Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (200)
Raspunsuri - Pagina 4
alexa si mami spune:
fetele care ne-au urat de bine. Cipri e mai bine, nu a mai facut febra de la pranz si e f vioi Ram, facem club "laptarese pana la gradi"?
alexa, cipri si mami
babymom75 spune:
Hello! In sfarsit am reusit sa ma asez si eu. Toata ziua am robotit si maine o iau de la capat .
Dya, multam de reteta. Am bagat-o acuma seara in oala de presiune si pana le-am dat de cina copiilor, era sa ard carnea, da' totusi am salvat-o in ultimul moment.
Ramo, nu vreau contraceptive orale din 2 motive:
1. sunt hormoni si nu mi se pare de joaca, chiar daca sunt microdozati, tot hormoni raman;
2. diminuarea libidoului; eu am mai luat doar o singura data, in vremea studentiei, cam 1 an 1/2, si stiu ca apetitul meu sexual s-a diminuat in acea perioada pana sub nivelul marii, astfel incat nici nu stiu de ce mai luam CO
Dar, pt. ca din mai multe rele trebuie sa aleg totusi raul cel mai mic, probabil ca tot la CO voi ajunge in final.
"Conducta" nu vreau s-o tai, chiar deloc, dar probabil dupa sarbatorile de iarna, sau cel tarziu din martie cred ca ma intorc la lucru . Asta, daca nu iese nimic cu Anglia pana atunci...
Cu toate ca mi-e tare drag sa stau acasa cu copiii, simt ca mi se atrofiaza creierul de tot prin nefolosinta, ca ma prea deprofesionalizez; mi-e dor sa mai reanimez si io un nou-nascut .
Prin urmare, ca sa imapc si capra si varza, m-am gandit doar la o intarcare de noapte, ca sa-i zic asa - mai astept sa creasca putin sa ma pot intelege cu el, si apoi am sa-i explic ca noaptea tzitzi doarme si ea si nu mai da lapte. Habar-n-am daca va functiona sau nu... deocamdata fac scenarii. Tare ma framanta subiectul asta!
Ceva sugestii ai/aveti?
Vacanta 2009
Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor
anamona spune:
Citat: |
citat din mesajul lui 300 Babymm si tu vrei sa tai conducta? Cred ca o sa raman singura alaptatoare activa pe-aici peste 8 luni Okok glumesc, nu ma luati ins eama... fug ca ma striga: mamam... na-na-na a! |
eu nu am inteles asta, asa e Babymom?
Ramo, la cum suge T acum, nu cred ca voi intarca inainte de 2 ani. mai avem un hop de trecut si anume eventualul program de munca de 8 ore, dar poate trecem si de asta
babymom75 spune:
Anamona, . Tocmai "ma justificam" mai sus.
Nu vreau sa-l intarc de tot. Vorba ta, la cum suge... cred ca si la 2 ani( sau poate 3? ) va trage de tzitzi.
Vacanta 2009
Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor
anamona spune:
citat din mesajul lui baby_boy [ Fetele care alaptati..eu am o dilema..tot am impresia ca RAdu nu se mai satura cu laptele meu..adica la ora 19 a papt pireu cu carnita de pui..la 8 tzitzi..si somn..insa a tras fomistul..de acum am bretele..a adormit foarte greu..ar mai fii mancat..dar de unde....a tras la greu lapte azi..si mananca si bine...ce sa fac? i-as baga o completare dupa tzitzi? dar nu stiu ce lapte si daca o sa accepte biberonul..nu prea cred. Voi v-ati gandit cum o sa faceti la intarcare? sau daca nu mai e laptic? |
daca se mai repeta faza si in zilele urmatoare, o sa ti se regleze lactatia astfel incat o sa aiba laptic de tzitzi pe saturate.
laptic poate sa nu mai fie 3- 5 zile maxim, daca Radu trage in continuare la tzitzi nu exista situatia in care sa nu mai fie laptic.
