Bucurii de sept - oct 2006 in sarbatoare! (173)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Neatza, fete dragi!

Roxana, nu stiu ce sfat sa iti dau, insa iti spun cum as proceda eu in locul tau. O perioada scurta in care sa stati despartiti cred ca v-ar da posibilitatea amandurora sa simtiti pe propria piele efectele divortului. Si, in plus, vei vedea cum se adapteaza copiii acestei situatii! Poate fi mai bine, poate fi mai rau...Reflectati foarte adanc la aceasta decizie a voastra, mai ales ca acum sunt patru destine in joc, nu sunteti doar voi doi, parintii. Dupa aceasta perioada, discutati cu calm si maturitate si vedeti ce concluzie se poate trage si incotro sa va indreptati. In privinta copiilor, poate ar fi bine sa discuti cu un psiholog ca sa stii ce te asteapta in cazul in care va veti desparti.Pune pe primul plan interesul copiilor si apoi gandeste-te la tine.
Sunt momente grele pentru tine si pentru copii, dar nu te da batuta! Sunt sigura ca Dumnezeu te va ajuta sa iei cea mai buna decizie!
Te pup si pe tine si pe copiii tai minunati!

Eni, multa sanatate baieteilor tai! Un special pt isteticul Toma! De superstitia cu casa noua, chiar nu stiam, dar o fi si ceva adevar la mijloc, cine stie?

Lexi, ia zi repede: este bb2? Acum, casa este mai mare si toate camerele trebuie sa fie ocupate, nu? Sa nu ma bati!!!!!!!!

Alina, ce faci bun la cuptor? Vreau si eu! Ma primesti?

Tanima, ce nazdravan este Rares al tau! Un ca sa se vindece capsorul! Multa sanatate Mirunei! I-ai facut testul acela pentru alergii?

Gety, felicitari Mariei pt ca isi scoate singurica mucisorii! Ce fetita intelegatoare este si ce cumintica!Bravo!

Moniq, multa sanatate Cosminutei! Ai incercat sa vorbesti cu acel baietel care o necajeste pe Cosmi? Ma gandesc ca daca ii spui tu personal, poate nu se va mai comporta asa cu ea!

Rares este cam razvratit in ultima vreme. Spune NU la absolut tot ce vrem noi sa faca. Pana la urma se lasa convins dar cu multe, multe rugaminti si amenintari de genul "te scot pe scara blocului" sau "iti opresc desenele animate". In plus,ne cam cafteste pe mine si pe tati si ii face o deosebita placere sa ne ciupeasca (asta este luata sigur de la gradi). De asemenea, incepe sa foloseasca expresii urate: "fir-ar a naiba". M-a amuzat tare tonul si imprejurarea in care a folosit-o, dar normal ca lui nu i-am aratat asta. Am ras putin pe hol si am revenit la el foarte serioasa. L-am intrebat de unde a invatat sa spuna asa si a zis ca a auzit la desene. L-am ignorat si s-a potolit. La gradi, este in general pasnic, dar daca cineva ii ia jucaria sau il bate/impinge, riposteaza si el. Cu fetitele nu am auzit sa fi fost agresiv, in schimb impins si batut de fetite, da, a fost. Intr-o zi era foarte afectat ca "pe prietenul meu Andrei l-a batut Eliza si a plans". Deci, la el in grupa, fetitele detin controlul!

Si ca sa il si laud putin pe piticul meu, citim in fiecare seara din carticelele din colectia Disney. Stie actiunea si personajele la aproape toate. Este foarte curios si pune multe intrebari pe marginea celor citite. Iar daca il intreb ceva din poveste sigur stie sa raspunda corect. Aseara s-a cam speriat de "biestia" din "frumoasa si bestia" si i-am spus ca asa urat se va face si el daca mai bate si ciupeste.

De mult timp vroiam sa va intreb daca puii vostri au frica de intuneric? Sau daca sunt fricosi, in general? Rares este foarte fricos: de exemplu, daca este intuneric intr-o camera, nu se duce singur acolo sau daca aude zgomote pe la vecini, fuge si se cuibareste la mine in brate. O fi normal?

Va doresc o saptamana reusita!

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006

RARES are...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Adriana, multa bafta astazi la consultatie si sa vii cu vesti bune! Asa ma intreb si eu tot timpul: cat va mai dura perioada aceasta urata la copilasii nostri? Rares este deja la a treia imbolnavire intr-o luna si jumatate, la a doua tura de antibiotic in doar o luna si tot asa...

