Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (128 )
Raspunsuri - Pagina 7
Alysh spune:
Cleo

de vinul ala fiert de care vb. Eu sunt vinareasa, ca la noi in fam s-a baut vin productie proprie de cand ma stiu (nu mult, nu sa ne imbatam, asa un pahar pt sanatate
) si de-acum un an jumate -2 iar nu ma mai ating. Bea si pt bine unul, te rog![]()
Supozitorul ala cu eucalipt merge si la gravide? Ca si eu sunt infundata rau.
LA noi tot nu s-a dat drumu' la caldura, innebunesc
Sanatate MArei, sa treaca mucisorii!
Vlady
Reallaura spune:
Buna seara fetele
Alyshuca eu de greata am scapat scumpa, dar nu si de starea aia de greutate in piept asa, de arsura dupa ce mananc..ma tine toata ziua apoi arsura asta. acu beau ceai cu lapte sa treaca.
SI eu am tot evitat sa-l iau pe Mirci in brate, dar acu, daca am trecut de 12 s, deja sunt mai curajoasa..
Astept si eu sa ne vedem
Sanatate lui Vladi!
si lui!
cleo ma bucur ca Mara e mai bine
Ylari ei, ce bine ca mami tau si-a revenit! si tu cu depresia
Inais ce fetitza cuminte a fost Iasmi...dar sper ca reteta nu e sa doarma doar 40 de min ziua...
Mirci ne-a capiat, la 5 jumate -6 e in picioare, s-a calificat pentru deportare si l-a trimis ieri B la maicasa sa doarma...rezultatul: ne-a fost dor de el si tot la 5 jumate ne-am trezit
.
IUlia sanatate multa!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
12 +
Reallaura spune:
Alysh
vad ca esti pe faza
sunt curioasa, cate sapt crezi ca ai??? Hai pune mana la lecturat supernanny sa-mi spui si mie ce si cum...ca presimt clipe grele.
SPer sa nu racesti ca e naspa doar cu paracetamol!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
12 +
mihaser spune:
Salut!
Inais nu-i bai...lasa ca ma multumesc si cu poze! ![]()
Alysh pai de aia te iubesc eu...si eu sunt vinareasa...eu m-am ametit bine cu vin in childhood...vai ce bun era...Nici Bordeux nu-l intrece! 
Azi am facut praji ca si anisiap...si ca sa fie seara perfecta am fost si la Julie si Julia...super filmul!
Ma duc sa fac o baie! Va puuup! 
Adriana_78 spune:
Buna dimineata!
In primul rand, felicitari Magdone! Te admir pt. curaj, si-ti doresc sa iasa totul cum ai visat!
Ylari, sa porti sanatoasa hainuta si manusile rosii!
Te inteleg cu apart. in care toate scartaie - sper sa reusiti curand sa va mutati singuri in casa voastra - imp. e sa iesi din satrea asta.
Eu am mai spus, socializarea e cea mai buna metoda.
E greu prin Buc. sa te deplasezi din pct. x in y, dar uneori e chiar necesar.
Crangasi nu e asa departe de Primaverii.
Ne putem vedea odata.
Cleo, gradinita/cresa intretine mucii. Din pacate cu frigul asta brusc sunt multi copilasi raciti. E greu s-o feresti de toti.
E perioada de inceput, tusea si muci trec, dar din pacate se reintorc.
Nu stiu ce ai mai putea fol. Cred ca aerosolii sunt buni. Ma gandesc sa iau si eu pana la urma.
SI Annika s-a trezit la 6 dim. ca era infundata; deocamdata am curatat-o cu batista bebelusului (la care urla, culmea! cand era micuta nu urla) si i-am pus ser fiziologic. Tuse nu are, nici febra. Nu e ceva complicat.
SI Lara tuseste de mai bine de 2 sapt., nu des si nu f puternic si are si nas mucios, insa nu rau -- desi ii tot dau una alta pt. nas/tuse, o tot tine pe picioare. Nici nu se agraveaza, da nici nu-i trece
Inais, la cat mai multe seri linistite!
Eu sunt super multumita de somnul alor mele. Daca ar fi si mancat bine, era perfect.
Astea mici se culca in jur de 19:30-max. 20:30 (mai sunt si exceptii, dar fff rare) si asa imi place cand seara e liniste in casa.
Iulia, sanatate si voua!
Lilly, am uitat sa-ti multumesc pt. tipp-urile de cadouri!
Adriana
YLARI spune:
Neatza fetelor, wow ce am mai dormit amandoua, acum ne-am trezit! Sunt buimaca rau...........
Alysh, lectura placuta scumpa. Imi pare rau ca o sa cheltuiti bani cu accidentul, sunt asa nasoale cheltuielile neprevazute, bleah... Cat despre vinul fiert, mooaaama cat imi place si mie...
Adriana, ai dreptate cu socializarea, dar si mai mare dreptate ai cu deplasarea dintr-un loc in altul. Iti multumesc de invitatie, oricum, poate intr-o zi cu soare cu dintzi ne auzim si daca se poate sa ne vedem, cu mare mare placere. De exemplu vroiam sa merg azi la nasha noastra dar imi e imposibil sa ajung pe vremea asta mizerabila. Sta la Trapezului, deci nu foarte departe de pantelimon. Daca cu 101 sau 335 pot merge cu caruciorul fara probleme (daca nu sunt prea aglomerate) atunci un mare semn de intrebare am legat de tramvaiul pe care trebuie sa-l iau pana la destinatie ptr ca nu sunt ca 41, care la mijloc are loc special ptr a te putea urca cu carutzul. Asa ca si azi tot in casa o sa stam cred.