daca asta e problema voastra, stai fara grija nu ai nevoie de completare, intarcatul e la mare distanta atat vreme cat copilul vrea sa fie alaptat in continuare ( si tu bineinteles esti de acord cu el)
_giulianna_ spune:
citat din mesajul lui anamona ratonel la geriatrie trebuie sa se duca mama prieteni tale sunt semne de alzheimer, o sa ii dea un test in care o sa evalueze in ce stadiu e...e super nasol si sa ajungi sa ai boala asta si sa ingrijesti pe cineva suferind |
Eu stiu cum e, bunica-mea a avut boala asta. A inceput cu episoade scurte de pierdere a memoriei, uita unde a pus chibritul, pleca dupa ceva si uita dupa ce-a plecat...ceea ce ni se intampla si noua mai mult sau mai putin. In urmatoarea faza ne incurca pe noi nepotii, mai incurca si numele copiilor, ne lua pe toti la rand pana ne nimerea numele, uita daca a venit vaca de la camp, se ducea si se uita de doua trei ori... Toti din familie am zis ca asa-s batranii, mai uituci. Pe masura ce trecea timpul devenea mai evident faptul ca uita anumite lucruri esentiale, iesea din casa si uita sa-si puna ciorapii, intreba de porci sau de alte animale pe care le vanduse de mult... In ultima faza si cea mai grea pentru toata lumea, a uitat complet tot! Dar tot! Nu stia daca are copii, cum ii cheama, daca-l vedea pe taica-miu si intrebam cine e nu stia sa spuna, nu stia sa se duca la wc atunci cand avea nevoie, daca ii era foame nu spunea, nu mai manca cu lingura baga mana direct in farfurie, nu stia cum o cheama si de unde e...nu mai stia nimic!
Ce sa spun, e crunt sa ai un bolnav de Alzheimer in familie. Din cate stiu, nu se cunoaste cauza care provoaca boala asta si nici tratament care sa o vindece.
Sper din tot sufletul ca in cazul mamei prietenei lui Ratonelu sa nu fie vorba de Alzheimer.
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
piolica spune:
Cum eu nu prea intru pe forum in weekend, nu vreau sa treaca ziua de maine fara sa-i urez unei mamici foarte dragi mie, LA MULTI ANI pt puiul ei.
Mihaela, maine e o zi speciala pentru voi. Iti doresc ca ziua de maine sa fie exact asa cum ti-ai dorit-o! Si-ti mai doresc exact ce-mi doresc eu pentru copilul meu.
MULTI ANI TRAIASCA, MULTI ANI TRAIASCA,
LA MULTI ANI!
CINE SA TRAIASCA, CINE SA TRAIASCA?
LA MULTI ANI!
ANNA SA TRAIASCA, ANNA SA TRAIASCA
LA MULTI ANI!
HAPPY BIRTHDAY ANNA! JOYEUX ANNIVERSAIRE ANNA! Viel Glück zum Geburi Anna!
Mamica fericita de bebelina Elsa
babytza spune:
citat din mesajul lui alexa si mami fetele care ne-au urat de bine. Cipri e mai bine, nu a mai facut febra de la pranz si e f vioi |
Ma bucur tare mult ca e mai bine puiul mic
Babytza si puiiValentina David
nikolici spune:
Hello de la munte de unde mi-a inghetzat ...rau de tot.NU MERGE CENTRALA!!!Se chinuie baietii de vreo 5 ore sa o dreaga cumva.Noroc ca in camera noastra, am bagat singurul calorifer, dar maine ce ne facem, cu petrecerea Karinei si toti invitatii care vor ramane peste noapte, cred ca facem rama, adika ne bagam unu in altul si dormim asa.
Am rasfoit rapid ce s-a scris, nu am ramas mai cu nimic...mi-au inghetzat si ochii dar si mintea, restul de prin casa au baut tzuica fiarta si s-au pus pe cantari...eu stau si pazesc cupiloiu si aud in surdina cantece de corason ce se aud de jos.
Aaaa am vazut poze frumusele foc cu huni, Ania la turta, Harri motzatul, filmuletze cu Anna bella si soricelul David cel tomnatic.Cat de bestiali sunt toti!!!
Yo Miss Karinutza(14.10.2008)