Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (128 )

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Dolores:Uau,Felicitari! copil mare! Asteptam vesti!

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Si eu stau cu sufletul la gura sa vad cum se descurca in prima zi. Am o stare….ma doare stomacul. Am si interviu azi pentru un post, nu prea am sperante ca stiu contracandidatii care au mai multa experienta ca mine si care nu au concediu de maternitate in spate… dar nu prea ma afecteaza. Insa cand am gandesc la pitic, singurel acolo, fara nimeni cunoscut, mi se taie respiratia of ca greu e!
L-a dus Gabi pe la 8, a stat cu el pana pe la 9, a zis ca era incantat, se juca tare frumos acolo, era numai copilul educatoarei. Apoi au inceput sa vina si ceilalti copii, era prins de jucarii, asa ca Gabi s-a strecurat incet incet afara. Stiu ca nu e frumos, insa daca ii spui pa-pa! face criza si se tranteste pe jos, urla de se invineteste si i se opreste respiratia si cate jumate de ora. Ori daca plecam tiptil, nici nu-si da seama si sta cuminte.
O sa mearga sa-l ia pe la 12 asa.

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'ętre comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Hai mai Doloress ca o sa mai fie vacante, weekenduri, cum sa nu mai doarma cat vrea el? ai nu mai fi suparatica.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

Laura asa arsuri am avut si eu cu iLinca, de la o luna pana cand am nascut...asa ca poate iese cu coditze

Sanatate multa copilotzilor muciosi

Ah, si INAIS am facut placintura si cu branza de milka si a iesit la fel de buna...sa traiesti 1000 de ani

Piggy mama de Ilinca (15.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

Insa cand am gandesc la pitic, singurel acolo, fara nimeni cunoscut, mi se taie respiratia of ca greu e!
L-a dus Gabi pe la 8, a stat cu el pana pe la 9, a zis ca era incantat, se juca tare frumos acolo, era numai copilul educatoarei. Apoi au inceput sa vina si ceilalti copii, era prins de jucarii, asa ca Gabi s-a strecurat incet incet afara. Stiu ca nu e frumos, insa daca ii spui pa-pa! face criza si se tranteste pe jos, urla de se invineteste si i se opreste respiratia si cate jumate de ora. Ori daca plecam tiptil, nici nu-si da seama si sta cuminte.
O sa mearga sa-l ia pe la 12 asa.

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'ętre comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran

deci in prima zi Mara s-a dus singura la copii, cat am stat sa semnam alea etc. A 2a zi a urlat de la intrarea pe poarta...io am plans de la iesirea pe poarta. ultima data a urlat de pe strada! cand a vazut copiii mi-a facut PAPA si a tacut.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Cleo: ma gandeam asa la postul tau pierdut; Poate n-ar fi prea indicat sa le povestiti angajatorilor prea mult de copil. Cred ca o mamica cu un copilas mic pierde un pic in fata uneia fara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Dolores - iti tin pumnii si te inteleg 1000%, am trecut prin starile astea si inca trec de multe ori cand bebe nu e in apele lui. Eu una sun acolo de cate ori mi se face dor de el sau vreau sa il aud jucandu-se. Faza cu strecuratul tiptil cred ca e inevitabila, probabil ca o sa planga un pic cand o sa isi dea seama, dar o sa ii treaca, zau. O sa ajungeti la faza cand il duceti fara probleme acolo si o sa va luati la revedere frumos, el o sa va faca papa si o sa il regasiti vioi la sfarsitul programului.

Ce te sfatuiesc insa: nu il du tu la inceput ... e sfasietor pentru amandoi ... Eu am facut asta de cateva ori si am plecat plangand de acolo de fiecare data, iar ultima oara a fost acum cateva saptamani. Insa cu Bobo nu are probleme, el gestioneaza foarte bine situatia si am impresia ca piticul este mult mai ascultator cu el - se poarta asa, ca intre barbati

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Belleane merci de raspuns

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui BELLEANE

Cleo: ma gandeam asa la postul tau pierdut; Poate n-ar fi prea indicat sa le povestiti angajatorilor prea mult de copil. Cred ca o mamica cu un copilas mic pierde un pic in fata uneia fara.

puiule, cu sigurantza asta nu e un avantaj. Dar am simtit necesar sa le zic ca vin dupa un stat acasa de 1 an jumatate. Probabil dupa 3 luni de munca la job (pe 2 nov. ma intorc la vechiul job) o sa fiu sigura pe mine si indiferenta si nu o sa adaug amanantul ca am stat pe tusha.

Din pacate - angatatii cu familie nu sunt de dorit. Nu voi mai sta pana la 8-9 seara, cum faceam inainte... sau sa vin si sambata, neplatit, sau sa iau acasa de lucru.

Doloress, gradinitza are un avantaj imens: invatza de la ceilaltzi. O sa vezi pretzul evolutiei in scurt timp si o sa te bucuri de alegere. si io iti recomand sa trimiti tati cu flacaul dimineatza.

fata mi-a ascuns batista bebelushului!!! Ptiu.... si mi se pare ca e nevoie, ca mai tusheshte....

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Cleo: ca ai copii-este un amanunt, care poate fi uitat cu usurinta. Multi se tem nu numai de orele peste program, ci si de concedii medicale&intarzieri&invoiri.

Mergi la inceput