Bucurii de sept - oct 2006 in sarbatoare! (173)
Raspunsuri - Pagina 14
Crisnemes spune:
Roxana- am inceput sa scriu primul mesaj pentru tine si m-am oprit pentru ca am avut treaba, dar dupa ce l-am trimis asa in graba am vazut cel de-al 2 mesaj al tau. M-a intristat foarte tare- stiu ca intotdeauna noi femeile ne gandim la familie intotdeuna si facem tot ce ne sta in putinta sa tinem pe cineva langa noi de dragul copiilor - si cred ca este o decizie corecta atata timp cat simti tu ca femeie ca ai facut tot posibilul. Faptul ca Tudor- iubeste copii e un lucru bun - poate si faptul ca tu esti acasa cu copii si nu faci altceva decat sa ai grija de ei este frustrant (eu stiu ce inseamna asta si este la fel de obositor ca si cum ai petrece 24/24 la servici- iar barbatii nu prea inteleg lucrul acesta), cum spui tu nu ati avut timp pentru voi 2 in 3 ani de zile (poate ar fi necesara o evadare macar un we ). E greu , foarte greu si nu poti judeca pe nimeni tu stii cel mai bine cum sta situatia intre voi - iti doresc multa putere sa treci peste toate, sunt alaturi de tine macar cu sufletul daca altfel nu te pot ajuta - in orice decizie ai lua .

Cristina si Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
xandrutza_76 spune:
Bonjour. Scriu in viteza, am teme de facut
si deja ma doare capul, plus ca azi noapte nu am dormit, nu ma intrebati de ce, ca nu stiu sa va spun; am stat si m-am uitat la TV.
Am de facut cateva urari, La multi ani Bucuriilor Raducu, Bogdan, Bianca, Ioana Alexandra si Rares! Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi!! 

Roxana, vreau sa spun si eu ca iti sunt alaturi si incerc sa te sustin moral, cat de mult se poate; e bine ca te-ai gandit sa incerci sa salvezi situatia, tu fiind o luptatoare prin definite chiar mi-ar fi venit greu sa cred ca abandonezi. Probabil ca mai intai de toate trebuie sa-ti raspunzi la intrebarea "Iti iubesti sotul?" si daca raspunsul e pozitiv atunci chiar ca trebuie sa incerci in continuare. E intr-adevar greu si pentru unul si pentru altul, fiecare cu problemele mari/mici care va framanta, sper sa va regasiti armonia. Sau sa luati cea mai inteleapta decizie. Nu-s eu in masura sa dau sfaturi dar daca doresti sa mai discutam (nu neaparat pe acest subiect), iti pot da PM cu id-ul meu.
Flavia si tu ai fost incercata anul acesta, iti doresc si tie multa putere! Si succes pe toate planurile 
Eni, bine ai revenit, multa sanatate copiilor!
Lexi, cu ochi/fara ochi sper sa te simti mai bine
In functie de ce vei afla la controlul pe care il vei face vei pune la punct un plan de bataie.
Tanima, multa putere si tie! Si o saptamana fara evenimente neplacute.
Moni, Itzyshor, bine ati revenit!
Fetelor, nu mai stiu ce am citit din urma, trebuie sa ma intorc la teme, si asa m-am saturat... Va pup pe toate de la A la Z, ma gandesc la voi cu drag. Sanatate bolnaviorilor!
P.S. Ioanooo, da-i cu cearsafu` 
Daniela (Festina) mai vino la o cafea.
anangel_lexi spune:
Xan,
spor la lectii.![]()
Promit sa ma prezint cat de curand la analize, cred ca saptamana viitoare merg.
Roxana, sunt si eu alaturi de tine, indiferent de decizia ta. Cred ca ajuta sa stii ca atatea persoane te sustin moral.

