Pestisori... pestisori... (47)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Ah, si sa va las si o dedicatie muzicala... ca sa aveti vise frumoase la noapte ...

la toate sirenele...

Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Cryna sa poarte baiatul sanatos ce a cumparat mami!Felicitari pt bulinute!Si gata,maine nu ma mai plang de pranz,il am deja pregatit.Multam' duamna mea draga!Si sa-ti fie de bine ce oferiram noi azi,macar o data la nu stiu cat timp sa va ospatam si noi.Bafta maine la scoala si spor si la cumparaturile de iarna.
Si am uitat sa raportez ca azi a primit si Codri prima bulinuta!!!In sfarsit se misca si la noi ceva.Pentru colorat si era mandra mandra mea.
Gata,acum va si va spunem noapte buna si somn usor!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Sall!
Vai cat v-au umblat degetelele pe tastatura!!!! Mno, dupa ce culc copila vin la citit si scris...

Edit: Vad ca sunteti harnicute...cumparaturi, gatit si mai vad ca ati cam fost cu foamea in gat azi si eu
Nicoll, daca nu gaseti cartofi hai la mine si te duc la mosii Dianei si-ti iei
Cryna, sa mergi maine la cursuri ca timpul zboara si apoi te aglomerezi.
Elyana, ce mai fac poznasii?
Dany, bravo si tine-o tot asa!Eu inca nu am de gand sa ma las, barem atat sa fac si eu...stiu, stiu, nu sariti cu gura pe mine ...sanatatea, poluarea, banii dati aiurea,...dar no...
Diana-i un pic mucaita, azi n-a fost la gradi, dar e mai rau ca o caprita si cu vremea asta urata nu-si consuma suficient energia...
Mno, sper sa apuc sa mai intru si maine...
Am terminat si setul roz pt matza mea, dar avea chef de maimutareala, nu de sedinte foto.

Noapte buna!

Mihaela si Diana 22.11.2004

lucru de mana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Sara buna !

Ups , aparu Crynutza , ura ...ai observat ac ti-am simtit lipsa dar deh..ai avut trebi ..sa poarte Robert hainutele sanatos ....si bafta sa ajungi maine la scoala .

Mihaela , da pai ce crezi tu ....am scos fetele astea la suprafata ...

Felicitari copiilor pt. bulinutze!

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Dany pai atunci meriti o bataieeeee ... ce-i trebe fumat, daca doar le pufai... Eu ma fumat 5 ani ... in ultima vreme fumam 2 pachete pe zi... am renuntat dintr-o data, fara platuri sua alte alea... doar cu vointa, sugus... si neste kile in plus de la sugus ... iti dai seama cum e sa mananci cel putin tot atatea caramele, cate tigari fumai

nicoll nu prea cred ca o sa vina ziua aia

hai ca trimit mesajul asa... ca nu mai apuc sa scriu... trebe sa culct trupa

si noapte buna

EDIT: ce face trupa... elena ragusita, muci si tuse... am fost la dr. si cica e binisor... baietii se tin pe pozitii... sper sa se dreaga pana la sf sapt. ca sa pot invita si copii de ziua ei ...
Eu fac cautari cum sa decorez tortul... n-am reusit sa gasesc tot ce-mi trebe pt. sugestiile primite

CONCURS „Cat de fericit e copilul tau“ www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">ely1 & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=7" target="_blank">ely2

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Ely , asa este ai dreptate! Merit bataie , recunosc ...da indurare

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

'Neata buna fetele!Haideti sa ne incalzim,o calda-calda ca la noi toarna cu galeata si mai bate si vantul...brr...
Miha sa poarte fata sanatoasa setul,tare-i frumusel!Si sa treaca mucii cat mai repede.Auzi tu duamna draga,dar inspectia fu sau urmeaza?Ha,ar fi o chestie sa vin pana la voi dupa cartfi...Las ca-i achizitionam in week de pe aici,poate n-o ploua.Oricum,notat invitatia!
Ely zi ai trecut direct de la 2 pachete la zero absolut.Felicitari!Sanatate multa la trupa,sa se faca bine si sa aveti party cat mai rusit!!!
Cryna apuci sa bei cafeaua cu noi?Bafta la scoala!
Noi noutati nu avem de raportat,dar vedem ce mai apare pe parcurs.
fetele,pe mai tarziu!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

'Neata sirenelor! Haideti la o calda, aburinda, strong ! Sau un , un , o gustarica mica ... ce doriti .

Pfui, ce urat e afara... toata noaptea o plouat... si azi-dimineata ploua ... noroc ca s-a oprit cand am iesit noi din casa ... da', tot ii urata vremea ...
Mno, aseara pe la ora 22.00, pofticiosii mei (frate-miu si taica-miu) s-au infipt in varza ... abia ce o inchisesem... au mancat-o oparita, taica-miu (nu stiu cum poate manca asa, ca nu-i prima data cand mananca opareala ...), iar frate-miu si-a scos la racit... mno, si doar aveam mancare decuseara, ca, cand facusem pt. pranz facusem si pt. seara... dar, ei or vrut numaidecat varza ... pe care, io o aveam de fapt pt. meniul de azi ... pofticiosii ... nu-i bai, ca am facut destula, este si pt. azi bineinteles... si, sa-l fi vazut pe Robert pe la 22.30, cum se invartea prin bucatarie si-mi zicea: "Da', mancarea mea unde-i???"... io: "Da', ai papat deja..."... el: "Nuuu... asa ca bubu... de acolo (aratandu-mi oala cu varza)...". Eh, pan'la urma o inteles el ca-i oparita si ca tre'sa mergem la nani si ca el o sa pape azi varza ... mno, ... v-am aburit si ametit deja ...

Nicoll, felicitari lui Codri pt. prima bulinuta . La cat mai multe .
Miha, felicitari pt. setul roz al Dianei . Sa-l poarte cu placere . Sanatate multa Dianei .
Ely, sanatate multa Elenei & . Si, baietii sa se tina tare pe pozitii , sa nu ia si ei .
Dany, da... vazui ca v-am lispit ... .

Mno, fug oleaca... mai revin... la toate...

edit - ca, Nicoll o trimis mesajul in timp ce-l scriam io pe al meu ... sosii la cafea duamna draga ... ba, am adus si io in plus ... ca, amu asta fac ... he, he, he...
Mno, hai sa vaz si de un horoscop ... de va intereseaza... ...

Mergi la inceput

Horoscopul de azi, 20.10.2009:

- "Aveti curajul sa spuneti ce nu va convine. Persoana iubita va pune sa va confruntati cu tot felul de constrangeri si limitari, pe care nu prea sunteti dispus/a sa le mai acceptati. Nu va agitati prea tare, se va rezolva totul."

- "Discuti cu persoana iubita cu cartile pe masa, fara emotie si fara teama de a spune adevarul in fata. Astepti de la el mai multa implicare, angajamente ferme pe care sa le si respecte, de aceea uneori e nevoie de o astfel de discutie pentru a va clarifica reciproc unele nelamuriri. Este timpul sa readuceti lumina in acele planuri care mai ascund unele taine sau sa va impacati, in cazul unor neintelegeri inutile, dar linistea nu se poate instala fara o intrevedere serioasa, ca intre maturi."
- "Discutiile deschise te vor ajuta sa iti impui punctul de vedere, dar acest lucru nu inseamna ca toate lucrurile vor fi facute dupa specificatiile tale, ceea ce ar putea sa-ti genereze stari de confuzie. Cel mai bine iti va fi daca vei lucra singur(a). Este foarte posibil ca, aratand incredere oricui si oricand, sa fii dezamagit(a). Prieteniile pot sa-ti fie de folos, insa nu-ti neglija efortul propriu."
- "La serviciu vor fi multe de facut, vei munci din greu si te va deranja faptul ca superiorii ierarhici vor parea a nu-ti aprecia eforturile. Nu trebuie sa fii ingrijorat, caci rezultatele nu se vor lasa prea mult asteptate, iar aprecierile vor veni de unde te astepti mai putin. In cazul in care ti se va propune o colaborare, nu refuza, dar nici nu te grabi sa dai un raspuns."
- "Aceasta dimineata se dovedeste plina de provocari. Inveti multe lucruri noi si interesante. Ai grija cu nivelul stresului, ai putea deveni cam reticent si taios in opiniile pe care le afirmi si expresiile pe care le folosesti. Se pune accent pe resursele interioare si pe emotii. Incerci sa promovezi armonia intre oameni. Simti nevoia de schimbare, dorinta de a rupe barierile sabloanelor demodate. Ar fi foarte placut sa incerci sa petreci mai mult timp cu prieteni vechi."
- "Planuieste de pe acum o iesire in aer liber. Ai nevoie sa-ti incarci bateriile, asa ca profita de clipele libere si stai in compania persoanelor dragi. Nu este exclus sa primesti o importanta suma de bani de la o ruda mai in varsta."

Cam atat momentan ... la toate sirenele... o zi buna, un servici usor si... ne mai "vedem" cand ne mai vedem ...

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Nicoll. multumesc de cafea .

Este o vreme de iti vine sa te impusti ....azi la 14.00 am un interviu si nici un chef nu am , am dormit groaznic , era trecut de 12.30 noaptea si nu imi ear somn, apoi m-am trezit pe la 3.00...uf...stresul asta

O zi in care sa rezolvati tot ce v-ati propus!

Dany

Mergi la inceput