Bucurii de sept - oct 2006 in sarbatoare! (173)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Adriana, bine ca v-ati facut bine.

Ramo, nu stiu daca doare sau nu scosul dopurilor, nu stiu ce presupune asta.
Poate reusesc sa trec si pe la Oradea, da nu promit nimic. Io am si neamuri acolo, da nu am mai fost de mult. Nu stiu cum nu ne mai ajunge timpul de nimic. Pe vremuri mergeam in vizite la neamuri foarte des.

Xandrutza si la noi ploaie urat si e tare mohorata vremea.

Itzy, ce pofte stii sa-mi faci, asa ceva...

Multumesc de urari fetelor. Doresc la toata lumea multa fericire si intelepciune in tot. Nu cred ca am niciun merit ca am trecut prin astea, nu ai ce face, te duci mai departe pt copil/copii si uiti de tine. Sper sa nu ma pierd pe drum, dar nu stiu ce-mi va rezerva viitorul, momentan nici nu indraznesc sa visez.

Sa-l ajutam pe Sebi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns festina spune:

Buna dimineata dragelor!

Iau in graba o cafea de la Ramo si una de la Xandrinne sa nu fie cu suparare ca-mi sunteti tare dragi amandoua.
Ma bucur ca nu ne-ati uitat, multumim tuturor pentru urarile de ziua lui Raducu!

Uram si noi La multi ani cu muuuulte multe bucurii si sanatate tuturor bucuriilor!

Despre noi ... ne-am sarbatorit duminica in familie de doua ori, la pranz in familie cu bunicii iar seara cu prietenii si nasii lui Raducu iar luni la gradinita cu copiii. Cadou a primit de la noi un set Thomas asa cum am vazut ca si alti copilasi au primit la aniversarea celor 3 anisori si o pijama cu Thomas si ciorapei cu Thomas ... Raducu e absolut fascinat de locomotivele Thomas, de toate ... le stie dupa nume si numar pe toate, ne uitam la DVD-urile cu Thomas, deci cadoul a fost mai mult decat nimerit. Si bineinteles masinutele, cele mici din metal, avec vreo 20 cred.
Cu gradinita suntem f bine, s-a acomodat dupa aproximativ o saptamana. De cand merge la gradinita a racit de doua ori cu rosu in gat dar fara febra si suprainfectie deci am scapat fara antibiotic dar a ramas cu o tuse de care parca nu mai scapam.

Va pup pe toate de la A la Z vorba lui Xan si promit sa revin cu poze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Adriana, uraaaa! Ce bine ca se face sanatos Dudu!

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.1,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Ramomar, uite ce-am gasit, daca n-ai googalit tu deja.

Prezenta unui dop de ceara impune adesea consultul medical de specialitate. Simptomele pe care le prezinta bolnavul sunt: senzatia de ureche infundata, auz scazut sau surzenie temporara si in anumite cazuri dureri. Scoaterea dopului este o procedura care trebuie efectuata numai de catre un medic. Se poate face ori prin spalaturi auriculare cu o solutie sterila, ori prin aspiratie. In cazul persoanelor care fac frecvent dopuri de ceara, medicul poate recomanda administrarea unui spray auricular care sa fluidifice cerumenul pentru a se elimina mai usor.

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.1,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

fetelor, din pacate pentru timpul meu liber(cat era si ala), de azi am inceput si eu serviciul. de fapt este o colaborare la firma surorii mele, dar este pe partea de vanzari, adica timpul inseamna bani. cu cat vand mai mult, cu atat am bani mai multi... asa ca azi imi este destul de greu sa stau pe internet. v-am citit toate raspunsurile si va multumesc inca o data din suflet tuturor. sper sa am timp s-o fac si fiecareia in parte, pentru ca fiecare ati avut un sfat sau o vorba buna care m-au ajutat sa-mi fie mai usor sa iau o decizie.

ca o actiune ulterioara deciziei mele, deja mi-am facut programare pentru luni la un psiholog. am incercat sa gasesc un psiholog barbat, pentru ca, in cazul in care il conving pe sotul meu sa vina si el vreodata, sa nu aiba impresia ca femeile tin una cu alta, indiferent de profesie. in plus, m-am gandit ca un barbat imi poate spune mai "din casa" cum gandesc ei si de ce nu il inteleg eu pe sotul meu si nu ma pot face inteleasa.

ah, aseara, dupa aproape 40 de ore de agitatie si nervi, dupa ce am culcat copiii, ca sa ma relaxez, mi-am pus un varf de pahar de martini, cu multa gheata si lamaie. dragelor, ma credeti ca nu-mi aduc aminte cum am ajuns in pat la dormitor? eu n-am mai baut alcool de f mult timp, am tot fost insarcinata, alaptam, si nu prea am baut. asa ca ieri m-am ametit. dar macar stiu c-am dormit neintoarsa pana la 6 dimineata, cand victor a dat trezirea.

va imbratisez cu drag si va multumesc inca o data pentru tot suportul vostru. ah, sa nu uit, poate vreti sa stiti: dupa ce dimineata mi-a spus f clar ca vrea sa divorteze, dupa tot scandalul, seara s-a comportat ca si cum nimic nu s-a intamplat... asta pana urmatoarea data cand voi spune sau face ceva ce nu este in acord cu ce crede el...

Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
http://family.webshots.com/slideshow/570075285YYSlEe
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici

Mergi la inceput

Roxana01, mult succes in ceea ce incepi sa lucrezi. Poate o sa fie un pic si "altceva" pentru tine.

