Cum stati cu magnetii? :))
Raspunsuri - Pagina 12
denizel spune:
pai, nuu, pe ea nu o vor urmari
, deoarece, cum tocmai i-a marturisit profului/profei, merge la biserica [magnetel cu fluier].
Pai sigur ca ii spun eu despre badea Cartan.
Nu asta e problema.
Problema e ca acum sunt intr-o perioada miam-miam, perioada in care imi mai pot baga nasul in temele si caietele lui fiu-mio, iar fiu-mio nu este inca atat de preocupat de inalte chestiuni
, atat de preocupat incat sa nu-mi mai spuna despre ce au discutat la scoala.
Ce o sa fie atunci cand asta micu' sa fie mai mare? 
Unele titluri din manualul de istorie de care va spui io sunt raspunsuri dintr-alea
, la intrebari dintr-alea puse pe strada...
Intrebare: cine a fost badea Cartan?
Raspuns: un calator neobosit [flama uriasa, datorata picarii retelei RCS
]
| Citat: |
| Asa imi facea cand eram mica?" |
Tnicoleta,
!!!! Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.
viviana spune:
TNicoleta, Avem de suferit si noi mamicile de fetite.
Eu is exmplul.
Pentru ca sa nu crezi ca noi avem numai dinozauri, fosile originale, pietre, bakugani, pokemoni cu evolutiile lor cu tot, magnetei, mingiute saritoare, plastilina, stegulete si sepcute si bibelouri si serpisori.
Avem si colectia My little poney si littlest pet shop.
Nu avem papusi.
Denizel, salveaza-ma! Sunt pe cale sa cumpar 2 pestisori betta cu bolurile lor cu tot. Am promis.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
denizel spune:
Viviana, si acvariu detii? ![]()
Poftim? Ce spui? A, e achizitie noua? Ce? Cum? A, ai propus sa tineti bettalinele in boluri, dar au zis ei sa te abtii, ca de data asta nu-ti mai merge sa le strici putinele placeri pe care le au si ei? Poftim? Mai zi o data! A, ati fost chiar aseara la pet shop si ati cumparat un acvariu mare + instalatii + inca vreo cinspe pesti si o plasa mare cu hrana pt. ei? Poftim? Esti incantata? Ai toate motivele
.
www.zazzle.co.uk/beta_fish_magnet-147984974001372795" target="_blank">on topic.
Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.
denizel spune:
Viviana, vesti bune: s-ar putea ca, pentru o vreme, magnetii, sepcile, stegusoarele, dinozaurii si bakuganii sa stea linistiti in pungile lor. Aia micii pot fi dresati. Pa.
Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.
viviana spune:
Denizel, videoul ![]()

![]()

Am fost aseara ![]()
... Ca sa vezi cum ai stiut!
sunt 2, nu au nevoie de acvariu, stau in boluri, unul este indigo cu coada in evantai albastrie, celalalt este roz cu albastru, ca un curcubeu, sunt draguti si chiar inoata, ma apuc si eu de dresaj, nu stiu ce va iesi, momentan au disparut steguletele de pe parchet dar au ramas ceva urme, pa.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
corap spune:
DAp, se fura magnetii de danonino din magazine!
Nu va spun cum au facut ai mei cand ta-so s-a prezentat cu niste danonine din care se subtilizasera magnetii! CIRCU' CIRCULUI. le-am zis ca erau expirate si le-am promis ca le iau a doua zi danonine neexpirate.
si a doua zi am purces la cautat ambalaje integre. abia am gasit doua cu magneti, se uitau vanzatoarele la mine cum ma chiombaneam sa vaz daca ezista au ba magnetii.
Lista magnetilor de pe figider, in ordinea aparitiei:
1. un carnetel magnetic cu reproduceri dupa van gogh
2. un magnetel cu numarul pediatrei
3. niste animale cumparate de la antipa, carora le-am scos eu coarnele din motive de securitate
4. un ceainic si o cana de ceai din faianta de la barcelona - ambele ciobite
5. un magnet cu un cactus cu termometru
6. o placa de faianta ceva spania
7. litere si animale jumulite de la danonino
8. trenulete de la danonino, ceva mai intregi
9. un magnet urias cu mcqueen si unul cu trupa lui winnie the pooh
10. noile litere de la danonino
si maruntisuri
Invazie totala 
noroc ca nu stiam ce-s aia bakugani
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
margele, margelute si chestiute
MARGELUTE NOI_NOUTE DE TOAMNA
buli spune:
asaa
va tineti de lectii, carevasazica
al meu a sustinut prima lui prezentare la gradinita - era despre corpul uman.
si cu greu l-am convins sa nu foloseasca la ilustrarea scheletului poza www.agenda.ro/pictures/lifestyle1/oana-schelet1_b.jpg" target="_blank">asta.
iar la limba am pus www.aclu.org/images/client/tongue1.jpg" target="_blank">asa ceva.
recunosc ca a vrut intii sa puna o limba paroasa, pe care nu v-o arat pt ca e superscirboasa
vin mai tirziu sa va mai povestesc si despre abtibildurile care ne-au cotropit 
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
mianna spune:
| citat din mesajul lui denizel Care sa fie omologul de acum 25-30 de ani al magnetilor? Eu cred ca kefirul .Cunoasteti vreo familie care sa nu fi facut schimb de ciuperca de kefir cu vecinii? :)) Eu, nu!! :)) |
eu da. a mea
on topic nu prea am multe de spus, poate pentru ca raspund negativ la prima intrebare din topic, si pe cale de consecinta n-am decat vreo 3 magneti pe frigider. are mama mai multi, luati din excursiile prin care-am plimbat-o. se pun si aia in forma de broasca testoasa si tour eifell, sau daca nu-i poci face sirag nu conteaza?

tnicoleta spune:
| citat din mesajul lui viviana Sunt pe cale sa cumpar 2 pestisori betta cu bolurile lor cu tot. Am promis. Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit vivi |
Ha, si eu care credeam ca doar odrasla si sotul sunt cu pestii. Ete aici te-am intrecut, caci acvariul din dormitor adaposteste 20 de pesti adulti si vreo 15-20 pui. Si unde mai pui ca gupoaicele sunt iarasi aproame de a mai face o serie. Mey, si avem acvariu doar de 2 luni.
Nu-i nimic, cand se vor inmulti bine scot undita si dau la peste in acvariu direct din pat. Ce balta, sculat dimineata, frig si alte alea.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
viviana spune:
As mai scrie, dar trebuie sa ma duc sa schimb apa la pesti.
vivi

.