Aduceti copiii la circ!!!

Aduceti copiii la circ!!! | Autor: wwwcristian

Link direct la acest mesaj

E timpul pt circ!In curand va fi un spectacol extraordinar la circ.Copiii sunt sigur ca isi doresc asta,asa ca luati cu asalt circul.Va spun eu CLOWNUL ca e ceva nemaivazut.Si de asemenea si eu va astept.

Clown

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 2mami spune:

Am si eu doua intrebari:
1. cand e prima reprezentatie ?
2. se fac rezervari la telefon sau in vreun alt fel? ca la ultimul spectacol la care am fost a trebuit sa merg de vreo 3 ori la casa de bilete pana am reusit sa intru in posesia valoroaselor bucatele de hartie, de ma intrebau copiii in fiecare zi daca mai mergem sau nu la circ.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clara spune:

1.cum e sa fii clown?
2. ai copii?
3. o sa venim si la circ. cum se numeste spectacolul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Draga Clownule,

Multumim, sunt convinsa ca esti bun si iti place ce faci.Imi plac clownii, precum si acrobatii, sun extraordinari. Dar eu - si aici spun strict parerea mea- nu am putut sa merg de mica la circ, pentru ca nu suportam sa vad animalele alea chinuite si manate cu biciul sa treaca prin foc, sa se rostogoleasca, etc... Stiu ca numai cu infometare sau bataie au fost determinate sa faca asta, si nu pot sa le vad.... va rog nu dati cu rosii, asta am simtit eu atunci, si simt si acum......

V

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

draga clownule.. sint tare sceptica vis a vis de spectacolele circului nostru... cu exceptia ultimului, cel cu 100 de animale, restul spectacolelor sint jalnice pentru copii nostrii... ei vin la circ pentru clowni si animalute nicidecum pentru acrobati, balerine, muzica data la maxim si spectacole de balet..

thea mea s a plictisit de fiecare data ingrozitor...

as vrea sa mi spui ce va avea in plus acest spectacol fata de cele precedente? convinge ne ca asta va fi mult mai bun si promitem sa fim acolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wwwcristian spune:

quote:
Originally posted by 2mami

Am si eu doua intrebari:
1. cand e prima reprezentatie ?
2. se fac rezervari la telefon sau in vreun alt fel? ca la ultimul spectacol la care am fost a trebuit sa merg de vreo 3 ori la casa de bilete pana am reusit sa intru in posesia valoroaselor bucatele de hartie, de ma intrebau copiii in fiecare zi daca mai mergem sau nu la circ.

In jur de 17 octombrie.pentru bilete numai la casa se poate si sfatul meu e sa incerci intotdeauna la inceputul saptamanii respectiv de marti si sigur reusesti.

Clown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

quote:
Originally posted by Victoria

Draga Clownule,

Multumim, sunt convinsa ca esti bun si iti place ce faci.Imi plac clownii, precum si acrobatii, sun extraordinari. Dar eu - si aici spun strict parerea mea- nu am putut sa merg de mica la circ, pentru ca nu suportam sa vad animalele alea chinuite si manate cu biciul sa treaca prin foc, sa se rostogoleasca, etc... Stiu ca numai cu infometare sau bataie au fost determinate sa faca asta, si nu pot sa le vad.... va rog nu dati cu rosii, asta am simtit eu atunci, si simt si acum......

V

veni, vidi, Victorie!

Si eu cam tot asa gandesc. Copilului meu ii plac animalele, dar nu l-as duce la circ. Si eu ma gandesc cum au fost invatate sa faca atatea lucruri care nu le stau in fire si care le fac sa arate tare aiurea.

Doamne ajuta cui saruta si sporeste cui iubeste

http://community.webshots.com/user/adrianacalin

Mergi la inceput

quote:

Draga Clownule,

V

veni, vidi, Victorie!

nu e chiar asa cum crezi.intr-adevar se mai intampla si asa dar multi dresori(cei mai multi)isi iubesc animalele.dar ca si la serviciu seful e sef.dar oricum poti veni sa ne vezi pe noi ceilalti artisti.te asteptam.

Clown

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adita

quote:

Draga Clownule,

V

veni, vidi, Victorie!

Si eu cam tot asa gandesc. Copilului meu ii plac animalele, dar nu l-as duce la circ. Si eu ma gandesc cum au fost invatate sa faca atatea lucruri care nu le stau in fire si care le fac sa arate tare aiurea.

Doamne ajuta cui saruta si sporeste cui iubeste

http://community.webshots.com/user/adrianacalin

de ce sa privezi copilul de legatura lui cu un clown de magia circului de iluzionisti de acrobati....de ce?vino intr-o dimineata la spectacolele pt scoli si gradinite si ai sa vezi ce cred ei COPII.trust me.

Clown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

noi mergem de fiecare data cu multa placere la circ, e adevarat ca uneori am prefera sa avem mai mult circ si mai putin divertisment. Circul si teatrul pentru copii sunt locurile unde eu ma simt din nou copil, ma bucur ca un copil. Copil fiind eu n-am avut privilegiul sa ma bucur de astfel de spectacole, pentru prima data am vazut un spectacol de circ in Germania acum vreo 10 ani( era vorba de circul Knee-nu mai stiu daca am scris corect numele)si am plans, m-a impresionat spectacolul in sine, atmosfera aceea cu copiii fericiti care tropaiau si aplaudau deopotriva, era un loc unde chiar ma simteam fericita, lipsita de griji.Asadar, contati pe noi, venim si cred ca ar trebui sa mergem cu totii pentru ca altfel, incet, incet circul va muri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

clownule, repet: ce cuprinde acest nou spectacol? se limiteaza tot la jonglerii, trupe de balet si de acrobatii?
imi poti raspunde de data asta?

Mergi la inceput