Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (135)
Raspunsuri - Pagina 5
betty78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dienutze Nu dati cu pietre! Am vazut in anunturi ca se vand pompe de mamici care au alaptat si nu mai au nevoie de ele. Oare se pot steriliza bine? Sunt defecte oare? Adica s-ar merita un sh in materie de pompa? Am vazut si la jumatate de pret asa ceva. 33+ cu Ingrid Alexandra AMR 4 saptamani sa fim sanatosi! |
se pot steriliza - eu o streilizam de fiecare data la sterilizatorul cu aburi
Betty78 36+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
Am stat acasa in canapea si am bagat si un somnic de 1 ora, apoi m-am plictisit de stat incotopenita in varful patului si mi-am onorat prezenta la programarea pe care am avut-o la manichiura pedichiura. Maine am o programare la epilat doar pe picioare si daca se mai lungeste treaba bagam si un inghinal
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
Maria Sophia Ecaterina sa fi sanatoasa si cat te curand sa te rasfeti in bratele mamicii tale. Suzyca suntem alaturi de tine si iti doresc sa te ajute DD sa iti tii minunea in brate.
pozele noastre
asa creste bebe Mario
dienutze spune:
Eee, avem un conflict
Cu sterilizatul biberoanelor!
Sotul zice ca trebuiesc sterilizate inainte de fiecare folosire, adica inainte sa faci lapticul bagi la sterilizat (adica 8 minute!)
Eu zic asa (am sterilizator de 2 bibe odata): dupa o folosire spal bibe si il las la scurs, apoi si al doilea bibe iar apoi le bag la sterilizat! Le las in cutiuta asa sterilizate pana le folosesc.
Fetele cu copilasi, cum ati facut??
33+ cu Ingrid Alexandra AMR 4 saptamani sa fim sanatosi!
betty78 spune:
citat din mesajul lui dienutze Eee, avem un conflict Cu sterilizatul biberoanelor! Sotul zice ca trebuiesc sterilizate inainte de fiecare folosire, adica inainte sa faci lapticul bagi la sterilizat (adica 8 minute!) Eu zic asa (am sterilizator de 2 bibe odata): dupa o folosire spal bibe si il las la scurs, apoi si al doilea bibe iar apoi le bag la sterilizat! Le las in cutiuta asa sterilizate pana le folosesc. Fetele cu copilasi, cum ati facut?? 33+ cu Ingrid Alexandra AMR 4 saptamani sa fim sanatosi! |
nu e chiar asa cum spune sotul tau....e important cat pastreaza sterilizatorul biberoanele sterile. Cel pe care il am eu de la Avent are 2 programe: unul care pastreaza bibe sterire pentru 6 ore si unul pentru 24 de ore. Nu te stresa f tare, trebuie doar pastrata o igiena foarte stricta, dar nu trebuie crescut intr-un glob de sticla
pozele noastre
asa creste bebe Mario
shtephy spune:
M-a sunat Suzyka
Marti dimineata au apucat-o niste contractii foarte dureroase ,iar dupa amiaza medicul a decis sa o scoata din burtica pe bebelina.A avut 2750g,apgar 8,a respirat singura la inceput ,dar nu s-a adaptat bine la mediul extrauterin si au pus-o in incubator cu oxigen,fara nici un tub pe nasuc sau gurita.Este hranita cu seringa.Eu chiar cred ca in cateva zile va iesi de acolo,va reusi sa respire singura.Doamne ajuta,ne rugam pentru ea.
Se simte bine dupa cezariana,are colostru .Spunea ca daca ar fi fetita langa ea,ar putea sa stea linistita.
Dar mi-a zis ca o incurajeaza foarte mult mesajele noastre si ca ar sta numai la telefon sa nu se mai gandeasca ca nu o are pe micuta in brate.
Ne pupa pe toate si ne multumeste pt sustinere.
Daca imi mai amintesc ceva,revin.
_
Ramona,mami deStefita (20.11.2006) si 32+
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui shtephy M-a sunat SuzykaMarti dimineata au apucat-o niste contractii foarte dureroase ,iar dupa amiaza medicul a decis sa o scoata din burtica pe bebelina.A avut 2750g,apgar 8,a respirat singura la inceput ,dar nu s-a adaptat bine la mediul extrauterin si au pus-o in incubator cu oxigen,fara nici un tub pe nasuc sau gurita.Este hranita cu seringa.Eu chiar cred ca in cateva zile va iesi de acolo,va reusi sa respire singura.Doamne ajuta,ne rugam pentru ea.Se simte bine dupa cezariana,are colostru .Spunea ca daca ar fi fetita langa ea,ar putea sa stea linistita.Dar mi-a zis ca o incurajeaza foarte mult mesajele noastre si ca ar sta numai la telefon sa nu se mai gandeasca ca nu o are pe micuta in brate.Ne pupa pe toate si ne multumeste pt sustinere.Daca imi mai amintesc ceva,revin. |
ionelamaria spune:
Shtephy, multumim de vesti. E bine ca o ajuta mesajele noastre. Si eu cred ca va iesi foarte repede micuta de la incubator si va papa laptic de la mami. pt Suzyca , pt Maria si pt mesager
33+ AMR 7 sapt(sau 5) Mihnea
aniversarea nuntii
POZE
DORIS_71 spune:
Shtephy multumim ptr. vesti, ma la Bunul Dumnezeu ca Suzyca sa-si stranga la piept printesa cat mai curand.
Doris 34+ Matteo ......
poze
AMR 6 SAPTAMANI