Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (200)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Ada, desi mi-a luat ceva timp sa ma dumiresc ce se intampla acolo la voi, cand am realizat, m-a umflat rasul. Doamne ce haiosi! Sub "copaia" aceea e Radu, nu? Ce testoasa mica! Cum i-o fi venit ideea??

Vacanta 2009
Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

hello

Anamona, Bitza si Ramona multumesc de raspunsuri.
Eu o sa-l las pe Radu sa se intarce singur..laptic e destul..doar ca in unele zile..nu prea apuc sa mananc suficient..iar oboseala isi spune cuvantul..iar ieri ..a fost super mancacios..noaptea m-a trezit din ora in ora..eu chiar cred ca-i era foame.
am bagat un ceai de chimen, fenicul si anason si mi-am amintit de primele luni cand faceam la greu
Cred ca trebuie sa mai bag si eu niste vitamine ca n-am mai luata.si se vede..am si slabit mult .
Incerc sa-i bag ziua mancarica mai consistenta..pentru ca se pare ca se pare ca cere..de exemplu azi dimineata a papat cereale cu fructe si apoi a poftit omleta de la noi. A papat la greu baiatul. La 12.30 a papat castronelul de ciorbita de curcan de 300 de ml plus painica plus branzica proaspata de vacuta. Acum astept sa se trezeasca sa vedem ce mai vrea.

Eu am prestat ciorbita de perisoare si rosii umplute cu carne.

Angelynna multa sanatate Crinului

Amalia felicitarii!!!!

AnnaSa fii norocoasa si sanatoasa !!!!!

L.E S-a trezit..a mai papat jumate de castronel de ciorbita de perisoare cred ca-mi mananca si urechile pana la urma..he he

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Aaa... Am uitat sa zic: am vazut gasca vesela de nastrushnici ( copii si mamici ) la sarbatoarea Karinutei-Pisicutei! Se pare c-a fost distractie, nu gluma!

Nikoliciule, sa-ti traiasca fetita! Tare-mi place mutrita ei! E foarte expresiva!
Cu centrala, ati rezolvat-o? Sper ca nu se vor congela musafirii.

Vacanta 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Fetelor, eu am inceput sa ma panichez cu hainele de iarna, trebuie neaparat sa-i iau Aniei o geaca groasa si un snow suit. As da o comanda la Mothercare, dar nu singura. Se mai baga cineva? M-am uitat pe site si au geci si costumase dragute, mai puteti lua de acolo saci de dormit si tot soiul de accesorii. Ideea este ca ar trebui sa se adune cel putin 200 de lire ca sa merite transportul, eu am de gind sa iau de max 100 euro. Daca exista printre voi doritoare, va rog dati-mi de stire.

Nausica si Ania
poze

"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)

Mergi la inceput

Ange, sanatate Crinei!

Ramo, si eu m-am gandit ca Dragos se va adapta "din mers" la lipsa mea ( si respectiv a tzatzei ), dar ma gandeam sa incerc sa-i usurez misiunea persoanei care va ramane cu el, adica bunicii. Oricum, cand voi incepe lucrul si garzile, va fi vorba de o absenta de 29 ore! Nu cred ca rezista nici copilul, nici sanii mei . Probabil va trebui sa mi-l aduca cineva la spital, la un oarecare interval de timp, iar noaptea sa ma mulg.
Imi prind tare bine discutile cu tine sau cu alte mamici care au experienta in ale alaptatului; ma ajuta sa-mi cristalizez optiunile.

In legatura cu subiectul asta, la Oradea a inceput sa functioneze un grup de sustinere a alaptarii sub patronajul La Leche League, dar din pacate e in limba maghiara. Aceste grupuri de suport se intind "in pata de ulei", la noi au ajuns din Ungaria, iar acum eu intentionez, ca sa initiem si in limba romana un grup, cu ajutorul fetelor unguroaice care au deja acreditarea LLL.

Chiar vroiam sa iau legatura cu Irina de la Bucuresti, in acest sens. Stiu ca si ea era interesata de acreditarea LLL.
Stiti cum as putea s-o contactez? Miruna, Anamona? Stiti despre ce Irina intreb, nu? Eu nu-i stiu numele intreg; am intalnit-o tot pe un forum.

