Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (200)
Raspunsuri - Pagina 13
anamona spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dyanira Noi nu am luat Prednison dar fetita prietenei mele care a facut acum 3 luni o laringita fff urata a luat pt ca daca nu lua Prednison exista riscul sa se sufoce.Laringitele sunt fff periculoase la copii mici tocmai din cauza asta.Anamona cred ca intr-o situatie limita te-ai gandi poate de 2 ori pana sa spui ca nu ii dai Prednison cand medicul iti spune ca poate muri sufocat cum a patit prietena mea.Eu sunt de parere ca e buna in cazul asta zicala niciodata sa nu spunem niciodata. |
Diana
eu numai la rostirea numelui acestui medicament mai iau toti fiorii, l-a luat bunica mea si i-a facut mult rau, mie insami mi-a fost prescris de un doctor dermatolog, dar am refuzat sa il iau ...culmea m-am facut bine chiar foarte repede fara miraculosul medicament.
in situatia descrisa de tine as mai consulta urgent inca 3 doctori si aia toti sa fie somitati ...i-as da doar daca toti ar spune ca e unica solutie ...brrrrrrr doamne fereste de astfel de cazuri
oricum ar fi sper sa nu fie vorba de asa ceva in cazul nostru: Crinuta Multa sanatate
anamona spune:
online shopping
eu tocmai ce mi-am spart cardul online, am fortat o comanda si la Next sa vedem daca vine.
pentru cine si-a facut acolo cont deja, puteti incerca sunt cazuri in care au ajuns comezile altele in care nu au ajuns dar si-au recuperat banii.
au preturi mult mai bune decat la mothercare la aceiasi calitate.
Mai mult hainutele Next mi se par mai in trend...
anamona spune:
si intr-o nota de sambata de seara :)
am vazut azi primele 4 episoade dintr-un serial super nou Flash Forward...este demential, dupa parerea mea cel mai bun serial al sezonului. Il recomand din tot sufletul :)
lavida spune:
Buna seara,
Am fost in vizita la niste prieteni si iata cu ce s-a jucat Eliza.
Eliza la 1 an
Ne-am inscris la concursul Klorane: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">lav1
mamica fericita de Eliza Maria (24.09.2008)
dyanira spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamona si intr-o nota de sambata de seara :) am vazut azi primele 4 episoade dintr-un serial super nou Flash Forward...este demential, dupa parerea mea cel mai bun serial al sezonului. Il recomand din tot sufletul :) |
Unde putem sa il gasim serialul?
Sper ca nu te-ai suparat mai devremeCred ca mi s-a parut mie si stii de ce ca mie de mica cand mi se spunea Diana era ceva de rau de obicei imi spuneau Dia
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
babytza spune:
A plecat omul de aici si ne-a lasat cu centrala cum a gasit-o. Din nefericire este buba la piesa care ne-a zis Romstalul....si nu merge reparata , trebuie schimbata...si singurii care o pot pune sunt ei, deoarece sunt unici distribuitori ... si ne-a mai zis ca e o nebunie sa schimbam centrala pe care o avem ( care este una foarte buna ) cu una ieftina. Chiar daca aia ar fi in garantie, avem casa cu suprafata mare si ar fi mai mereu suprasolicitata, deci pe service. Concluzia este ca mai bine schimbam piesa asta si apoi nu mai avem probleme. I-am zis ce am mai schimbat la ea si a zis ca dupa ce luam si piesa asta , e iar ca noua Ca de un an am tot schimbat una alta la ea...deci iar avem 90% din ea in garantie ....
Altfel noi suntem bine, puiul l-am spalat cu apa incalzita, eu m-am spalat cu apa gheata, sotul la ibric, Tina o sa faca paienjeni ,etc ....
Piticul a papat destul de prost azi, insa la pranz a papat 2 chiftelute si cartofiori. Fructe nu a mai vrut, dar am reusit sa il pacalesc cu tot lapticul de seara
Angelyna va doresc o noapte linistita si muuulta sanatate
Si celorlalti puiuti bolnaviori din suflet multa sanatate
Noi ne bagam la un film noapte buna
Babytza si puiiValentina David
anamona spune:
si nu uitati de Bighidel
http://www.tamagochi.ro/pet-bighidel
avea zero voturi mai devreme
anamona spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dyanira
Unde putem sa il gasim serialul? Sper ca nu te-ai suparat mai devreme Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
diana nu am de ce sa ma supar, era un schimb de opinii fara atingere la viata noastra personala
daca toata lumea ar fi de acord cu noi, am ramane la acelasi nivel toata viata, convingerea mea e ca prin schimb de opinii evoluam, de aia si ne strangem aici nu? sa schimbam idei si experiente, sa tragem concluzii iar la final sa actionam asa cum ne dicteaza mintea si inima, nu?
serialul il gasesti pe torrent sau pe DC, daca nu te descurci spune-mi, as putea sa iti dau un hint :)
dyanira spune:
Incerc pe DC pe torent nu merge la mine nu stiu de ce.
Diana
dyanira spune:
Daca mai e cineva prin zona o recomandare de film de sambata seara aveti?Ati vazut ceva fain in ultimul timp
Diana