Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (200)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Ramonzca tu ce mai faci mami????? Pe unde umbli???? Erik???

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

pe UTV canta MJ si Radu danseaza de numai poate
m-am spart de ras! nu-si ia okii din TV de o vreme...

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Alexia a invatat sa stinga TV de la buton,il stinge mai ales cand te vede ca te uiti la ceva,numa se furiseaza incet spre el si pac cand nici nu te astepti...cel mai tare se enerveaza Andy

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Nausica, ma bag si eu la o comanda pe Mothercare daca iesim cu un transport decent. Apropo, marti sau miercuri cel tarziu o sa comand scaunul de masina, mai ai nevoie de scoica?

_
Our future determines our past

bobocica Maia
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Ada super tare Radu

Andy.p vrea sa va starneasca atentia asupra ei

de Crina Alexandra Crinul Meu
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui JulyMorning

Nausica, ma bag si eu la o comanda pe Mothercare daca iesim cu un transport decent. Apropo, marti sau miercuri cel tarziu o sa comand scaunul de masina, mai ai nevoie de scoica?

Da, sarumina, prietena mea e programata la cezariana pe 26, mai sta in spital citeva zile, deci hai sa zicem 2 sapt de acum. E ok?

Nausica si Ania
poze

"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Ange multa sanatate Crinutei.Sa stii ca noua ce-a trecut cu aerosoli nu am luat antibiotic eu stiu ca este un medicament special pt laringita Prednison cam controversta dar ffff eficient in laringite.
[

nu stiam ca se da la laringita, eu stiam ca se prescrie la bolile de piele....

dar oricum ar fi, eu nu nu as da Prednison la copil asa mic: contine numai cortizon, deci nu rezolva decat de moment problemele iar pe termen lung stim prea bine ca face numai rau... chiar si la adulti se da cu foarte mare precautie.
daca ne uitam pe spatele prospectului o sa vedem ca intreaga pagina e plina de contraindicati dintre cele mai grave existente....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Noi nu am luat Prednison dar fetita prietenei mele care a facut acum 3 luni o laringita fff urata a luat pt ca daca nu lua Prednison exista riscul sa se sufoce.Laringitele sunt fff periculoase la copii mici tocmai din cauza asta.Anamona cred ca intr-o situatie limita te-ai gandi poate de 2 ori pana sa spui ca nu ii dai Prednison cand medicul iti spune ca poate muri sufocat cum a patit prietena mea.Eu sunt de parere ca e buna in cazul asta zicala niciodata sa nu spunem niciodata.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

Ange, sanatate Crinei!

Ramo, si eu m-am gandit ca Dragos se va adapta "din mers" la lipsa mea ( si respectiv a tzatzei ), dar ma gandeam sa incerc sa-i usurez misiunea persoanei care va ramane cu el, adica bunicii. Oricum, cand voi incepe lucrul si garzile, va fi vorba de o absenta de 29 ore! Nu cred ca rezista nici copilul, nici sanii mei . Probabil va trebui sa mi-l aduca cineva la spital, la un oarecare interval de timp, iar noaptea sa ma mulg.
Imi prind tare bine discutile cu tine sau cu alte mamici care au experienta in ale alaptatului; ma ajuta sa-mi cristalizez optiunile.

In legatura cu subiectul asta, la Oradea a inceput sa functioneze un grup de sustinere a alaptarii sub patronajul La Leche League, dar din pacate e in limba maghiara. Aceste grupuri de suport se intind "in pata de ulei", la noi au ajuns din Ungaria, iar acum eu intentionez, ca sa initiem si in limba romana un grup, cu ajutorul fetelor unguroaice care au deja acreditarea LLL.

Chiar vroiam sa iau legatura cu Irina de la Bucuresti, in acest sens. Stiu ca si ea era interesata de acreditarea LLL.
Stiti cum as putea s-o contactez? Miruna, Anamona? Stiti despre ce Irina intreb, nu? Eu nu-i stiu numele intreg; am intalnit-o tot pe un forum.

Vacanta 2009
Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

uite
http://www.nastecumsimti.org/

aici ai la contact ai numarul ei de telefon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

e foarte bine cand poti "sa mirosi" ca urmeaza o laringita (asta poti, daca cunosti pacientul si stii cum evolueaza la majoritatea racelilor - ceea ce eu deja stiu la Teo, care in 2007-2008 a avut una, sau chiar doua raceli pe luna!) si poti da medicatie, chiar homeopate, sa previi....

totusi, prima oara cand a avut laringita (avea putin peste un an si nu prea vorbea) a facut febra 40, motiv pentru care am chemat imediat pediatra. Cand a ajuns, peste maxim doua ore de cand facuse febra, Teo deja se sufoca, era caz de internare.
Atunci i-a facut injectia cu dexametazona, si ne-a dat Prednison.
Eu stiam medicamentul de la sora mea, care a avut astm in copilarie... m-am sucit, m-am invartit, si cand am vazut ca iar incepe sa se sufoce am zis ori ne internam, si-i da corticosteroizi oricum injectabil, si mai facem cine stie ce porcarie prin spital... ori ii dau ce mi-a zis doctorita si poate scapam fara spital.

Deci, in principiu, prednisonul se poate recomanda in anumite cazuri de laringita... si mi se pare important sa fie prescris de doctor, care trebuie sa ia riscurile si beneficiile in calcul...
Cand era Teo foarte mic plangeam de fiecare data cand ne dadea antibiotic. De ce? Pentru ca eram prea lasa ca sa am curaj sa iau in mainile mele viata lui, si sa decid ca putem sari peste un medicament sau altul.
Acum e mai mare, incep sa il cunosc, si mi-am mai facut curaj in anumite cazuri care seamana ca evolutie cu altele. Tot mi-e frica, inca, sa stii. De cate ori tuseste sau e foarte mucios, ma duc cu el sa-l asculte la plamani. De fiecare data cand ne-a scris pe reteta "in observatie, Augumentin" am asteptat cat de mult am putut, si de un an aproape nu a mai luat deloc antibiotic.
Dar clar n-a fost nici cazul, pentru ca l-am avut "in observatie", nu recomandat.
Asa ca... stiti vorba aia... curaj gaina, ca te tai....

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput