Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (200)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
bitza2008 spune:
Mai,dar toate sunteti gospodine!
Babytza enjoy!
Anamona cate pic ii dai?
Elly eu ii dau 15 pic/zi.Nu mi-a zis sa-i dau dupa mancare dar mi-a zis sa-i dau 2-3 luni.
Mi-am adus aminte ca azi nu i-am dat Vigantolul cand se trezeste ii dau!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
anamona spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bitza2008 Anamona ![]() |
8 picaturi zilnic
logica administrarii e ca rezervele de fier se termina in cam 6 luni
bitza2008 spune:
Citeam undeva ca portocalele si grapefruitul ajuta mult la absorbtia Fe.
dati ficatei de pasare?
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL
alexa si mami spune:
citat din mesajul lui bitza2008 dati ficatei de pasare? FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008) www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL |
am inceput acum la 11 luni. mai e cineva care nu a dat nik supliment la bblashi? io nu am dat nici calciu, nici fier:(
alexa, cipri si mami
babytza spune:
Bitza inca nu i-am dat ficatel , ca mananca foarte prost in ultima perioada si nu incerc nimik nou acum....I-as da si aripi daca le-ar manca Nu mai stiu ce sa ma fac cu el la masa de pranz, e jale rau. In sila mananca si el cateva lingurite (adica 3-4 lingurite)
Am mai bagat la cuptor un ciolan , ca luase sotul doua zilele trecute si m-am gandit sa nu se strice prin frigider
Babytza si puiiValentina
David
Nocom spune:
Salutare,
Azi noapte s-a trezit Draia numai de 4 ori!!! Aoleu, cum am ajuns, sa ma bucur de 4 treziri!!
Dar oricum e muuult mai bine decat 21 de treziri....
Bitza i-am dat Dariei ficatei de pe la 11 luni. Ii plac fff mult. Iar noi dupa fiecare masa de pranz bem cate 60-100 ml suc de mandarina!!!
Alina nici eu nu i-am dat pentru ca a trebuit sa facem inste analize de sange pt alergii si cu ocazia asta am facut si Fe, Ca..... si am aflat ca sta ff bine si nu trebe supliment. Altfel, i-as fi dat profilactic
babytza va doresc sa fie ultima investitie in centrala pe urmatorii 5 ani!!!
giuli de unde? de unde???
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
CD27 spune:
scuzati lipsa de introducere dar sunt un pic ingrijoratascaun diareic cu mucus mult poate fi de la dintzi?
Mami de Mikul Robert Constantin
babymom75 spune:
citat din mesajul lui CD27 scuzati lipsa de introducere dar sunt un pic ingrijorata ![]() Mami de Mikul Robert Constantin ![]() |
Da, poate fi de la dinti, dar oricum trebuie sa-l treci pe regim - si pt. a i se normaliza scaunele si pt a fi sigura ca nu e o gastro-enterocolita de-adevaratelea. Daca lucrurile nu se complica e suficient doar regimul + Smecta si Biotics.
Vacanta 2009
Lavinia mama lui
![](copilas.gif)
![](bici.gif)
baby_boy spune:
Radu merge singurel !!!!!!!!!!!!!
Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
babymom75 spune:
Nausica, e revoltator, intr-adevar! Si eu am patit-o cu serviciul de ambulanta...
Eram in tramvai, stand in picioare, si vad ca batranul care statea pe scaunul de langa mine, se schimba la fata, devine palid ca ceara si privirea ii devine pierduta. Il intreb daca se simte rau, dar n-a mai apucat sa-mi raspunda ca a vomat pe mine, dupa care si-a scapat capul moale, in piept. Pun mana pe el, incep sa strig dupa ajutor, simt ca omului de-abia i se mai simtea pulsul la jugulara, era tot acoperit de transpiratii reci si m-am chinuit sa-l intind pe jos, pe podeaua tramvaiului, pt. ca nimeni n-a mai sarit in ajutorul meu, ba mai mult au facut toti un pas in spate, ramanand in jurul meu un cerc liber.
Incep sa strig: "Sunati 112!" Nimeni, nimic... Sun eu si aia de la capatul firului incepe sa ma ia la intrebari, ca cine sunt, ca de unde stiu ca omul si-a pierdut constienta, cati ani are omu'... pana cand mi-am pierdut eu rabdarea si-am inceput sa tip la cucoana aia si sa-i spun ca sunt medic si sa trimita de urgenta un echipaj la capatul liniei de tramvai.
S-a sfarsit cu bine, pana la urma, caci atunci cand a ajuns tramvaiul la ultima statie, a ajuns si ambulanta si i-au putut da ingrijirile necesare, apoi l-au transportat de urgenta la spital...
Deci, ma inteb: in ce tara de kkt traim?!?!
Vacanta 2009
Lavinia mama lui Dragos si a lui
Victor