**Zmeurici de iulie-august 2009 (8)**
Raspunsuri - Pagina 9
meleea spune:
aoleu...incepuse sa planga s cauta bieronul pai....doar a mancat 120 +60 adica 180 si mai vre? i-am bagat suzeta,ma aduce in sapa de lemn
fomistul mic
(glumesc)sa vad daca vrea doar sa suga ceva sau e foamea cred ca ma duc sa ma intind si eu putin....
bebeii vostrii stau inveliti ca al meu nu sta cu paturica si nici in sac nu-i place,urla ca apucat ,dar dacaa il iau dimineata cu mine in pat...e alta treaba se baga cu nasul la gatul meu si sta si cu 2 paturi
mi-e asa drag cand se foieste el sa ajunga langa mine
sa stea lipit cu nasucul de pielea mea.....

ely_cta spune:
Meleea,cred ca esti topita!Si mie imi place cand il iau cu mine in pat si cand il strang in brate!Uneori mi-e frica de dragoste sa nu-l strang prea tare!Tu cum faci,dupa ce mananca 120 ml si mai vrea,ii faci in acelasi biberon?
Fetelor,dupa ce faceti laptele praf,care e perioada maxima ca sa-l bea?Adica cat poate sa stea in biberon preparat?
Si il dati la temperatura camerei sau putin caldut?
mamica lui David Andrei(17 august 2009)
CRIXIA spune:
Ely, te sun curand!
Eu fac formula cu apa plata la temp camerei si il las cateva minute sa se topeasca bine. Il tin max 1h, daca nu-l bea inseamna ca s-a strans masa. ![]()
Cris mami de Alexia & Ana
blanca000 spune:
Vad ca mai multe zmeurici in luna a treia sunt fitzoase la mancare sau nu iau cat vor mamele lor in greutate.
Si a mea bineinteles ca e la fel, o pun la san trage de cateva ori si adoarme..o ciup eu d epeste tot..mai da de 2-3 ori din gurita si cade lata la loc..ma enerveza de mor..cand o iau d ela tzitiz si incerc sa o pun in pat hopa ochii mari. Eu am si sani mici si nu pot sa ii dau intinsa in pat sau altcumva decat in brate ca nu ajunge tzitzi
..mda...
Si uite asa mananca cate putin....azi ma mai incumet la 100 ml formula...vreau s ao vad ca manaca..caci cantarul nu ma multumeste deloc.....ce o fi o fi...
Aaa noapte spre dimineata si dimineata trage calumea la tzitzic...dar ziua mai mult morfoleste si nu goleste sanul..mie imi e frica sa il mulg cu gandul ca poate vrea iar...san nestimulat...cam naspet...am mai incercat sa ma mulg de dimineata dar nu vrea s aiasa la pompa nene mai nimic...insa cnad am puso la san a tasnit laptele...dilema...
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
Nunta noastra 2004
blanca000 spune:
Ely si noi am avut botezul tot pe 11.10..ce vreme am avut
si acum...brrrr si ploaie..ba si fulgi la alte zmeurici..
Asteptam poze de la botez 
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
Nunta noastra 2004
emanouela spune:
flosideea....aceeasi problema o am si eu...nici eu nu am cedat inca si sper sa nu cedez....cand imi vine cheful ma gandesc la cat de urat imi mirosea gura si hainele, cum mancarea nu avea acelasi gust pe care il are acum...iau un mar sau orice alt fruct si-l rontai....vad ca functioneaza...deocamdata
pt burtici proeminente....genoflexiuni....o sa va doara adoua zi genunchii groaznic si veti face febra musculara dar functioneaza...e testat pe mine![]()
abia astept sa ajung in Rom si sa merg la un pediatru sa vada ochisorul lui Darius si sa imi dea si ceva care sa il ajute...ca astiaaaa...ser fiziolofic...iar aici la farmacie tot se da cu reteta
, excetand analgezicile, vitaminele si alte cateva.
va
cami_antonia spune:
fetele
sunt un user DC
am nevoie de ajutorul vostru
cititi si daruiti daca puteti
nu ignorati va rog din suflet
Un om are mare nevoide de ajutorul DVS. Va rugam ajutati-o pe Alina! (cumnata mea) Mai are o singura sansa - ULTIMA!!!
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
Da-ti mai departe va rog!!!
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
ungaras spune:
anemona27, merci,cred ca o sa termin cu stersul ca nu ii place si o chinui degeaba.Vad ca mananca bine deci nu o deranjeaza.
Eu am inceput gimnastica la 6 saptamani, usor, cu cateva aplecari stg si dr si treptat am crescut nr exercitiilor. Acum fac la fel ca innainte de sarcina si sper sa dispara burtica.Mai am 3 kg de dat jos dar nu ma grabesc. Trebuie sa tin ceva rezerve si pentru bebe nu? Pana la vara e tot timp sa imi revin.
Am vazut si eu filmul cu tipa cu caruciorul si am sunat-o imediat pe mama sa ii spun sa foloseasca frana de la carucior.M-am speriat un pic ca nu suna(avea tel descarcat) si am dat fuga acasa. Erau bine amandoua.
Acum vreau sa fac mamaliguta cu branza si smantana.
Pofta buna mamici si zmeurici
ely_cta spune:
Crixia,si voi ii dati formula?Apa o fierbi si apoi o racesti?Cati ml bea la o masa?
Fetelor ce apa plata folositi pt prepararea laptelui?
Blanca,astept pozele de la fotograf!Ursitoarele voastre au fost mai frumos costumate!Si mai ieftine,pe mine m-au costat 400 ron!Si eu am avut aceeasi problema,sanii sunt mici,dar am mai reusit sa-i dau intinsa in pat!Si eu vedeam ca din san curge,dar cand am incercat sa ma mulg,am scos doar 10 ml.David daca e mort de foame,nu are chef de tzizi,urla si se stramba!La inceput imi venea sa plang...ia tzizica dimineata,dupa baita si noaptea!
mamica lui David Andrei(17 august 2009)