Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (200)
Raspunsuri - Pagina 5
nikolici spune:
Apropoooo azi am ramas socata in timpul pranzului, ma uitam la stiri la PRO si nu stiu dc ati vazut faza cu bb din carutz care s-a balanganit cu carutzul in statia de tren...pana a cazut pe linie si in cateva secunde a venit trenul...AM RAMAS SOCATA!!!Cred ca gasiti pe net stirea.Cred ca mamica bb ului a murit si inviat de nspee mii de ori.
Copilul a supravietzuit miraculos!!!
Yo Miss Karinutza(14.10.2008)
babytza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nikolici Hello de la munte de unde mi-a inghetzat ...rau de tot.NU MERGE CENTRALA!!!Se chinuie baietii de vreo 5 ore sa o dreaga cumva.Noroc ca in camera noastra, am bagat singurul calorifer, dar maine ce ne facem, cu petrecerea Karinei si toti invitatii care vor ramane peste noapte, cred ca facem rama, adika ne bagam unu in altul si dormim asa. |
Si catelu' ? Ce face catelu' ??? Unde doarme ?
Babytza si puiiValentina David
babytza spune:
Moaaaaaama, am vazut stirea acum Cat noroc pe copilas Prin ce o fi trecut mamica in clipele alea ...
lavida spune:
Salutare, fetelor!
Am si eu putin timp si m-am gandit sa mai scriu si eu cate ceva. Va urmaresc mereu ce scrieti si va admir ca reusiti sa va ocupati de copilasi si de treburile din casa si mai aveti timp si de forum
Am salivat citind ce ati mai gatit, am admirat poze si filmulete cu copilasi minunati : huni pretiosi, soricelul David, Elsa, Anna, Andrei, Ania, sunt la curent cu tot ce "misca" pe forum
La noi azi a nins si a fost foarte frig afara, -1 grad!! Si Eliza se taraste pe fund tot pana la usa, vrea afara, nu mai are rabdare in casa deloc. Am fost si noi marti la vaccin si am luat si pentaxim si priorix deodata! Din fericire, pana acum nu am avut manifestari neplacute, nici macar febra, de fapt Eliza nu a facut niciodata febra dupa vaccin.
Am vazut ca vorbiti de saci de dormit, noi il avem pe www.bebejunior.ro/index.php?main_page=index&cPath=393&zenid=ucqdbiln8s1bfak9eb61b09ck5" target="_blank">asta si sunt multumita de el. L-am comandat pe net impreuna cu saltea de patut, lenjerie patut, in fine , mai multe, de cand eram gravida si pregateam "terenul" pt Eliza
Eliza la 1 an
Ne-am inscris la concursul Klorane: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">lav1
mamica fericita de Eliza Maria (24.09.2008)
babytza spune:
La multi ani Anna !!!!!!!!! Sa cresti mare si frumoasa , sanatoasa si norocoasa !!!!!!! Piersicutza sa iti traiasca fetita !!!!!!!!!!!!
lavida Ups...-1 grad ??? Brrrrrrr , ce frig Pupici printesei , sa nici nu aveti reactii la vaccin
babymom75 spune:
Babytza, spune-mi te rog cum faci musacaua aceea cu dovlecel? Multam anticipat!
Vacanta 2009
Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor
lavida spune:
Am si eu un filmulet cu Eliza dansand pe melodia ei preferata, Poker face
Eliza la 1 an
Ne-am inscris la concursul Klorane: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">lav1
mamica fericita de Eliza Maria (24.09.2008)
lala77 spune:
Neata!
Multumim pt aprecieri.Ea face mult mai frumos in realitate insa a avut ceva faringita si nu era 100%. Cineva i-a facut cadou jucaria aceea si de atuci si ea si sora-sa incearca opt-urile. La bara le duc, nene!!!
Cu lapticul, Anna suge doar dimineata si seara; daca ii dau in timpul zilei, indiferent daca ii e foame sau nu, trage de doua-trei ori si pleaca.M-a cam macinat problema la inceput insa m-am consolat pana la urma. Ei ii place mult mancarea, stiti voi.Insa dimineata si seara sunt tabu. Nu stiu cat lapte mai am ca seara dupa ce suge papa cam 100 ml lapte cu cereale iar dimineata dupa titi papa mancare (tartina, omleta, etc).Eu sunt hotarata insa sa-i dau cat vrea ea. Chit ca in jurul meu toti spun ca sunt cu capul, ca laptele meu e zer...stiti voi, mitologie romaneasca.In plus e asa bine fara rusi!!!
Pe forumul unde e gasca lui Alice, e o tipa a carei cumnata alapteaza copilul la 2 ani si 8 luni.Cred ca ar turba neamurile mele daca ar vedea asa ceva.
Nikolici, am auzit de faza cu bebe insa nu pot sa ma uit. Eu sunt f rece asa insa de cand am copii nu pot sa vad copii chinuiti. Am inteles ca pustiul e ok, insa tot nu pot sa ma uit.
Lavida, tare Eliza!!!
Calculatorul meu zice ca trebuie restart si tot ma ameninta. Ii fac hatarul si revin.
alexa si mami spune:
Buna dimineata? Anna, sa cresti mare, sanatoasa si norocoasa?
alexa, cipri si mami