Flavia, imi pare rau de situatia prin care treci. Probabil ca nu ti-a fost si nici nu iti este usor! Important este ca tu si Bogdi sa aveti o relatie frumoasa si sunt sigura ca asa este!

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006

RARES are...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Princess, eu i-am povestit Alba ca zapada aseara. Si ce atenta se uita la pozicile din carte si la ce-i povesteam eu acolo.

Si Maria incearca sa ne piste. Obiceiuri de la gradi. Ii spunem ca ne doare si o rugam sa nu ne mai piste.

Frica de intuneric? Pana de curand nu intra intr-o camera neiluminata. Sambata a jucat ascunselea cu tat'su si il cauta si in spatiile mai intonecoase.
Numai ca e usor de gasit, ca el intreaba: "Maria unde esti?" si ea raspunde "Aiiici".

Adriana_mica, bafta la control.

Lexi ?

Yoanna,?

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.1,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Alina....cu acel baiatel cred ca au vorbit toti...de la educatoare...pana la directoare degeaba, toata gradinita cunoaste situatia. Am inteles ca este un copil inteligent dar care a crescut printre adulti. Am fost foarte suparata pe tema asta.

Cosmina de ceva vreme a inceput sa raspunda "BINE" mami fac, este mai ordonata, a inceput sa isi stranga jucariile singura, este mai ascultatoare, isi cere scuze daca a gresit sau m-a suparat, in schimb a devenit mai sensibila....daca ridici putin tonul la ea ii vine sa planga, nu mereu dar se intampla.

Mergi la inceput

Eu am gatit sambata asa ceva: Durata: 1h
Complexitate: Medie
Ingrediente: 6 oua, 2 cani zahar, 3 cani de faina, 12 linguri ulei, 12 linguri apa fiarta in clocot, 1 praf de copt, esente.

Mod de preparare

Albusurile se freaca spuma cu o cana de zahar. Galbenusurile se freaca bine, bine cu cealalta cana de zahar pana se face o pasta.

Apoi se pune uleiul treptat cate 4 linguri pana se termina, dupa care, se pune apa clocotita tot pe rand cate 4 linguri.

Se amesteca albusurile cu galbenusurile, se adauga faina in ploaie si praful de copt nestins. Se tapeteaza tava cu ulei si faina.

Acest aluat se poate folosi la checuri si la prajitura cu visine. Dar pentru prajitura cu visine atentie: cand se adauga visinele se trec intai prin faina pt a nu se lasa la fundul tavii.

Se coace la foc potrivit timp de 40'.

Merge foarte bine numai cu 2 cani si 1/2 de faina.
Am pus deasupra mere date prin razatoarea mare calite cu zahar vanilat si un varf de cutit de scortisoara macinata.
Am copt in tava mare, cu hartie de copt pe fundul tavii.
Mariei i-a placut taaare mult.

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.1,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Monique_new, Maria mea le imprastie si ce bine isi imprastie jucariile si cand ma apuc sa le mai strang, am impresia ca nu mai termin!
Asa am patit si eu dimineata: cauta la jucarele sa-si ia ceva, si numai ce-o vad ca-si lasa colturile gurii in jos, se uita spre mine si da sa lacrimeze. Probabil nu gasea ceva ce cauta...

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Princess, nu, nu a fost si nu este usor, as minti daca as spune asta. Am atat eu, cat si sotul, o relatie buna cu Bogdi, lucru care conteaza enorm.
Ca sa intelegi mai bine cat de usor mi-a fost iti spun prin ce am trecut in iulie-august: hotarare despartire, ramas fara loc de munca, mutat, accident cu masina - am lovit un copilas (copilul e ok, socul meu a fost insa imens) si apoi acomodare loc nou de munca.

Sa-l ajutam pe Sebi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Princess, si la Bogdi ii era frica de galagie, asta pt ca mai demult niste vecini draguti au inceput sa gaureasca exact deasupra camerei lui cand el dormea, bineinteles in timpul programului de liniste. Avea mai putin de 2 ani si asa s-a speriat ca nu reusea matusa-mea sa il calmeze nici dupa juma de ora. De atunci fugea la mine in brate cand auzea putin galagie, eu ii explicam ca nenea gaureste ca face camera frumoasa si i-am si aratat cand am avut noi de gaurit ceva, iar de atunci nu mai are treaba.
De intuneric nu-i e teama, insa ii e teama de apa mare. Nu intra in bazinele mari si nici in mare decat cu munca de convingere.

Sa-l ajutam pe Sebi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Flavia imi pare rau pentru probleme pe care le-ai avutdar ai fost puternica si ai reusit sa le depasesti.Eu sunt de parere ca daca parintii nu se inteleg asta nu inseamna sa nu aibe parte de afectiunea ambilor chiar si despartiti.

Alina si Cosminei ii este frica de aceleasi lucruri ca si lui Rares. Sa nu auda vre-o bormasina ca imediat vine sa o iei in brate. Eu cred ca este normal, cu timpul vor disparea temerile astea. A mai nou ma terorizeaza cu " mami sunt microbi in WC " se uita ea atent si zice " nu ai spalat Wc-ul inainte sa ma sui " .

Ce credeti ca facea dimineata... isi luase una dintre carticele si se asezase langa colivia papagalului ...si ii citea dar f serioasa urmarea si cu degetul ce citea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
In primul rand la multi ani Rares si Ioana Alexandra! Sa fiti sanatosi si sa va bucurati parintii!
Eni, Doamne ce sperietura cu tatal tau! Slava Domnului ca si-a revenit! Nu stiam de osanda casei,s tiam doar ca se ingroapa bani si cioburi in temelie, asa au procedat cumnatii mei si de la ei stiu asta. Noi nu am apucat sa ingropam bani si cioburi in temelie, dar a ramas o gaura neastupata inca pe unde au facut racordurile la tevi si a gandesc sa punem acolo niste monezi si niste cioburi. Asa, de animalute mi-e mila, un paianjen, vierme, gandac, sau ma rog, ceva mai scarbos asa, o merge?
Cat despre ochisori, eu sper sa nu fie. Din doua motive. In primul rand ca la cat sunt de stresata, ar fi o minune sa reziste sarcina, sa nu o pierd. In al doilea rand, daca totusi e un bebe rezistent va fi un copil fff chinuit. Va trebui sa-l duc la cresa deja de pe la 2 luni si mi se rupe sufletul numai la gandul asta. Sotul meu va trebui sa isi gaseasca de lucru sau macar sa mearga la cursuri de limba si deci nu va putea sta cu bebe. Daca va lucra, oricum salariul lui nu ne va ajunge sa platim rata si toate taxele si sa si traim, asa ca e clar ca va trebui sa ma intorc la servici. Nu, clar, e un moment cat se poate de nepotrivit.
Felicitari lui Toma pentru progrese, a mea vorbeste mai mult bebeluseste de cand cu gradi. Sper sa-si dea drumul repede la vorbit.
Princess, lasa ca in casuta vor fi oricum ocupate toate camerele. Va veni mama mea pentru 3 saptamani, sambata o asteptam, nu mai am rabdare. Tot sambata pleaca socrul meu si varul lui Cristi de la noi. Dupa ce pleaca mama vom fi singuri o luna, apoi plecam spre tara si la intoarcere vine soacra-mea cu noi. Dupa cum vezi, nu vom sta prea mult timp singuri.
Multa sanatate lui Rares!
Roxana, m-a intristat enorm mesajul tau! In primul rand din cauza copiilor. Nu sunt in masura sa-ti dau sfaturi dar eu in locul tau as epuiza toate celelalte variante inainte sa iau decizia asta. Pentru mine e un mare mister: cum poate un barbat sa nu fie innebunit dupa sotia lui cand aceasta arata beton si ii mai daruieste si copii superbi? Mi se pare fff trist. Iti doresc multa putere si Dumnezeu sa va ajute sa luati cea mai buna decizie pentru copii si pentru voi!
Monique, multa sanatate lui Cosmi!
Gety, eu zic ca nu e cu ochi. Cu toate ca fii-mea deja ma cam ingrijoreaza, parca ar simti ea ceva... Aseara m-a pus sa stau intinsa pe canapea si s-a urcat pe mine, a pus capul pe burta mea si mi-a spus "Mami, stau si eu la tine in burtica". Nu PE burtica, ci IN. Offf, ce-o fi apucat-o?
Multumesc pentru reteta, o s-o notez.
Tanima, multa sanatate copiilor si tie iti doresc sa reusesti sa te mai relaxezi putin.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

Mergi la inceput