Vacanta 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele
sunt un user DC
am nevoie de ajutorul vostru
cititi si daruiti daca puteti
nu ignorati va rog din suflet

Un om are mare nevoide de ajutorul DVS. Va rugam ajutati-o pe Alina! (cumnata mea) Mai are o singura sansa - ULTIMA!!!

www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Da-ti mai departe va rog!!!

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

vazut frumusete de bebelina Elsa. Pio, nu crezi ca e timpul sa schimbi semnatura? Elsa e o adevarata domnisoara

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Hello

lavida e mortala Eliza cum danseaza !!! E un stil aparte

Angelyna imi pare tare rau...saracuta Sper sa reusesti sa ii dai medicamentele si sa ii treaca repede Cred ca esti terminata , e greu sa iti vezi puiul asa

Laura noi de dimineata tot stam pe telefoane si pe la magazine...incercam sa luam alta centrala, am gasit si cu rate, astfel incat sa nu dau nici dobanda foarte mare. Am hotarat sa luam la 6 luni, asa platim mai putin dobanda. Intai astept sa o mai vada cineva pe asta, poate nu e stricat ce a zis omul ala si ne-o poate repara. Acum se face ora la care il sunam. Va zic diseara. Daca nu o face tipul asta, luam maine in rate. O caruta de bani pe o piesa nu dau nici moarta. Si peste o luna sa se mai strice ceva ...ma duc la Balaceanca direct

Andreutac deja ati facut vaccinul la ora asta, sper sa nu aveti reactii

Bitza votat Bighidel

Ada ne-am stricat de ras cu melcii tai Dar se aude cum si ei rad in hohote distractie maxima la tine acolo

sabinel tu mereu razi cu sughituri Esti minunata GO AMALIA GO !!!!!!!!!!!!!

Babymom aseara am iesit, nu am mai apucat sa citesc.
Uite aici musacaua :

Carne de pui sau de vita (cam 300g)
Un cartof dulce + un cartof normal
Doua rosii
Un dovlecel mic
Un ou

Fierb carnea. Apoi o blenduiesc cu rosiile.Pun primul rand cu cartof dulce, apoi carnea blenduita, apoi strat de cartof normal, apoi dovlecelul . Acopar cu apa , pun folie, bag la cuptor. Inainte cu 10 minute sa o scot de tot pun oul batut bine.
Pofta buna !!!!

NAusica una dintre gecutele noastre de iarna e de la mothercare, una galbena de fas. E superba si foarte groasa. E foarte misto. E luata insa din magazin de aici. Deci mai scump ca pe site. Daca va combinati mai multe e super ok cu transportul.

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Nu stiu cine zicea zilele trecute ca vrea salopeta pt zapada/geaca de iarna si nu gaseste marimea corecta. Eu tocmai faceam comanda la Mothercare de niste hainute pt Alice si am vazut acolo ca au combinezoane pana la marimea 12-18 luni.
Acum vad ca si Nausica vorbea de asta. Eu fac oricum comanda insa sunt la Braila. Si de obicei daca nu iau multe chestii (desi de data asta o sa iau o gramada) le trimit la soacra-mea in Anglia si mi le aduce sotul cand vine.

Babymom, ai baiat mare deja. Nu mai doarme la san ca bebelusii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Anna

Sa cresti mare, frumoasa, sanatoasa, desteapta... si vrem poze!

Ange, acum am citit ce bolnava e Crina. Ma gandesc la voi insanatosire grabnica. Pare asa, dintr-o data - of, of!

Alina ok, infiintam clubul cu pricina; sediu la Pitesti sau la Bucuresti?

Lala a propos de lapte, ai desigur, atat cat vrea sa suga fetita vei avea si lapte. Daca ti se pare ca scade productia... vechea poveste cu suptul in semisomn, poate poate mai trage ceva. Si cand trage in gol e OK, ca arata coprpului ca are nevoie de mai mult lapte.

Bitza ma bucur ca ai luat decizia asta cu intarcatul. Si mie mi se pare dureros sa fortez un copil sa renunte la ce-i da confort - ca e titi sau altceva.

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput