Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (135)
Raspunsuri - Pagina 6
Monica9 spune:
Ma mai primiti si pe mine? Am vazut ca facea cineva evidenta, si m-am gandit sa va scriu si eu. User-ul meu nu ati gasit pt ca nu e Monica09 cum e trecut in lista ci Monica9.
Eu am scris doar putin la inceput, dupa aia n-am avut timp si de la 20 saptamani am stat in pat cu cerclaj. V-am mai citit din cand in cand dar nu am mai scris nimic.
Oricum vreau sa zic si eu felicitari pt mamicile de primii fulgusori, sa fie sanatosi, mancaciosi si sa va aduca numai bucurii.
Si pt restul va doresc la toate nasteri usoare si bebelusi sanatosi!
Poate puneti si la mine carucior roz in listuta va rog.
Monica mami de Rebecca (2008.02.15) si 33+
http://www.flickr.com/photos/15839588@N08/
monis5 spune:
Zuper ... asta ma gandeam, ca lipsa informatiei s-ar putea sa ne faca sa exageram lucrurile... ce bine ca avem vesti. si suna binisor...
si pt fete si pt mesager
la ce anume va holbati? de ati disparut de aici... ca eu nu gasesc nika de interes...
aaa, sa vadeti voi party in ian, cand se sarbatoresc capricoarnele... cu copchii toti mufati la tzitzi... krelia normaaaal ca se pune, ce, tu ai bube-n cap? tot coarne ai
monis cu poze
sapt 37 +
laurairina13 spune:
Monis, nic interesant pe la tv..am bagat 3 partide de carti cu al meu sot, cu gandu ca seri de astea plicticoase nu o sa mai avem cat de curand
Acu am lasat sotu sa frece telecomanda si eu rontai de aiurea tot ce prind, doar nu dejeaba am luat 16kg
Sper ca Suzyca sa nu cada in butoi, si sa fie tare pt fetita ei!
PROASPATA PROPRIETAREASAAA
Laura, 36+ Mara Teodora
AMR 4 saptamani !!
poze
cristina_boc spune:
Multumesc pt caruciorul albastru de pe prima pagina.
Ma emotioneaza fiecare fulgulet care apare. Felicitari mamiculeor fericite. Va invidiez pe toate cand vad ce aproape sunteti sa va tineti bb in brate. Desi as vrea sa-l tin pe al meu cat mai repede in brate , sper sa stea acolo cumintel pana in decembrie.
Ca tot vorbeati de pompa de muls, mie mi-a spus o prietena ca o sa mi-o dea pe-a ei, nu a folosit-o deloc, dar e desfacuta, oricum ma gandesc ca trebuie sterilizata si noua.
Unei prietene i-a spus medicul ca poate sa pastreze la congelator laptele pana la 6 luni, in cazul in care poate o sa aiba nevoie de el. Il congeleaza si il utilizeaza la temperatura camerei. E prima data cand aud asta, dar am vazut ca a mai scris cineva ceva de genul asta.
CRIS 31+ ,
laurairina13 spune:
Monica9, bine ai revenit si tine-te aproape de noi de acum
Da Monis o sa dam petreceri dupa petreceri in ianuarie cand o sa fim toate mufate cu bbei mancaciosi si urlaciosi da sanatosi
Laura, 36+ Mara Teodora
AMR 4 saptamani !!
poze
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monica9 Ma mai primiti si pe mine? Am vazut ca facea cineva evidenta, si m-am gandit sa va scriu si eu. User-ul meu nu ati gasit pt ca nu e Monica09 cum e trecut in lista ci Monica9. Eu am scris doar putin la inceput, dupa aia n-am avut timp si de la 20 saptamani am stat in pat cu cerclaj. V-am mai citit din cand in cand dar nu am mai scris nimic. Oricum vreau sa zic si eu felicitari pt mamicile de primii fulgusori, sa fie sanatosi, mancaciosi si sa va aduca numai bucurii. Si pt restul va doresc la toate nasteri usoare si bebelusi sanatosi! Poate puneti si la mine carucior roz in listuta va rog. Monica mami de Rebecca (2008.02.15) si 33+ http://www.flickr.com/photos/15839588@N08/ |
Inca cineva scump la fata
Carucior si id rezolvate - felicitari pentru fetita! imi pare rau de problema cu cerclajul dar curaj ca nu mai este asa de mult.
