**Zmeurici de iulie-august 2009 (8)**

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Florisideea, felicitari pentru primul dintisor. Chiar i-a iesit tare repede. Si noi balim la greu, asa ca ma astept
Giova, imi pare rau de problemutele ce le aveti. rau trebuie sa-l fi durut, saracutul. Multa sanatate, sa va faceti bine
pooh, sanatate si la Timeea. de la gradi s-a pricopsit, asa? Si Iulia mi-a facut puroi in gat saptamana trecuta. Eu nu-s prea convinsa ca a fost puroi si ca a fost necesar antibiotic, ca a doua zi cica nu mai avea nimic, ii disparuse. Chiar asa, de pe o zi pe alta ... imi vine greu a crede. Doctorii din ziua de azi dau asa usor antibiotic ... asa am impresia.

Teodora mea ma dispera cu somnul din timpul zilei. E ora 16 si ea a dormit 2 reprize a cate 10 min ... nici nu-l pot numi somn Si din cauza asta e ff agitata in timpul zilei, nu mananca cum trebuie si e tot maraici. La fel patesc si eu cand papa de la tzitzi. Cand vine laptele mai dihai, atunci lasa sanul de ne facem amandoua tot un lapte. Si da-i si urla de zici ca cine stie ce i-am facut sau ce i-am dat.

AnamarialuiIulia (23.03.2006) si Teodora(11.07.2009)
Nasterea printesei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

giova ce mare s-a facut grasanelul! sunt niste frumosi amandoi.
si m-ai omorat cu gogosile alea

ivanoiuadela9 i-ai dat Tedi? ala are si zahar si alte nebunii. nu te supara pe mine, dar daca tot ii dai, mai bine stoarce-i ceva proaspat. zaharul trebuie evitat pana mai incolo.

eu vreau sa ma apuc de facut placinta cu dovleac. acu sa vad daca mai ies si acum pe seara un pic afara, sau stau de placinta. am fost si dimineata in parc. ce aer curat...

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si de Tudor Petru (22.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanimi spune:

Giova, frumosi foc flacaii tai. Edi sta in funduletz?

Si parca am si simtit mirosul gogosilor ...

Nina & Iarina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

m-ati ucis....si cu gogosile si cu placinta de dovleac....fac de amandoua....chit ca sunt la dieta.
am insa o mareeeeeeeeeee problema.....bebe e miorlait....daca nu miorlaie, marate, daca nu maraie caraie.....bine dispus e dimineata si de 2-3 ori in timpul zilei....de papat papa bine, probl de sanatate nu are....nu stiu ce sa mai fac.....eu sunt varza de oboseala...mor cu zile cand vad ca mai toti bebeii dorm de seara pana pe la 5 dim....al meu parca e ceaul din gara....la 3 ore se trezeste
ma rog la al de sus sa mai rezist 4 sapt, pana ajung in Rom si am sa am ajutor.....cu toate ca am cam cedat azi psihic si l-am lasat vreo 15 min sa urle...pur si simplu am fost in stare sa ma duic la el.
acu ma duc sa urlu la caine....care ma freaca ....ba afara, ba in casa....tre sa ma descarc si eu cumva nu????? si dupaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.......trantesc o tava de placinta si un castron cu gogosi...da sa vina al meu sot intai ca sa pot sa ma defasor fara sa fac naveta camera-bucatarie sa vaz de Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Giova, pune aici rogu-te reteta de gogosi ca m-ai omorat

AnamarialuiIulia (23.03.2006) si Teodora(11.07.2009)
Nasterea printesei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara_amira09 spune:

Salut!
Giova- na ca mi-ai facut si mie pofta. Ii arat sotului poza si cica hai nu faci si tu Nu am facut niciodata.De un an am inceput sa gatesc dar gogosi nu am facut.Chiar pune te rog reteta poate totusi ii fac sotului o surpriza!
Flosideea- felicitari pentru primul dintisor!denisor dintisor
Pooh, Cornelia- Sanatate multa micutilor!
Unguras- nu stiam ca " surioara" a fost bolnavioara!Sa dea DD sa fie sanatoasa si la fel de frumoasa!

Am si eu o intrebare pentru fetele care au facut ceazariana: va doare coloana? pe mine ma doare exact acolo unde mi-a facut rahianesteziaM-a intepat de 3 ori ca nu nimerea.A inceput sa ma doara abia acum o saptamana
Revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

reteta de gogosi acum am incercat-o pt. prima data. M-au omorat si pe mine mamele de la spiridusi, asa ca am profitat azi de bebe cuminte si m-am bucatarit.
Uitati aici este:
http://biancams76.blogspot.com/2009/09/gogosi-cu-gem.html
eu le-am facut simple, cu gaura in mijloc, am facut cateva si cu gem, dar l-am bagat inauntru in aluat.
Dupa parerea mea , parca mai trebuia putin zahar in alaut, dar daca se pune si deasupra e ok. daca le preferati mai dulci, atunci puneti cantitate mai mare in aluat.

merg sa-l verific pe Marco, a venit de la inot cu febra.
Nu stiu cat mai rezist, cand nu e unul, e celalalt.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

hehe,ce de fete au bucatarit azi....am facut si eu o prajitura...prajitura inteligentaPogos,nu bagi reteta?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

dovleacul il dau pe razatoare si il calesc cu unt, adaug zahar dupa gust, un praf de sare si scortisoara.

aluat pt foi de placinta:
- 1 cescuta de ulei se pune in faina cat cuprinde
- 2 cescute de apa calduta se amesteca cu jumatate de cub de drojdie, plus 2 sau 3 linguri de zahar + 2 sau 3 linguri de faina
- un praf de sare

se amesteca toate si se adauga faina pana se face un aluat mai moale.
se imparte aluatul in 2. se intinde prima foaie in tava, se adauga dovleacul calit, se pune si a doua foaie peste si se baga la cuptor.
eu presar si deasupra scortisoara.

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si de Tudor Petru (22.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Mica,la noi a fost si este puroi din plin...ma tot gandeam sa-i dau sau nu antibioticul,dar aratau amigdalele groaznic....si da,de la gradiPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput