Bucurii de sept - oct 2006 in sarbatoare! (173)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Cris, la noi e 120 lei amenda neplatit parcare .

Lexi, multa fericire in casa noua. Si ai grija de sanatate ca nu e de joaca cu nimic.

Xandrutza, multumim de soare. Nici la noi nu e urat tare, dar nici fain nu e.

Sa-l ajutam pe Sebi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Gety, superba Maria, are niste oooochiiii!
Xan, Cris, nu are cum sa fie cu ochi, mai rar se intampla sa apara o sarcina cand iei anticonceptionale... Eu cred ca e de la stres, am si dureri de stomac, sus, in capul pieptului...
Cris, Flavia, multumesc pentru urari, sa dea Dumnezeu bine la toata lumea!
Am vorbit cu Yoanna prin sms, mi-a spus ca a avut computerul stricat si ca Mitzu e bolnavioara, are enterocolita.. A spus ca incearca si ea sa intre zilele astea.
Monique, Lilina, Itzy? Nici de voi nu mai stim nimic de o gramada de timp. Eu una va simt lipsa!
Gata, imi beau vinul fiert si ma bag la nani langa fii-mea pentru vreo 2 ore. Ce bine e sa ai vinerea scurta!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

Mergi la inceput

Lexi, iara imi faci pofta cu vin fiert . Azi sper sa beau si io ca ma duc in oras cu niste prieteni.

Sa-l ajutam pe Sebi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Ce distractie pe-aici, nu stiam de unde-mi vine mie miros de vin Doar ca mie pofta nu-mi faceti.

Si ai mei sunt usor raciti, vladut e ragusit de azi si au nasul putin infundat. Le dau doar Homeogene deocamdata, sa vad cum evolueaza.

Sanatate mult la piticii raciti!

Lexi musai sa consulti un medic, dar si musai sa incerci sa nu te mai stresezi atata. Gandeste-te ca sanatatea e mai importanta si relaxeaza-te. Te stresezi tu, sau nu te stresezi problema tot acolo o sa fie sau tot o sa dispara la momentul potrivit, dar tie iti poti face un mare rau. Incearca sa mananci numai fructe dimineata, astea energizeaza bine. Eu de cand am renuntat la si mananc doar fructe dimineata ma simt tare in forta.

Flavia abia astept sa veniti la noi! si poate cu ocazia asta facem o intalneala si cu Cristina, ca noi suntem chiar culmea, in 3 ani cat au copiii, numa o data ne-am vazut, si aia accidental.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CristinaGoji
Flavia abia astept sa veniti la noi! si poate cu ocazia asta facem o intalneala si cu Cristina, ca noi suntem chiar culmea, in 3 ani cat au copiii, numa o data ne-am vazut, si aia accidental.

Inseamna ca io is mai aproape ca noi ne-am vazut de 3 sau 4 ori, nu? Pai ia intalniti-va, ce faceti??? Asteptati sa vin io la Cluj sa va vedeti?
Cristina, abia astept sa te vad asa slabanoaga.
Io la cafea nu renunt, asta-i viciul meu . Am zile cand nu beau, deci pot si fara, da mie imi place o cafea buna cu muuuullttttttt lapte. De cand avem la lucru aparat profi ce face si cappuccino din lapte ne ducem laptic si ne facem zilnic cappuccino .

Va astept cu gata facuta pe cand va treziti voi.

Si iaca si ceva sa zambiti:

O nimfomana super-bogata da un anunt intr-un ziar national: "Nimfomana,
ofer 1.000.000$ celui care imi va oferi 100 de orgasme intr-o napte". A
doua zi se prezinta la ea un american:
- Eu sunt rau, da' rau de tot si-am sa te rup in doua!
Si trece americanu la treaba si-i da bataie o data, de 10 ori, de 20 de
ori...cand ii moare "problema".
A treia zi vine un rus:
- Cucoana, fii pregatita de ce-i mai rau! Beau o vodca si tin-te
bine!... si incepe rusul: o data, de 10 ori, 20, 30 ... 70 si il lasa si
pe el "treaba".
Intr-un tarziu vine si un ardelean:
- Domnita draga, mai e valabil anuntul cela?
- Normal ca mai este!
- No, bine, c-am venit si io sa te dezmierd nitel, da' am o problema: nu
stiu defel a numara.
- Pai, nu-ti fa probleme, la fiecare orgasm tragem o linie cu creta pe
podea.
- No bine dara...
Si incepe si ardeleanu sa "traga la vasle", de 10 ori... 30... 70...
90... Nimfomana se sperie si-si spune in gand: "Mai, da' cum sa-i dau eu
nespalatului astuia 1.000.000$ si am si obosit". Si incepe sa triseze:
91, 91, 93, 93, 93, 93.
- Dar bine, domnita, dara n-o mai fost 93 o data?
- Nu, ma tarane.
- Bineeee conita. Stii ce zic io, domnita draga, cred ca ne-am incurcat.
asa ca hai sa stergem totul si s-o luam da la capat!

Io is la munca si nu am niciun chef. Mi-e somn.

Sa-l ajutam pe Sebi

Mergi la inceput

Flavia, super bancul! Trebuie sa lucrezi si sambata sau e o exceptie azi?
Cristina, am citit si eu undeva ca fructele sunt fff bune si sanatoase daca le mananci pe stomacul gol, deci dimineata e cel mai potrivit moment. O sa incep si eu de acum sa mananc fructe dimineata.
Eu iar sunt singura acasa cu Maria, am facut o ciorbica de perisoare si am taiat un dovleac maaaare, am pus 3 felii la copt si din restul fac o placinta. Plus semintele pe care le-am scos si pe care abia astept sa le prajesc.
Gata, ma bag la somn, vreo ora asa.

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

Mergi la inceput

La multi ani Bogdan Tudor, Bianca si Radu Andrei!
Cu schimbarea asta de ora, m-am trezit cu noaptea in cap.
Va urez o duminica placuta.

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
PENTRU SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

LA MULTI ANI!

BIANCA

BOGDAN TUDOR

RADU ANDREI

Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi!

Lexi, ciorbica de perisoare am gatit si eu in dimineata asta.
Am avut saptamana asta sarmalute, iar Maria a mancat foarte bine. Asa ca m-am gandit sa fac o ciorbita cu perisoare, ca-i plac mult.

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.1,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Flavia, super bancul!

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.1,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

La multi ani! Sa fiti sanatosi si sa cresteti mari si frumosi!

Din urma:

Rares
Mathias
Luca
David Stefan
Vlad
Vladimir Alexis
Carina-Elisa

Pentru azi:

Bogdan Tudor
Bianca
Radu Andrei

Pentru maine:

Rares
Ioana Alexandra

De asemenea, urez anticipat La Multi Ani tuturor celor care poarta numele Sf. Dumitru! Multa sanatate si mult noroc!

Si, ca sa inchei capitolul "urari": multa sanatate copilasilor bolnaviori!

Rares s-a vindecat complet dupa tura aceasta de antibiotic. Saptamana viitoare il tin tot acasa, nu ilduc la gradi deloc. Apoi urmeaza vacanta... Sper ca dupa aceasta perioada imunitatea lui sa fie mai buna.

Lexi, ma bucur din suflet pentru ca ati reusit sa terminati cu amenajarile casutei voastre! Cand va fi mutarea? Abia astept impresiile!

Va pup si va doresc o duminica placuta!

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006

RARES are...

Mergi la inceput