de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI
itzy-bitzy spune:
MamiLili, scumpik_lui, Liduta, CristinaGoji, Sibylle, AndraPG, ena, sheryll, festina, Zina, Ancuta_eu
La multi ani fericiti pentru Bucuriile voastre care au implinit 3 anisori frumosi si veseli. Sa va traiasca!
17 Octombrie - Mathias
17 Octombrie - Luca
17 Octombrie - David Stefan
17 Octombrie - Vlad
17 Octombrie - Vladimir Alexis
21 Octombrie - Carina-Elisa
25 Octombrie - Bogdan Tudor
25 Octombrie - Bianca
25 Octombrie - Radu Andrei
26 Octombrie - Rares
26 octombrie - Ioana Alexandra
---------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
itzy-bitzy spune:
Neata, la voi, somnoroaselor!
Princess...daaaaa te primesc, va primesc pe toate!!! As bucatari o zi intreaga daca as sti ca va am musafiri
... Pai ieri chiar mi-a mers cuptorul aproape toata ziua. Pofticioasa familiei sunt eu
si mi-am adus aminte ca sotul meu manca adesea pe la munte un muschiulet vanatoresc impanat cu usturoi si impletit asa ...precum o coada...Este un muschiulet de porc f subtire...nu cel de snitele...Nu stiu exact cum se numeste. Si l-am facut si eu asa impletit, condimentat si a iesit super fraged si gratinat....Apoi am bagat si niste pui ca sa manance si Ana-Maria ....si la final am facut o tarta cu pere....care a iesit o nebunie...am mai facut-o dar acum iar mi-a facut cineva pofta cu perele si mi-am adus aminte...Iese cam in genul placintelor americane cu fructe...nu e chiar tarta cum zicem noi....Va dau reteta daca vreti...Asa ca ieri m-am intrecut pe mine insami...Ca facusem si o ciorbita dimineata....eheee....
Dar azi nu mai fac nimic! Acum chiar ma duc sa ma fac frumoasa si sa ma aranjez ca plec la o actiune...
Adina, Lexi, Trischa... duminica cred ca ati sughitat nu-i asa? M-am gandit la voi toata dupa-amiaza si seara ...Am fost la un restaurant german care organizase un fel de festival al berii....Octoberfest de fapt se numea...A fost ultima zi si am mers si noi...Ce sa va zic...antren, muzica, dansuri bavareze, mesele acelea intinse ca la noi la nunti, bere, carnati, ciolane cu varza, apfelstrudel
....Nemtii stiu sa se distreze nu gluma! Barbatii aveau pantalonii aceia 3/4 din piele intoarsa cu bretele, palariile aclea vanatoresti...iar doamnele cu rochiile acelea cu corset si crete...Sincer numai la voi m-am gandit
. Noi am mai prins ceva de genul asta in Munchen si ne placuse...
Va rog si eu sa-mi faceti rost de o reteta super buna de apfelstrudel...stiu ca e vienez mai mult dar au si nemtii...din ala care se mananca cu sos de vanilie si dulceata (de zmeura) langa...
Lexi cum e cu mutarea? sa stapaniti sanatosi casa si sa fiti fericiti in ea. Eu zic ca esti obosita si tracasata...Iar oboseala abia acum o simti ca te-ai linistit cand ai vazut totul gata....pana acum erai in priza 
Xandrinne...lectii??? Aoleu bine ca mai avem vreo 3-4 ani pana atunci. Tu deja vei fi experimentata ...![]()
Tanima...te-ai gandit sa mergi si sa discuti cu un psiholog pt copii? Poate te indruma cumva ...in abordarea vis-a vis de Rares, pt ca e clar ca este un copil inteligent si foarte energic. Canalizati-i cumva energia asta...Si incearca sa nu mai asiste la discutiile pe care le ai cu sotul...
Va pup...chiar tb sa ma pregatesc ...ca la 5 plecam
Mai vb diseara sau maine...
---------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
Adriana mica spune:
Avem vesti bune de la medic: otita este in curs de vindecare, chiar si la urechea la care se suspecta perforare de timpan, lucrurile par ca stau mai bine (probabil o fisura care deja s-a astupat). Gatul eate absolut curat, de azi mergem la gradi.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...
ramomar spune:
Buna dimi 
e gata!!!
Adriana ma bucur mult ca ai venit cu vesti bune despre Dudu!
Ieri am tras si eu o sperietura de zile mari cu Patri. Cand ajug la gradi imi spune ca o doare urechea rau si se tinea cu manuta de urechea dreapta. M-am dus cu ea la orl, acolo plin de copii, cred ca erau mai multi de 15. Pe moment mi-am zis ca nu stau cu ea intre atatia copilasi bolnaviori, dar pana la urma am ramas pentru linistea noastra si bine am facut, pt ca mogaldeatea mea nu are otita, dar are dopulete de ceara in ambele urechi. Mi-a zis doctorita sa ii pun picaturi pana vineri si vineri sa o duc sa i le scoata, dar azi i-am facut programare la un spital privat din oradea si ma duc acolo sa rezolvam problema.
Ati avut careva dopuri de ceara? e dureroasa scoaterea lor?
Roxana sunt alaturi de tine cu gandul si sufletul si ma rog sa-ti fie bine si sa ai puterea de a lua decizia corecta! 
itzy
draguto! vai ce de bunatati ai gatit!
cred ca dau si eu o fuga pana la voi
Cum stati cu gradi? v-ati decis unde ?
xan
spor la lectii!
xandrutza_76 spune:
Buna dimi! Poftiti la o
fierbinte; eu mai inainte m-am intors de la gradi, la noi ploua si e foarte urat afara, dezolant...
Adriana, ma bucur sa aud vesti bune, sanatate lui Dudu!
Itzyshor, mama mia, ce festin! Muschiulet din ala am facut si noi, bine, sotu` adica, eu eram
; tot asa, l-a impletit si l-a afumat asta iarna cand a facut carnatii. Dar am mancat si neafumat, pot spune ca imi plac ambele variante. Daca poti scrie reteta tartei cu pere 
Lexi 
Va las, poate intru si mai tarziu; va doresc o zi frumoasa!
xandrutza_76 spune:
Hi-hi Ramo, azi am pregatit cafeaua impreuna 
Nu stiu cum e cu dopurile de ceara, nu am avut de-a face cu ele, deci nu stiu daca e dureros sa le scoti.
A, nu mai stiu daca v-am spus, temele (multumesc pentru incurajari) le fac pentru vecini, pentru nepoti... Eh.
ramomar spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui xandrutza_76 Hi-hi Ramo, azi am pregatit cafeaua impreuna ![]() Nu stiu cum e cu dopurile de ceara, nu am avut de-a face cu ele, deci nu stiu daca e dureros sa le scoti. A, nu mai stiu daca v-am spus, temele (multumesc pentru incurajari) le fac pentru vecini, pentru nepoti... Eh. Xandrinne si ale ei Raluca (03.08.1997), Narcisa (21.09.2006) si Diana (24.09.2008) poze cu noi |
chiar asa, ne-am nimerit in aceasta dimi la cafea

si la noi ploua, e urat, o zi autentica de toamna mohorata!