Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 *(86)*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns provista spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebe_shtrumf

tocmai s-a lins un castronel de spanac facut cu lapte si una bucata ficatel, s speram ca n-are nimik, a papat , i s-a parut delicooooooos

felicitari.... eu tot nu am gasit faimosul spanac sa ii fac si eu lui bb meu

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Olga, incearca sa ii faci marul la abur la inceput, poate asa ii place. Iese foarte fin si la gust mie mi se pare tare bun. Eu asa i-am dat Evei prima data si i-a placut tare. Poate tine si la voi.Sau fa-l suc, amestecat cu suc de morcov, poate vrea. Eva nu e fan Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADA1974 spune:

LMA si de la noi, pt toate si toti sarbatoritii.

Bravo Iza. Si noi avem 2 jumatati de dintisori (cred ca ne mai chinuim un pic pana ies de tot).

Sophia mea tocmai a baut cam 150 ml supa. Mai tarziu incerc si pireul de legume (dovlecel, morcov si doar cate o bucatica de cartof, patrunjel, pastarnac, telina)si 1/4 galbenus.
Secretul: e la fel ca inainte (dovlecel, morcov, pastarnac, patrunjel, ardei, ceapa, cartof, rosie, telina) numai ca nu am mai pus ulei de masline, ci ulei de porumb. pt mamica care m-a desteptat.

Felicitari Maya - sa vezi ce bine o sa fie acasa .

Ayla, pt mazarica, Luana si baietii - cel mare sa se faca bine cat mai repede. Si tie , sa rezisti cat mai bine si mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Citat:
citat din mesajul lui provista

Citat:
citat din mesajul lui mababei

Buna mamici!

E buna si vremea rea la ceva...doarme piciul de 2 ore, ceea ce nu se intampla des!Asa ca stau si eu un pic cu voi!

Multumim de aprecierea puiului umblaretz!

mihaela, mama de nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009

vazu-i eu gresit sau deja ai strans tot de pe mobile?

dragos tea mea

cam tot, inclusiv manerele de la dulapuri. Cam asta se intampla cand ai un mic terminator pus pe inhatat orice in calea lui. Acum ne aprivizionam cu sigurante pentru colturi, usi, alarme pentru cand va incepe sa deschida si geamurile.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Citat:
citat din mesajul lui mababei

Monnvas, ma-ntinerishi cu 10 ani.Da' zau ca nu-i motiv de suparare! Dar ca sa nu zica lumea ce baba mi-s in poze la numa 27 de ani, hai sa-i adunam si pe astia 10. Sau poate ii vrea altcineva?

Si apropo, baba esti numai in nume

Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

Citat:

vazu-i eu gresit sau deja ai strans tot de pe mobile?

Citat:

cam tot, inclusiv manerele de la dulapuri. Cam asta se intampla cand ai un mic terminator pus pe inhatat orice in calea lui. Acum ne aprivizionam cu sigurante pentru colturi, usi, alarme pentru cand va incepe sa deschida si geamurile.

buna idee cu manerele

dragos tea mea

Mergi la inceput

Am cumparat un dovleac din piata dar nu stiu cu ce sa-l combin. Daca le-ati dat bebeilor cu ce alte legume l-ati combinat?

Partea cu somnul de ieri dupa amiaza pe vreme de ploaie, care s-a prelungit la 3 ore legate, nu fu de bun augur pentru mine ( mai ales ca m-am culcat si dupa 12), caci s-a trezit dimineata la 5, asta dupa ce ma trezise de vreo 4 ori ca sa pape, si pana la ora 15 n-a mai dormit deloc si si-a si etalat toata artileria de mofturi, tipete si plans cu sughituri. Nu mai pot da vina tot pe dinti ca vad ca ne faulteaza mereu, cand zic gata apare dintzul si la noi, ia-l de unde nu-i. Acuma doarme! La 16,30 il trezesc! Vreau si eu sa dorm ca-mi pica ochii in gura de oboseala dar nu pot si pace ziua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Felicitari pentru dintisori!!

Voi cum pasati marul? Eu folosesc un blender vertical pe care il folosesc si pentru supa, dar e greu, merge numai daca e mult mar.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Am venit de la doctor Teea are rosu in gat din nou,e iarasi pe antibiotic.Mai nou incep si eu sa raman fara voce si a inceput sa ma doara gatul ingrozitor

Mababei eu ieri i-am dat dovleac cu carnita si cartof si un firicel de ulei de masline,altadata morcov-dovleac-cartof
Smiri de ce dai marul pe razatoarea de sticla sau palstic,in blender al pun doar daca fac vre-o combinatie cu un alt fruct si atunci compozitia iese mai multa si merge taiat

Monica mami de Timeea Alexandra , avem 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Buna!

LA MULTI ANI! ghioceilor VLAD, CATALIN si STEFAN ALEXANDRU

JOANNA, in ultima vreme Ana doarme destul de bine noaptea, adica are cam o trezire de suzi, cand icneste, plange si daca i-o pui pe suzi se linisteste si o trezire de papa, cand nu o poti consola decat cu laptic. Are nopti (f putine, dar sunt) cand nu se trezeste deloc. Ziua incepuse sa doarma, dar vad ca "si-a revenit", adica doarme juma de ora si gata, pe urma nu poti face nimic cu ea, ca nu isi face somnul si e maraita, joaca nu, somn nici atat...

NOVUS, pai da, ne-am regasit, acu sa vedem pt cata vreme, ca ne-am intors acasa si am reinceput: eu cu bebe, el cu serviciul, stresul cu socrii pe cap. Sper insa sa ne tina ceva bateriile astea incarcate.

MILLIE, sanatate micutei. Offf, frigul asta a adus numai belele. La noi in casa e tare frig, noroc ca la pitica e ceva mai bine si mai bagam si caloriferul, ca altfel....

SABY, nu dispera. Ai incercat si miraculosul ulei de porumb? Eu trebuie neaparat sa imi iau (si am fost azi in car4, dar mi-a iesit din cap) ca Ana a inceput sa rejecteze total legumele, fie ele cu carne sau fara.

MAYA, MARI, bine reveniti acasa. De acum totul va fi perfect

ARIS, parca ma intrebai mai demult si nu am apucat sa raspund daca am ceva impotriva premergatorului. Nu pot spune ca sunt un fan, dar daca ar fi fost absolut necesar (adica aveam un copil asa activ incat sa nu il pot tine locului) il foloseam. Nu este insa cazul, plus ca la mine nu prea are unde sa alerge cu el, ca avem multe denivelari prin casa, cabluri, multa mobila. Mai bine ii iau ham.

Mai fetelor, eu deja incep sa fiu ingrijorata. Ana face 8 luni si nu sta deloc nici in 4 labe, de mers de-a busilea nici vorba. Voi ce ziceti?

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput