Despre moderare, moderatori, triare si editare

Despre moderare, moderatori, triare si editare | Autor: spic de grau

Link direct la acest mesaj

Sau altfel spus - despre cum poti sa dai cu bata in balta sub numele frumos si "class" de moderator.

INteleg ca apar tot felul de ciudatenii de subiecte, parinti care intreaba de kk in scutec la bucatarie, sau culoare de par la Generale... Si ca un moderator trebuie sa fie cu ochiu' vigilent si sa repuna ordine in subiecte. Insa - la naiba - cititi ce scrie in subiect, si apoi dati cu mouse-ul si tastatura in subiect.

Am pus un articol pe care l-am gasit de apreciat, la Generale. OK! l-am copiat cu majuscule, asa cum imi venise in mail. Se putea corecta titlul. DACA SE VOIA (nah ca iar o iau pe majuscule si mi se va da cu batu peste degete). Insa sper sa sara moderatorului impricinat in ochi si sa-i deschida mai bine data urmatoare.

Acum subiectul (meu) cu pricina, se gaseste la "ochi vineti si alte ciudatenii" ca deh - nu era vorba decat de STIMA LA ROMANI, ceea ce intr-adevar e o ciudatenie si merita ochi vineti.
Ca sa nu mai spun ca persoana impricinata pune titlul "fara majuscule". Ca doar la asta foloseste un titlu unui subiect - la atentionarea autorului!

Am mesajele private activate - mi se putea da un mail scurt - daca era bunavointa.

Dar asa suntem noi romanii - trebuie sa venim cu ciomagul, si daca ni se da un drept - trebuie sa il folosim. Nu stim cum, nu asta e important. La naiba cu utilizatorii. Aia sunt doar de umplutura, sa faca trafic si sa ocupe spatiul serverelor.

TRaiasca subiectele de 2 bani, si fara nici o noima. Asta vrem la Generale. Iar daca punem un titlul care nu se pupa cu regula - il bagam cat mai la vale. Pagina 16 va rugam.

Halal moderare!

Sa fiti sanatosi.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Despre majuscule - avem un Regulament si reguli in acest sens.
http://forum.desprecopii.com/forum/rules.asp#rulesid23
Despre plasarea unui topicintro anumita sectiune desigu exista si va exista intotdeauna o anumita subiectivitate - insa eu cel putin am sesizat ca fiecare dintre noi apreciem propriile subiecte ca fiind cele mai importante si de interes absolut general. De aceea cu riscul de a gresi chiar si moderatorii au aceasta sarcina si isi asuma acest risc de a replasa subiectele la sectiunile probabil cele mai potrivite. Asta nu inseamna ca un autor nu poate sa ia legatura cu un moderator si sa solicite repozitionarea topicului la o alta sectiune. Dealtfel s-a mai facut asa ceva si s-au repozitionat daca s-a constatat ca observatia era obiectiva iar uneori nu s-a luat o astfel de decizie cea initiala (decizia) ramanand asa cum a fost luata.
Cat despre prezentul topic de asemenea nu este corect plasat nu este de interes general mai mult contravine Regulamentului si va fi plasat la sectiunea de sugestii observatii reclamatii...

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

daca esti adepta clarificarilor pe PM de ce nu ai dat un PM moderatorului sa reclami situatia? Sau e mai incitant un subiect la generale cu orice pret?
Bafta pe prima pagina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Draga Marina - de ce nu la Gunoi direct?
IN definitiv tot acolo va ajunge. De ce te-ai obosit sa il plasezi la tehnice? Scuteai un efort.

PM? Ce e ala? Daca voi nu il cunoasteti, eu de ce l-as folosi?

Marius - nu ma lua cu regulamentul. Subiectul nr1 pe care l-am postat azi - aveam nevoie de un raspuns azi, si nu peste 1 an.

Subiectul nr 2 - putea deveni o discutie interesanta despre stima la romani. Nu era o ciudatenie. Si nu imi spune mie ca Regulamentul spune ca moderatorul are dreptul sa modifice tittlul si sa puna unul de cacao.

OK? Deci - va rog frumos - bagati-le direct la Gunoi si puneti o lista frumoasa cu subiectele care vi se par voua ca se pupa cu Generalele. Pentru ceilalti utilizatori care ar putea/vrea, sa posteze ceva.

Oricum - pe aici nu ma mai prindeti prea curand. Si nu e o amenintare (ca oricum nu sunt eu buricul forumului) - ci pur si simplu o remarca.

La revedere.

Mergi la inceput