Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (128 )

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Buna fetele

AM fost si eu cu tati si Mirci la Britich Council, ne-am luat niste carti sa ma cultiv cand doarme- ca oricum tr sa ma simta langa el.
LA noi e frig, nu au dat drumul la caldura.

Ylari daca e vreme frumoasa ne vedem sapt viitoare pe la 11 asa, sa fie mai caldut?
Cleonaspa cu socrii. Adevarul e ca si Mircea maraie la soacramea, dar e mort dupa socramiu. cred ca sunt fitze de un an jumate, sper sa le treaca!Sanatae Marucai
Alyshuca sanatate lui Vladi. astept sa va faceti bine!
Stii ca si eu am inceput sarcina cu insomnii, da?? inca mai am! Poate facem fetitzeee!
Aelita calesti usturoiu, apoi pui spanacul si il fierbi in lapte? Apoi dai la cuptor cu ouale?? Scuze, dar nu am facut niciodata spanac cu usturoi si lapte. Stiu ca se face in Ardeal...
Sis ce mai faci?

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 12 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

Buna fetele

AM fost si eu cu tati si Mirci la Britich Council, ne-am luat niste carti sa ma cultiv cand doarme- ca oricum tr sa ma simta langa el.
LA noi e frig, nu au dat drumul la caldura.

Ylari daca e vreme frumoasa ne vedem sapt viitoare pe la 11 asa, sa fie mai caldut?
Cleonaspa cu socrii. Adevarul e ca si Mircea maraie la soacramea, dar e mort dupa socramiu. cred ca sunt fitze de un an jumate, sper sa le treaca!Sanatae Marucai
Alyshuca sanatate lui Vladi. astept sa va faceti bine!
Stii ca si eu am inceput sarcina cu insomnii, da?? inca mai am! Poate facem fetitzeee!
Aelita calesti usturoiu, apoi pui spanacul si il fierbi in lapte? Apoi dai la cuptor cu ouale?? Scuze, dar nu am facut niciodata spanac cu usturoi si lapte. Stiu ca se face in Ardeal...
Sis ce mai faci?

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 12 +

Reteta de spanac de la Aelita :

fierbi spanacul,sau il iei direct congelat.
calesti usturoi si pui spanacul peste.
te uiti cum se face bechamelul:ulei,la foc mic,cateva linguri de faina si se mesteca sa se topeasca faina fara cocoloase,si se incepe sa se puna lapte cate putin mestecand cu un tel continuu ,panase ingroasa,ca o ciulama.
spanacul se pune in tava de cuptor,se pune bechamelul deasupra,oua (eu la oua le mai scurg din albus ca e prea mult) si 5 minute la cuptor.
sare in toate,si ce mai vrei dupa gust.

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008 si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele
sunt un user DC
am nevoie de ajutorul vostru
cititi si daruiti daca puteti
nu ignorati va rog din suflet

Un om are mare nevoide de ajutorul DVS. Va rugam ajutati-o pe Alina! (cumnata mea) Mai are o singura sansa - ULTIMA!!!

www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Da-ti mai departe va rog!!!

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

ylari,o sa iti dau o poza cu sufrageria mea dupa orezul mancat de mara. Ca in bucatarie e prea frig...am tzinut aragazul deschis dar aerul e irespirabil, asa ca am mancat pe mocheta care si asha o urasc.

cred ca e moda asha. Feng shui-ul asta!!! tzi-am zis ca ma specializez in feng shui casnic

edit: iaka-le: http://picasaweb.google.com/olteanu.mara/16OctCandPlouaSeCiteste#5393626672512271986
cu butonul de next, si cu farajul in mana, va ashtept....

si cam asha e in fiecare seara. Casa. Adicalea de obicei orezul(sau ce contzine cina, dupa caz) era in bucatarie, dar acum acolo e frig ca in beci, asha ca a fujit orezul in sufragerie unde functioneaza fraierul conditzionat pe 30 gr. Sa vedeti voi ce 40gr fac cand vine factura la cur. el.

edit la edit: daca asha e casa dupa 1 copil, dupa 2 cum e??? sa ne zica mamicile de 2 pufi.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ylari, niste Magne B6 ti-ar ajuta la starile astea de stres si oboseala. La mine functioneaza, am varianta mai ieftina, Magneziu+vit. B6, facuta de Biofarm.
Si pe mine tot copiii m-au scos din obsesiile mele cu ordinea si curatenia. Daca nu sunt nitel nesimtita uneori, nu fac fata.
Noroc ca Raducu mananca extrem de curat, de cand era mic, aproape nu a purtat babetica. Ma intreba cineva cum de tin scaunul pe mocheta. Nu prea am patit accidente.

Ma rog, astazi a facut o boacana, a rasturnat farfuria lui Andrei pe mocheta Ca e pofticios si voia sa vada ce e pe masa in farfurie.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Am fost la cumparaturi si vreau sa va arat ce cizmulite i-am luat printesei; va trebui sa ii mai luam o pereche de toata ziua. Le pun si va dau linkul. Taaaaaaare-mi sunt dragi! Si caciulita la fel; aveau si gecutza dar categoric NU pentru ierni canadiene... desi, acum ma gandesc ca ar fi trebui sa i-o iau... asa, de fancy si sa-i mai iau una de iarna. Mai tre' sa-i iau geaca de iarna si snow suit (cum ii zice in romaneste?) si suntem pregatiti de iarna!

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Ylari, Gabita, si Victoria papa frumos si curat; pana se satura. Si apoi incepe distractie! Da din capsor ca "Nu", dar isi curata tavita din 2 miscari... asta e, nici nu ma supar, din 2 motive: 1.o dau jos de pe scaun si ma ajuta la adunat mancare de pe jos si 2. cand o vad ce se distreaza... cum o sa ma supar?!?

_

Mergi la inceput

AM pus poze noi si poze cu cizmulitzele, intr-un album nou; cine vrea sa ne vada, ne gasiti aici:

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/Victoria#5393639201449861426

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Fetelor eu nu am o treaba cu ordinea si curatenia. Insa la mine e ca la farmacie pentru ca am un sot obsedat de curatenie (un obsesiv-compulsiv din ala, de dus la psihiatru).
Asa ca el face toata ziua, vine de la servici si tot strange una, alta, (eu il poreclesc Madam Scama). Daca ar fi dupa mine, ca la nebuni ar fi in casa, asa e la birou, macar acolo ma pot desfasura in liniste.
Pe mine chiar ma scoate la pensie cateodata cand le vad pe toate puse la dunga, dupa ce a trecut el printr-o camera si le mai iau, le mai dau pe jos, le mai zburlesc pe ici pe colo. SI ii zic lasa-ma domnule sa traiesc in casa de om, nu in muzeu.

Patrick e ca orice copil la varsta lui, taifun dupa ce trece el. Insa am observat ca are cateodata niste gesturi care imi amintesc de tac-su. Nu suporta deloc sa fie murdar, cum ii cade putina mancare pe fata incepe sa urle si da din manute, pana nu-l streg nici nu mai mananca nimic. Nu suporta nici pe el mancare, daca am dat pe el arata cu degetul si tot face - A,a, a si se stramba tot asa din nasuc a lehamite. Nu suporta sa ia nimic in manuta, sa pape cu manuta decat vreun biscuite uscat, ca daca s-a murdarit putin il si arunca cat colo. Asta este, de ereditate nu scapam oricum.

Fetelor gravidutelor si eu am avut niste insomnii crunte! Deci nu e neaparat ca faceti fetite.
Pana la sfarsit, am dormit pe sponci toata sarcina. Toata lumea imi zicea sa dorm sa dupa aceea nu se stie, eu ma culcam la 11 si ma trezeam la 4 si bantuiam pe DC. Si acuma, inca de cand s-a nascut, la ora 4 dimineata Patrick incepe frichineala. Pana dimineata se trezeste si se tot foieste...

CLEO ma termina cat e de frumoasa Mara ta! Nica a lui Creanga in varianta feminina! Asteptam poze cu garderoba fancy-trendy a Victoriei.

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'être comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

DEISREE superbe! Of, numai de asta as vrea o fata, s-o motez cu tot felul de chestii din astea. Deja la baietei nu mai gasesc nimic fain. Cat erau mici mai era cum mai era insa acuma toate parca sunt la fel si urateeeee... nimic nu-mi place.

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'être comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran

Mergi la inceput