Bafta si luni la psiholog! Sa va ajute bunul Dumnezeu sa va rezolvati problemele!

Daria e mai bine cu degetelul?

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Ramo...pe tatal meu mereu il auzeam ca are dopuri in urechi...ca si radeam cu sora-mea de el. Una-doua il auzeam ca ii vajaie o ureche si se duce sa isi scoata dopul...Ii baga o solutie ...apa ceva...nu stiu exact si apoi ii extragea prin vaccum, gen seringa ...fara ac desigur...nu stiu, oricum nu e deloc dureros. Doar ca ea probabil se va speria putin. Tu stai linistita ca nu are ce sa o doara...nu este o interventie complicata

Festina...frumoasa petrecere....cred ca a fost tare incantat...Tu nu ne mai vizitezi deloc?

Flavia...iti spun sincer ca si de tine am fost surprinsa cand am citit...pt ca stiam ca va doriti un bebe, lucrati la un bebe...si ma gandeam ca ne dai alta veste nu asta...Dar, pe tine nu te cunosc cum o cunosc pe Roxana cu care sunt f. apropiata... hai si tu o fuga pana "la China" sa degusti

Margelilico tu ce mai zici bre? Margelesti de zor sau astepti oferte exotice? Vladut cum mai e?

Roxana...bravo! Poate asta te mai remonteaza putin

byeee

---------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Buna seara dragele mele

Intrand pe net am dat peste mesajul Roxanei si inainte de a povesti altceva vreau sa iti spun scumpa mea ca in realitate esde 10000 ma greu decat credem...asta dupa ce facem acest mare pas.
Faci foarte bine ca mergi la acest consilier.... cu siguranta ajuta mult.,,insa daca vei merge numai tu crede-ma ca nu vor da rezultate. Convige'l sa mearga si el.
Te pup si sunt alaturi de tine.

Ce sa va zic despre noi....Sebicu a fost racit...acum e bine.
La Bucuresti nu am mai ajuns...si pana nu ies din sesiune nu pot veni:(
In rest sunt binisor....ne "adaptam" la noua viata si incercam sa mergem inainte.
Scoala ma tine ocupata.... ma pune in miscare si nu ma lasa sa gandesc prea mult decat strictu necesar

Lexi felicitari pentru casuta noua....sa o stapaniti sanatosi si feciti .te-am mai contactat pe mess dar nu imi raspunzi...
Flavia mii de scuze ca nu te-am mai sunat dar am fost foarte zapacita si au fost unele momente cum stii si tu, iti vine sa iti inchizi tel si sa fugi in lume....promit ca te sun

Va pup pe toate si sper sa imi fac timp sa intru mai des.

, mamica ingerasului luptator...

Sebi are nevoie de voi!!! .......... Drop by drop you make the see! .......... Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

iubitele mele, de cand ma tin sa mai citesc ce faceti si sa va scriu 2 cuvinte

intrasem pt ca am citit ieri in fuga despre Roxana, despre decizia ta si m-am tot gandit la tine, dar din pacate nu am avut timp sa ne si intalnim....ce rau imi pare, nu vreau sa critic si nici sa incurajez o astfel de decizie, e o chestiune fff delicata si fff personala !!!
bani si timpul (lipsa lor) aduc foooarte multe certuri si probleme intr-un cuplu, mai ales cand exista si cel putin un copil la mijloc....e f greu sa te adaptezi la o noua viata in care tu si sotul tau nu mai sunteti pe primul plan, stiu asta din proprie experienta
asa ca, Roxanica, eu sunt alaturi de tine si sper ca decizia pe care amandoi o veti lua sa fie (pe termen lung) una buna pt toti 4,

Vladone e bine, a invatat sa coloreze fara sa mazgaleasca
de ieri a reinceput gradinita si se duce de buna-voie, fara scandal si plansete, dar nu ma bucur inca, pt ca merge abia de 2 zile
mi-a zis ca, atunci cand va fi mare, o sa-mi dea si mie cadou o cutie de bomboane ca in reclama la raffaelor, si o sa ma iubeasca

va pupez

AJUTATI-L PE SEBI

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut, site-ul

www.fancybijoux.ro/" target="_blank">fancybijoux.ro Fancy on webshots Fancy on shopmania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Neatza!

Iar am prins momentul sa dau eu cafeaua, ceauiul si sucul asa ca nu-l pot rata! Sunt gata, va asteapta!

Sa incep cu vestea buna! De ieri oficial eu si Eric suntem si cetateni belgieni! Curand si sotul! Neoficial de spatamana trecuta! Asa ca va dau de baut!

Apoi, acum o luna, la controlul ginecologic mi-au gasit iar un polip endometrial, dupa o spatamana mi-am facut histeroscopie operatorie sa-l scoata, apoi am avut de asteptat rezultatul laboratorului sa vada de care e malign or belign, apoi la eric la scoala sunt doi copii cu gripa mexicana, alti cu impetigo (o infectie de piele, nu stiu sa o traduc, trece cu antibiotic) asa ca am cam stat (stam)in carantina! Am trecut prin toate starile posibile in luna asta! Rezultatul meu e ok, Eric vad ca pana acum e ok si sper sa fie in continuare! Duminica vine mama, abia astept!
Trimit acum si revin ca de o ora jumate am inceput mesajul si sper sa nu-l pierd!

pe toate!

Roxana si Eric (11 Septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

Mergi la inceput