Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (200)
Raspunsuri - Pagina 20
anamona spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bitza2008 Citeam undeva ca portocalele si grapefruitul ajuta mult la absorbtia Fe. |
da asa e, din cauza ca vitamina C favorizeaza asimilarea fierului intotdeauna il administrez cu fructe bogate in vitamia C. Saptamana trecuta cand a facut rubeola/roseola pediatra ne-a recomandat sa ii dam vitamina C natural pentru refacerea imunitatii, asa ca am combinat-o direct cu fierul.
dati ficatei de pasare? |
noi inca nu. T a fost mai sensibila la noile alimente si prin urmare am luat-o mai usor decat de obicei
Nerantula spune:
Anamona, cate episoade din Flash&forward ai gasit? m-a prins ...
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
babymom75 spune:
dati ficatei de pasare? |
Am mai spus - ficatul e considerat un aliment toxic; ultimele recomandari ale OMS intarzaie introducerea lui pana cel mai devreme la 2 ani.
Vacanta 2009
Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor
babymom75 spune:
Felicitari lui Radu-Mergaretu'!!!
Vacanta 2009
Paula-Laura spune:
seara buna!
Noi am fost in weekend la socrii la tara, cupilu a fost foarte fericit in noroi
Urez si eu LA MULTI ANI cu intarziere sarbatoritilor din ultimele zile : VESNA, ANNA
Gaia vreau si eu pastilute de dinti, te rog!
Nausica ma tenteaza si pe mine sa comanda, ma uit si iti spun!
Angelynna sanatate si Crinei!
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
angelynna82 spune:
Cristina eu cumpar pe luna in jur de 5 sau 6 cutii de lapte a cate 400grame fiecare, o cutie 23-25ron (depinde de unde o cumpar) … se duc destul de multi bani, intrr-un moment era pe Aptamil dar la cat costa..
Paula-Laura multumim de urari ici multi , normal ca le place murdarirea (parca era o reclama la Omo)
A mancat si crina putina placinta cu carne de pui, iar acum doarme
O veste buna: i-a disparut haraiala aproape complet si vocea ii revine
de Crina Alexandra Crinul Meu
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
anamona spune:
citat din mesajul lui Nerantula Anamona, cate episoade din Flash&forward ai gasit? m-a prins ... www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008 |
e nou nout, a inceput acum o luna => 4 episoade
uite www.tv.com/flashforward/show/76455/episode.html?tag=page_nav episode" target="_blank">aici programul
apare in fiecare joi, deci vinerea il gasim la tras.
imi pare bine ca ti-a placut, e super tare ideea, pana si sotzul a fost captivat de scenariu, el care e super mofturos....pana acum din tot ce am vizionat, nu i-a placut decat Prison Break :)
LE: pentru doritoarele de seriale, recomand www.tv.com pentru orice informatie privind serialele americane (stiri, reviews, program etc)
Nocom spune:
sabinel Eu iau Parmalat Prima Crescita din carefour cu 4,9 lei cutia, dar am gasit si in Auchan cu 4.7 lei!!! Oricum, nimic nus e compara cu tzitzi, din nici un punct de vedere!! Asa ca, iti doresc mult laptic in continuare!!! BTW, ma bucur sa te "reaud"
CD vezi pe prospect daca se dizolva in lapte, eu cred ca mai bine in apap sau ceai de menta, si il dai cu seringa de nurofen cate putin pana ii dai toata canutza. Offf, asta e diaree in toata regula!!!
ange ma bucur ca sunteti mai bine si haraiala a disparut!!! Sa mai faceto totusi aerosoli 2-3 zile!!
Profit ca Daria a dormit astazi un singur somn de pranz si acum doarme dusa de la 9 jumate, asa ca ma duc sa culc cuphilu mare si apoi...., ma culc si eu ca purcica!!!
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
babymom75 spune:
CD, laptele il opresti de tot! Adica nu-i mai dai deloc pana nu i se normalizeaza scaunele. E PRIMUL PAS IN ORICE DIAREE.
Vacanta 2009