Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (200)
Raspunsuri - Pagina 9
alexa si mami spune:
Offf Ange ce rau imi pare pt Crina! Multa sanatate va doresc
alexa, cipri si mami
300 spune:
Cristina eu pe tema laptelui care e/nu mai e m-am exprimat destul de des si nu cred ca am ceva in plus de spus, doarca si Aptamil va manca la fel de mult; atata doar ca vei pune tu direct mai multe masuri in sticla in loc sa te suga el sa regleze oferta dupa cerere, ceea ce se intampla acum. Si mie mi se intampla des sa suga "mai mult decat poate" dar asta nu face decat sa ma bucure, inseamna ca-i place laptele si atat. Iar mie, pe fondul sangerarilor despre care vorbeam, chiar imi scade milk supply-ul si ar trebui sa innebunesc de frica avand in vedere ca dieta fie-mi e cam lactata ca sa zic asa.
Babymom, dupa oarecare varsta cred intr-adevar ca e mai usor sa te intelegi cu el in anumite privinte, dar am impresia ca nu e nevoie sa-i inoculezi vreo idee cum ca titi doarrme. Pentru ca titi va vrea in principiu cand te va vedea pe tine langa el. Daca va dormi cu altcineva o sa se multumeasca cu apa sau cu un biberon de lapte muls sau praf daca-i e intr-adevar foame. Comportamentul copilului mic se schimba enorm cand interactioneaza cu alta persoana care il creste si mama lipseste, doar ca la unii acomodarea dureaza catea zile mai mult decat la altii. Cand vrei putem dezvolta subiectul . Oricum, pe scurt, mie asa mi se pare cel mai usor pentru amandoi, sa acceptati ca titi vine atunci cand vine si daca nu e, oricum va veni cand vine mami la bebe.
Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
tzitziri spune:
Reteta de chec e www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/14997/CHEC-DIN-BRINZA-DE-VACI/" target="_blank"> asta .Mai facusem si inainte de a se naste David dar nu mi se parea asa de minunata pentru dulciuri de adulti, ca era prea 'soft'.Asa pentru pici cred ca se potriveste mai repede.
Cum mai Ange ma intrebi de chiftelute.Pai tu esti experta in d'astea.Sau vrei asa sa ma faci sa ma simt bine?.Piept de pui dat la robot,morcov,patrunjel,putina sare,ceapa verde (ca inca am mai gasit),ou, putina paine sa mai lege si bagate la cuptor cu putin ulei.Cred ca faceai misto de mine.... sau ma verificai
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
angelynna82 spune:
Oana ai reusit sa ma faci sa rad , nu te verificam, ci efectiv chiar stateam si ma gandeam cum altfel decat prajite dar se pare ca ai gasit o solutie
Nu-s nici chiar asa de experta
Multumesc de reteta, poate am sa o fac maine
Am vorbit cu dr, a zis ca daca persista haraiala (haraie putin) de maine sa ii fac aerosol, iar prednison-ul mi-l va prescrie doar daca nu se rezolva cu aerosoli si medicatia de acum, mutumesc mult de info, imi sunteti de mare folos si alaturi la nevoie
Alina
de Crina Alexandra Crinul Meu
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
alexa si mami spune:
Ram un buchet mare de pt tine pt toate sfaturile pretioase si experienta impartasita cu noi. Esti deosebita! Offf ca n-am beneficiat de toate cunostintele si cand era Alexa mica
alexa, cipri si mami
tzitziri spune:
Ange, ma bucur ca te-am facut sa razi.Inseamna ca am reusit ce mi-am propus.
Nu sunt ideile mele...forumul ala de pe culinar e printre preferatele mele, chiar daca si doar asa sa casc ochii
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Nausica spune:
ANNA
Ange, un si multa sanatate Crinei!
Noi tocmai ne-am intors din IOR, am stat vreo doua ore, nu era nici tzipenie de om in parc. Ploua un pic de tot, foarte marunt, dar Cipi a dormit tun sub paturica, nu i-a pasat.
Nausica si Ania
poze
"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)
lavida spune:
lala, multumesc de apreciere, nici Anna nu se lasa mai prejos, cred ca vor bate discotecile pe la 17 ani de numa' !
Laura, mersi de aprecieri!
Bitza, votat Bighidel!
Angelynna, Crinul, sa se faca repede bine!
Andreea, a fost super dragalasa Eva, auzi, sa-ti dea ea cipicul sa-l papi
Sabinel, felicitari Amaliei!
Eliza la 1 an
Ne-am inscris la concursul Klorane: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">lav1
mamica fericita de Eliza Maria (24.09.2008)
lavida spune:
Hey, pe unde umblati pe vremea asta urata? la noi e super frig, sotul si fata dorm, am si eu timp de forumeala si nu e nimeni pe aici...
eu mi-am facut niste popcorn la microunde si mananc de zor fac cinste la toata lumea si apoi dau si de baut
Eliza la 1 an
Ne-am inscris la concursul Klorane: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">lav1
mamica fericita de Eliza Maria (24.09.2008)
babymom75 spune:
Nu-mi vine sa cred! Pt. prima oara in viata lui Dragos a adormit abia la ora asta, adica 16. Ritualul lui zilnic e ca adoarme cel tarziu la ora 12:30-13. Pana la ora asta n-a mai stat niciodata! Culmea e ca nici acum n-a dat semne de oboseala, dar vazand eu cat e de tarziu, l-am luat la el in camera si am incercat sa-l adorm ca de obicei, la san. A refuzat, si-a luat singur suzeta, s-a intors cu fundul la mine si... dus a fost in lumea somnului. E premiera ca adoarme in felul asta. Asa simplu, adica. O fi fost tare obosit saracu', da' se tinea tare .
Vacanta 2009
Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor