumparat-o noua ,sterilizatorul second hand de la o prietena ,la fel si '"bottle warmer-u",adica incalzitoru de sticlute.
Cred ca daca aceste obiecte sunt bine sterilizate pot fi folosite si la o a doua persoana
si multe felicitari Suzyca pt bebelina ta sa dea Dumnezeu sa creasca mare si sanatoasa!
KRELIA-noi trebuia sa ne incuscrim...dar cu doi flacai...totusi echipa de fotbal?mai ramane in picioare?
Laurairina ma bucur ca va amintiti de minema intrebai unde nasc,eu voi naste la Spitalul Judetean din Hunedoara, adica acasa la mine yeeeeeeeeee,cu dr Platon,care este nasica mea de botez si matusa deci ...pot sa spun ca sunt privilegiata din pct acesta de vedere,cand voi naste?nu stiu exact,ideea este ca eu am o placenta extrem de jos inserata,posterioara si care o pot numi aproape praevia marginala...deci cred ca voi avea parte de cezariana...dar o data exacta voi stii robabil saptamana viitoare cand se intoarce al meu husband acasa
Dupa nastere vom sta cu la Hunedoara pana in ianuarie cand ne vom reintoarce cu totii la Dublin.
Ce sa va mai spun:Matteo al meu nu este un bebe foarte mare,acum are in jur de 3 kg(+-100 gr),dar important este sa fie sanatos caci va creste el cand va da cu nasucul de gerul de afara...aaaa sa va anunt aici sunt 0,5 grade la aceasta ora...brrrr
Va pup pe toate si sa aveti o noapte linistita !
Viky+Matteo-Orlando
betty78 spune:
Monica9 bine ai revenit.
Auleu va rog eu frumos, nu mai vorbiti de marzipan ca este disperarea mea...imi place la nebunie...
Pentru cine vrea sa ne admire am incarcat si eu poze noi pe contul comun cu burtica si cu roscovanul meu
Betty78 36+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario
cristina_boc spune:
Eu va spun noapte buna.
Trebuie sa urnesc un sot adormit pe canapea.
Eu nu ma pot plange de nopti nedormite. Ma duc la baie de 3-4 ori, dar cu ochii inchisi si cand ajung in pat adorm repede. (Au mai fost si exceptii dar asta e...). Sper ca si in conc prenatal sa fie la fel. Pana am lucrat a fost OK.
Somnic usor.
CRIS 31+ ,
monis5 spune:
aloooooooo, ciocolata era pentru cine "iese din umbra", acu va intinserati toate?!?! N-AM! na
monis cu poze
sapt 37 +