**Zmeurici de iulie-august 2009 (8)**
Raspunsuri - Pagina 8
flosideea spune:
eu dizolvam oscillo in putina apa plata si`i dadeam cu lingurita de silicon.parca nu trebuie atins cu metal...ii placea la nebunie
Andreea,mamica de Denis-Stefan(17.07.2009)
CRIXIA spune:
Ely, o sa te deranjez pe PM cu info despre botez, ca si noi suntem in organizare! sau poate ne intalnim cumva, undeva sapt viitoare!
E buna alegerea dr. Munteanu, 2 in 1, si medic de familie, am auzit ca vine acasa.
Eu acum nu mai sunt asa disperata ca la bb1, am fost cu bb2 la cabinet, m-a programat ultima...eu oricum ma duc cu bb peste tot: facem piata, in vizite...ar trebui sa ma linistesc un pic ...colcaie de virusi peste tot!
Meleea, deja nr.2 si 3? ma mir, eu am impresia ca nr 1 curge prea mult! nu luati de buna, eu cred ca trage fii-mea prea tare si nu apuca sa inghita.
Multumim fetelor, deci v-au placut agrafele! Eu am ramas tablou, cai pusese si suzeta, cred ca sa taca sa o lase s-o decoreze! 

Cris mami de Alexia & Ana
meleea spune:
eu, eu, eu, sunt in situatia ta si dupa o zi obositoare cum au fost astea cu cumparaturile pt botez....tot ce-midoream era sa ma asez la o masa si sa trag o tigara....
si o cafeluta ....
si chiar am facut-o ![]()
flosideea spune:

meleea...pai eu deocamdata n`am cedat,dar dac`as aprinde una,sigur ar veni pachetul...![]()
Andreea,mamica de Denis-Stefan(17.07.2009)
Giova spune:

eu sunt pe fuga...de dim. ma cert cu Marco care m-a pus sa-i fac 3 tipuri de mic dejun si nu a mancat defel. Ma dispera copilul asta...Edi are manautza ca si a lui Marco
.
Edi e ok, doarme,rade, gangureste...cu papa sta mai prost, sper sa nu pierd lapticul, ca numai il provoaca, lipaie de 2-3 ori si gata. Cred ca nici nu-i prea place lui, doar sunt la CM si asa s-a intamplat si lunile trecute. dar n-are decat sa faca greva foamei, nu sar cu formula sau cu laptic congelat.
mama multe pag. ati mai scris. am de recuperat, sper sa o fac rapid, ca ma bag la curatenie. profiut ca Edi doarme, iar cu Marco ma descurc eu. Al meu sot e la intalniri
, asta e...trebuie sa mai si traim.
Rallu stai linistita, nici noi nu am facut cadou nasilor de botez nimic. albumul cu pozele, care nu sunt gata
. la noi nici nu se poarta , dar copiilor le-am luat cadouri, asa obisnuim de cate ori ne vedem.
Pogos mersi de info.
nasol ca a fost marait Tudor. uite ca e bun si marsupiul ala la ceva. eu il am de la marco, la edi nu l-am folosit defel, la marco de 2 ori.
patricia nu stiu daca se vede sau nu efectul antibioticului...ar trebui, cert e ca nu mai plange, e vesel, la fel ca inainte.
asa ma bucur ca ai reusit sa-l alaptezi pe Andrei, cred ca e cea mai mare implinire a ta din ultimul timp.
Nasol ca ai fost cu amandoi sapt. asta. marco a fost la gradi pana la ora 16, de aceea era prima data pe zi la desene. acum merge tv non-stop si el cu ochii numai acolo.
Ely suzeta aia "frumoasa", se gaseste si in Real la 10 lei, sau ziceau fetele de Sensiblu la 16 lei, daca ai mag. Chicco, acolo e cu siguranta.
poti merge afara cu ea, sa nu bata vantul. Dupa vaccin nu se recoamnda baita, in rest totul normal.
Blanca ieri am facut rapid o tocanita de porc cu cartofi piure si castraveciori acri. am si pe azi, mai ales ca sotul nu e la pranz. am scos si o gaina de casa sa fac o supa lui Marco, vinete si pe maine la pranz inca nu stiu.
sa porti sanatoasa cizmele, mie nu-mi prea plac...dar se poarta si cred ca sunt foarte comode.
plimbarica placuta.
Pogos, Patricia si al meu copil vorbeste la greu. si are o voce stridenta...de ma omoara. cateodata nu-l mai pot auzi. s-a invatat de la gradi si urla, nu vorbeste...asa ca va dati seama ce e la noi in casa
.
Motana pe ultimele 11 luni . luna anterioara nasterii copilului se ia de 2 ori.
Cornelia nici Edi nu papa cum trebuie de 2 zile. eu pun pe seama otitei, si a CM, a facut fiiguri si in lunile anterioare. sper sa-si revina ca nu am de gand sa pierd lapticul, cu pompa scos putin de tot.
Ungaras la cat mai multe lunite. bAFTA LA VACCIN SI FARA REACTII ADVERSE.
Clara ce super e ca aveti asa caldura.
ma bucur ca nu a facut Bryce nici o reactie adversa de la vaccin.
Melea am vazut si eu stirea, m-am
.
Crixia si eu l-as schimba daca ar face kk noaptea, la noi nu s-a intamplat inca, dar Edi e foarte sensibil si cred ca ar fii tot rosu, daca l-as lasa pana dimineata.
Nu se vede poza, dar e bestiala Alexia, ce imaginatie are.
Flosideea si eu abia astept sa se vindece edi sa iesim afara, sunt curioasa cum reactioneaza la frig, vreau sa-i vad nasucul rosuu...
la cat mai multe lunite. asa ziceam si eu la marco de cadou lunar, pe urma am renuntat. acum ca e mare i se cumpara cam prea des jucarii, de ajunge sa nu se mai bucure de nimic.
Blanca, rallu imi pare rau ca nu au adormit puii repede aseara. si la noi se intampla d emulte ori si eu pic de somn.
Pooh imi pare rau ca te-a chinuit Balazs azi noapte. poate o avea puseul de crestere, cine stie. o
strong pt. tine, sa-ti revii.
Crixia e mortal colierul! si Alexia la fel
. ma gandesc cate trebuie sa indure bebeii din cauza fratilor mai mari
.
Melea sa vezi mai incolo cum se va uita la voi. Baietelul nasilor facea din gurita cand ne vedea pe noi ca papam. edi inca nu, dar ne studiaza. tu te mulgi? sau ii dai formula?
Flosideea am o prietena care fuma imediat dupa ce alapta, cate o tigara, asa mai rar, dar o facea...nu se putea abtine.
Ely la cat mai multe lunite.
scrieti cu viteza vantului mai fetelor. s-a trezit si Edi intre timp...m-am cam intins cu postarea asta, dar am vrut sa cuprind cat mai multa lume.
fug la treaba, daca mai pot.
si o sambata frumoasa.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
meleea spune:
da crixia ii dau cu nr 2 si la un moment dat mi se parea ca nu mai ii curge cum trebuie si am luat o tetina 3 dar era prea mare si am renuntatca am descoperit ca aia nr 2 se mai infunda de la lapte ca nu se dizolva bine........dar cu 2 e bine cred ca al meu e puturos rau ca daia am ramas si fara lapte ca tragea in dorul lelii, v-am povestit parca ,ca le dadea cu paharutul la spital si acasa statea cu gura cascata sa-i curga laptele
si eu ii bagam biberonul ca nu venise laptele si el mai tare deschidea gurita ,ma umfla si rasul si plansul . De atunci ii spun randunica ca semana cu un pui de randunica
meleea spune:
Giova ii dau formula exclusiv de 2-3 saptamani ca nu a maivrut san ,icneacand il baga in gurita si nici mult lapte nu am avut. cel mai mult am scos 100 ml din ambii sani deci nu prea se satura el ,mai ales ca mi-a mancat 90ml din prima acum mancm si 180 uneori si acum oscilam inre 120 si 150
ely_cta spune:
Crixia,iti stau la dispozitie cu orice intrebare!Ar fi super daca ne-am intalni!Si eu merg cu David peste tot,dar la me3dic am evitat,cu gandul ca sunt multi copii bolnaviori!Eu l=am scos afara in fiecare zi si stam si cate 5 ore!
Noi folosim tetina 2 de la Avent,dar uneori mi se pare ca-i curge prea mult.Mai avem niste biberoane de la MotherCare,tetina are doar o gaura si sincer imi plac mai mult.Nu-i curge pe langa si nu se ineaca.Cred ca nu e pregatit pt tetina nr 2!Biberoanele de la Avent i le dau pe zi,cand e mai vioi,iar noaptea ii dau cu celelalte,chiar daca dureaza mai mult,dar pe urma nu-mi regurgiteaza.
mamica lui David Andrei(17 august 2009)
ely_cta spune:
Meleea,cat aveti acum?Noi mai mancam si san,dar foarte putin.Se cam ineaca la san si se stramba!Eu din san nu scoteam decat 10 ml,dar ii mai dau,macar cateva picaturi pe zi!Acum noi mancam 120ml,dar de vreo 3 zile a inceput sa manance cam 100ml.
mamica lui David Andrei(17 august 2009)