Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (200)
Raspunsuri - Pagina 21
babymom75 spune:
Anamona, te rog spune-mi si mie cum pot sa vad serialul. Da' stii tu, asa pas cu pas. E pe shestache?
Vacanta 2009
Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor
cristineescu spune:
Dragelor,
care sunt semnele de polipi? Noi abia ne revenim dupa o raceala zdravana de 2 saptamani si vad ca Harri sforaie in somn si ziua il mai vad ca respira pe gura desi nu mai are asa multi muci.
Merci frumos.
Harri Alexandru (10.09.2008)
Aici sunt eu, Harri, la motz
babymom75 spune:
Cristineescu, semnele de polipi sunt in primul rand respiratia orala si resp. zgomotoasa in timpul somnului. Certitudinea diagnosticului n-o s-o ai decat in urma unui consult ORL.
Mie mi se pare ca e prea mic ca sa dezvolte polipi la varsta asta, dar cine stie...
Vacanta 2009
Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor
musettepink spune:
Buna seara.
Multumim de urari!
Raspund pe fuga,am avut un weekand plin si suntem obositi franti
Deci pt fetele care intrebau de vaccin,de Priorix,motivele mele pt care refuz sa fac vaccinul sunt:
- vaccinul nu-mi garanteaza ca el nu va face bolile si atunci de ce sa-l supun riscului unui vaccin controversat?!
-am vb cu cineva din domeniu care mi-a confirmat ca ceea ce se scrie pe net despre el e adevarat,nu sunt povesti,exista cazuri de copii care s-au imbolnavit dupa vaccin de diferite chestii,e adevarat ca nu se poate demonstra ca e suta la suta de la vaccin dar eu nu-mi asum riscul( efectele se pot vedea si la 5 ani de la vaccinare)
-vaccinurile contin mercur,care e daunator organismului iar cele 3 boli de care ar trebui vaccinat nu mi se par asa inspaimantatoare incat sa-mi asum riscurile vaccinarii
-si in ultimul rand dar de fapt ar trebui sa fie primul motiv ,asa imi spune instinctul meu de mama
Angelinna multa sanatate Crinutei,m-am cam speriat cand am citit ce nasol poate evolua boala dar bine ca la voi nu s-a intamplat nimic grav.
Bitza ma intrebai pe cand bb2,daca lucrurile merg bine,am vrea ca la anul pe vremea asta sa ne apucam de treaba voi cand vreti?
Lumi
Nausica ce urata intamplare,din pacate si eu m-am certat cu o tanti de la 211.Apropo esti pe mess ca vreau sa te intreb ceva.
Cred ca mai vroiam sa zic ceva da am uitat...
Ah ati vazut pe undeva cizmulite de baiat,de preferat si cu blanita?
Am fost la magazinul din Unirea dar nu mai aveau de baieti nimic.In alta parte unde sa mai caut?
am gasit unele super la geox nu costau decat 495 ron...atatia ani sa ma astepte...
de Luca
300 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexa si mami mai e cineva care nu a dat nik supliment la bblashi? io nu am dat nici calciu, nici fier:( |
eu.
profit de ocazie sa urez pt toti Luca aniversare frumoasa a numelui.
Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
musettepink spune:
citat din mesajul lui anamona babymom, da e mai pe shestache :) iti scriu PM |
Poti sa dai copy paste si la mine?ca si eu sunt pafarista cu chestile astea si tare vreau sa vad si eu serialul mult laudat
de Luca
cristineescu spune:
Am apucat sa arunc un ochi pe cartea "Totul se intampla inainte de 6 ani" si autoarea atragea atentia ca odata facuti primii pasi parintii trebuie sa adapteze casa la micul umblator. Sa punem in siguranta toate solutiile de curatare, medicamentele, in mare sa verificam tot ce este sau poate deveni otrava.
"În bucatarie acordati atentie diferitelor substante: amoniac, esente, etc. Atentie la tigari, praf de gandaci, antigel si alte asemenea.
Dulapiorul-farmacie este foarte bogat in otravuri. Cea mai bun#259; solutie este incuierea cu cheia.
Când g#259;titi, intoarceti cozile oalelor sau tigailor spre înapoi pentru a evita pericolul ca micutul
s#259; le r#259;stoarne pe el. Cosul de gunoi de sub chiuveta este deasemenea periculos, deoarece acolo
aruncam tot felul de obiecte care pot fi periculoase.
Electricitatea este, bine inteles, o alt#259; surs#259; de pericol. Acoperi#355;i prizele care nu sunt folosite in
mod constant. Niciodat#259; nu l#259;sati radioul, radiatorul, sau orice alt aparat electric, in apropierea cazii de baie."
Eu mi-am aruncati si pe articolul de mai jos un ochi.
otravirea accidentala
cristineescu spune:
citat din mesajul lui babymom75 Cristineescu, semnele de polipi sunt in primul rand respiratia orala si resp. zgomotoasa in timpul somnului. Certitudinea diagnosticului n-o s-o ai decat in urma unui consult ORL. Mie mi se pare ca e prea mic ca sa dezvolte polipi la varsta asta, dar cine stie... Vacanta 2009 Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor |
Merci Babymom, mereu pe faza
anamona spune:
mussetepink, te-am copiat si pe tine in mesaj
acum intrebare intrebatoare: ati ami vazut filme de pe net pe calculator?
daca nu, mai trebuie instalate niste codecuri....