Cleo scumpa of, imi pare rau ca va chinuiti cu muciuletii, stiu cat de ingrozitori sunt...... Si Eva plange acum la batista bebelusului, dar eu sunt "lupul si mai rau" o tzin acolo sa-i scot mucii, cu gura n-as putea sa trag. Sa luam nebulizatorul (de care sper sa nu avem nevoie) si s-o vad cu ala!
Va pup, hai ca fug la treburi.
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Alysh spune:
"neata fetelor....of, iar zi de stat in casa. ce-om mai face si azi?
Daca prind o pauza de ploaie il scot pe Vlad macar in gradinita din spatele blocului ca o luam pe carari dc mai stam mult in casa.
Laurita
, habar n-am in ce saptamana sunt, supa calculele mele in 5 si un pic, vinerea trecuta am facut testul si era ziua in care ar fi tb sa-mi vina CM si cum am unul regulat cam asa ar iesi calculele. La dr nu merg decat dupa ce implinesc 7 saptamani dupa calculele mele.
Ma bucur ca au trecut greturile , la mine abia au inceput
CArticica ti-o imprumut dupa ce o termin, merita din plin citita.
Mihaser, pai inseamna ca avem cel putin 2 hobby-uri comune: vinul si shoppingul
, nu-i rau draga mea suntem femei moderne. FAcem si copii, ce sa mai, suntem bune la casa omului.![]()
Vlady
Lorich spune:
Mai nu ma lasa Robert nici sa ma apropii de tastatura si mouse.
Inais citesc cand doarme ziua, cum altfel? ![]()
Ylari conopida am facut-o asa(reteta de socrela): fiert, pus buchetele intr-un vas termorez. uns cu ceva (unt), ras telemea peste (eu pun huedin de oaie, ca aproape nu are sare deloc, e f buna), lasi ceva la cupror, apoi pui peste sos din smantana si ou (dupa ureche). Se remeneste frumos-frumos...(daca nu o carbonizezi aproape ca mine, care am uitat de cuptor). Pofta!
Cleo si eu sunt the bad guy la noi..cu pus in nas, cautat la putzy.. si toate relele
Eu cred ca e doar o raceala, nu te mai stresa cu plamanii, tine-i nasul cat mai curat si trece. 
Adriana sanatatte si voua!
Voiam sa iesim, dar ne-am razgandit... e mult prea inchis, urat, vant...desi grade nu-s asa de putine...oare ce facem la iarna
Nu ma pot adapta la noul anotimp ![]()
Mai, la noi nu stiu ce e cu dormitul, ca e mai rau decat la o luna, exceptand faptul ca acum stiu cum sa-l iau sa-l calmez. Treziri cred ca din ora in ora, l-am luat in pat..nu stiu ce sa mai fac..sunt zombie!!!
Si da, serile dupa ce bebe merge la nani sunt super...mai o nevasta disperata, mai o bomboana agricola, mai o bere... e bine, ce daca in fiecare noapte e revelionul la noi?!
Cleo felicitari pt caldura!! O s-o ajute pe Mara si asta!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
gabitzam spune:
Lori, si eu am dat in dambla cu bomboanele agricole
Dar numai dupa ce dorm copiii. Am avut o tentativa si mi-a rasturnat Raducu un castron prin tot patul si dormitorul.
Iar cu trezitul noaptea, mai nou si al meu se frichineste si foieste. Si nici nu mai pot folosi tzitzi pe post de calmant, ma seaca. Mai ia cate o gura de apa si se potoleste, mai greu pina il conving sa ia biberonul. I-o fi foame, nu stiu, o sa incerc si cu lapte. Sau i-o fi frig, ca nu sta invelit. Il pun sub patura si sta doar daca e adormit profund, cum misca nitel, cum iese.
Alaturi de SEBI
Adriana_78 spune:
Ylari eu atunci cand nu ma puteam deplasa cu caruciorul din varii motive, apelam la marsupiu.
Chiar este practic! e adevarat ca iarna e mai incomod, ca mama e infofolita, bebe la fel - ideal e o geaca mare, larga in care sa intre copilul in marsupiu.
Si eu am o prob. cu distantele. D-aia nici nu-mi plac orasele mari. iar Buc. e ingrozitor la cap. TRAFIC.
Uneori insa trebuie sa ne mai uranim din casa
Lorich, merci! Nici eu nu ma pot adapta la noul anotimp.
E groaznica vremea asta!! Asa repede a venit frigul si mai e si ploai pe deasupra!
Eu tot visez destinatii exotice. Imi tot fac planuri unde sa plecam, undeva sa fie cald - visam la Ins. Canare, acum am trecut la Egipt.![]()
As pleca si maine daca s-ar putea - visez insa
Vorbeati de vinul fiert ...
si mie imi place.
Si la tragul de Craciun din Viena e tare frumos, mai bei si-un vin cu scortisoara sau alte chestii, exista dif. combinatii, punch etc. chiar si pt. copii.
Din pacate e frig, iar eu suport greu frigul