Ma gandesc sa facem peste o vreme din nou prezenta si dam cate o cioco la premiantele care au aparut. si 1
monis cu poze
sapt 37 +
laurairina13 spune:
monis, da la mine o cioco nu dai??? ..asa de sustinere
Laura, 36+ Mara Teodora
AMR 4 saptamani !!
poze
monis5 spune:
una din info 'furata' de aici de pe forum:
DEPOZITAREA LAPTELUI DE MAMA pompat SI PASTRAREA LUI:
Laptele de mama se pastreaza numai in recipiente de plastic, nu in sticla! caci de sticla adera proteinele si unele celule. Deci prin pastrarea in sticla se scad f tare proprietatile imunitare ale laptelui de mama (anticorpii si celulele imunitare ramanand pe pereti...)!!!!
Nu se pastreaza in camera mai mult de 8-10 ore, in frigider nu mai mult de 8 zile (0-4 grade C, deci atentie si la frigider ce temperatura are setata), iar in congelator de la 2 saptamani pana la 5 luni.
concordant cu ce stiam si din alte surse...
monis cu poze
sapt 37 +
Monica9 spune:
Laurairina o sa incerc sa fiu si eu mai activa pe aici. Cu kilogramele nu-ti fa probleme, eu la prima sarcina am pus 25 kg si acum am deja 19, dar e si chestia ca am stat in pat, n-am avut voie miscare si am si mancat destul, asta e, o sa se duca si kilele astea.
Legat de lapte cat se tine la frigider, pot sa va zic ce scrie la mine in carticica care a venit cu pompa: la congelator 6 luni, la frigider 8 zile si la temperatura camerei 10 ore. Laptele decongelat poti tine in frigider max 24 ore iar la temperatura camerei 1 ora. Si odata decongelat nu se mai poate congela la loc.
Mai e cineva cu cerclaj pe aici? Eu am avut vreo 2 zile niste scurgeri maronii, am fost la spital si au zis ca e inchis colul dar foarte scurt, probabil doar 1 cm. Mi-e cam frica, nu stiu cat mai tine daca e asa scurt.
Monica mami de Rebecca (2008.02.15) si 33+
http://www.flickr.com/photos/15839588@N08/
laurairina13 spune:
Si rezumatul promis , vad ca nu am mai primit alte pareri concrete..
Pompe de muls:
1. Stony Angel-pompa manuala- sa ii zicem ceva de genu 'no name' -25 ron Carrefour- buna si nu prea..posibilitate sa o achizitionezi defecta, achizitionata de Ionelamaria,asteptam sa ne zica daca o fi buna;
2. Avent Isis Manuala-2 variante-una mai putine componente 2 mil/ una mai multe la pachet 3 mil- manuala, ft buna, pareri pro: Krelia, Stephy, Vicroria, Lumy-o foloseste si e ft multumita, DianaR foaarte multumita de ea
3. Avent Isis Electrica-ft buna, Betty o are si e ft multumita!, aproape 6 mil, ‘’scump, doamna scump..da halatu??’’
4. Chicco Pompa san cu biberon- manuala, 87ron, Lylyana o are, urmeaza sa fie incercata..
5. Nuk Sensitive-manuala- buna experimentata de mamicile de sept-oct- Andre a furat ideea, aprox.2 mil
6. Pompa Nuk, tip seringa- pare dureroasa..? Crissa13
7. Varianta 'cheep and with the little help of huzband???' -by Ramonika aaaaaaaaand Monis -aviz amatoarelor, nu e inca incercata pe pielea celei care a inaintat-o prima
Laura, 36+ Mara Teodora
AMR 4 saptamani !!
poze