Cum stati cu magnetii? :))

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui viviana

Mi-e dor de scarbo-sobolanii lipiciosi, de rotile de branza afumata muscate, si de animalutele de plus.

vivi

!!!!

la fel si prin ograda noastra .
Dupa fasoanele pe care le-am facut impotriva magneteilor kitsch [cucoana infumurata :))], iata, mi-i doresc inapoi .
Am ajuns sa mi-i cumpar singura, fiul meu a depasit magneto-dependenta .
Mi-am cumparat un magarus cu palarie de pe undeva din vacanta si o buburuza haioasa si o lacusta dintr-aia chiraitoare de altundeva :)).

Pielicele si unghiute nu am mai intalnit pana acuma .
Cea mai traumatizanta experienta de pana acuma (adica, de pana am auzit ca se colectioneaza pielicele si unghiute ) am trait-o cand am vazut ca exista copchii care colectioneaza capete de peste in vederea mumificarii lor .
La orice restaurant mergeau, luau la pachet capetele de peste . Iar ei apartin unei familii de mari consumatori de peste :)).

Buli, vino inapoi!!!!! Ne e dor de magneteii vostri!!!!!

Before
After
~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Citat:
citat din mesajul lui viviana
...
- in cea de-a doua am gasit niste bilute mici, mici, mici, si multe, multe, multe.
Eh, astea sunt bilutele din rezervele cu cerneala de la stilouri. Credeam ca nu mai exista!

...
vivi

Bilutele alea sunt de culori diferite si sunt in niste pungute mici de plastic? Daca da, s-ar putea sa fie din alea de le pui in apa si cresc. Apoi se "bat" copiii cu ele... decat cu pungi cu apa, mai bine cu bilele alea . Fi-miu si-a pus unele intr-o sticla cu apa de 2l, sperand sa se faca uriase. Nu l-am intrebat ce va face daca se vor face prea mari si nu mai ies...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

cl, d-alea am avut si noi ; stai linistita, nu se fac atat de mari incat sa nu mai iasa pe gatul sticlei

fii-mea le tot plimba dintr-un recipient in altul, pana nu stiu ce a bagat peste bilute si s-a imputit zeama aceea...bleah

daca tot suntem la capitolul asta, exista si pesti, dinozauri, flori, pe care tot asa, le pui in apa si cresc/se umfla...astea macar bine ca nu sunt gelatinoase, ca bilutele

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

CorinaDani, . Avem si noi un dinozaur din ala, de mai bine de 4 ani. Nu stiu cand i-a schimbat fi'miu ultima data apa , iar eu nu ma bag .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Nu mei, e vorba de bilutele-capacel din rezervele de stilouri.
Rezerva de stilou are in capat o biluta-capacel. In momentul in care infigi rezerva in stilou biluta intra in rezerva si lasa cerneala sa curga.
Dupa ce rezerva se goleste, o scoate o taie si scoate biluta pe care o colectioneaza...

Acu vreo cativa ani am prins-o ca avea in cada, puse la inmuiat, pielicele scobite de pe langa unghii si chiar unghiute???!!!
Atunci am aflat ca si le scobea-tragea, apoi le punea la uscat intr-o cutiuta si pentru a observa cum se umfla ele la loc faceau baie impreuna.
Ma rog, crezusem ca a incetat.

Animalute din alea de se umfla inca mai avem. Inca se mai joaca cu ele in cada.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela42 spune:

mamicutelor...mighty beanz scrie pe noi mai nou!inca nu avem toata colectia de figurine...ele inca se mai imprima!doamne frumoasa este copilaria!nu ma supar niciodata cind aud de dorinte jucarii(eu doresc un dinozaur de plus marrrrreeeeeeeeee!!!)sarbatori fericite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

noi cam asa stam cu magnetii. si inca nu e cea mai recenta poza, le-a mai adus' Mosu aseara 2 carti de la Teora cu magneti.
ei sunt fani, si se pare ca si eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Am vazut poza. Ma faci sa scot magnetii din cutiutele in care dorm...

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

noi cam asa stam cu magnetii.

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

www.sos-satelecopiilor.ro/" target="_blank">O mama imaginara nu e o mama!

Oooooooo, ce multi ai!!!!!!!!

~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

da mai fetelor, sunt cam multi, dar ne plac tare. in fiecare zi migreaza de pe frigider pe masina de spalat, de pe masina pe aragaz, apoi pe calorifer (aici e mai tricky, e cu model si nu se pot lipi toti), apoi pe picioarele mesei, ca sa ajunga in final iar pe frigider.
spunea cineva de vopseaua cu pilitura de fier, asta ar fi o idee buna, sa le fac un perete in camera lor special pentru magneti. nush insa daca nu e toxica.

Mergi la inceput